Sycyl Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 U mnie nie było. Zwykła nakrętka +atomizer Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1
Kuba95 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 @Sycyl gdzie to kupiłeś? W moim tire dressingi jest taki sam korek jak u Kamila
Sycyl Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 @Kuba95 o ile dobrze pamiętam w shiningcar 0,5l butelka przezroczysta Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Lipca 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 19 godzin temu, Sycyl napisał: @Kuba95 o ile dobrze pamiętam w shiningcar 0,5l butelka przezroczysta Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Czyli kupiłeś wersję limitowaną do której powinna być dodana nakręcana "keczupówka" dzieki której jeszcze łatwiej aplikuje się TD. Zgłoś to proszę do sklepu gdzie nabyłeś produkt. Atomizer w tym produkcie nie ma prawa działać.
Sycyl Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 @ADBL dziękuję za informację.BTW. Atomizer z pierwszego lepszego marketu działa elegancko z produktem :) Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
MlodyKoguT Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2020 Szczerze używam rozrobionego apc pro już kilka miesięcy w butli po apc pro z atomizerem od adbl i na razie złego słowa nie powiem
Drumknott Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2020 ADBL, bardzo Wam dziękuję za przesyłkę i za fajne rozwiązanie mojego problemu. 1
vlodek2532 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @ADBL to norma przy Black Water 200 ml, że atomizer nie działa? Ona nawet się nie popsuł po użyciu, on od razu przyszedł uszkodzony. Gdy naciskam trigger to płyn wylatuje w zaznaczonym miejscu i leje się po butelce.
Rafal9304 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 To samo miałem, zamówiłem dwie sztuki Black Water 200 ml i w obu było to o czym mówisz.
peciu Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Ten produkt powinien być sprzedawany bez atomizera.
maciek-drummer Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Ja nie wiem o co chodzi, ale ten produkt popsuł mi już z 5 atomizerów...
adi1509 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Chyba nie bez powodu jest sprzedawany w 5 litrowych metalowych opakowaniach a nie plastikowych.
Qlimaxss Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dla mnie do Black Water tylko atomizer z @Good Stuff ale to już nie raz było pisane. Przelejcie i nie będzie nigdy problemu z triggerami. 1
D@ViD Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 33 minuty temu, Qlimaxss napisał: Dla mnie do Black Water tylko atomizer z @Good Stuff ale to już nie raz było pisane. Przelejcie i nie będzie nigdy problemu z triggerami. Potwierdzam. Black Water mam 2szt. przelane w stare czerwone 250ml butelki z Good stuff i nic się nie dzieje 1
maciek-drummer Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 @ADBL czy ostatnio zostały znowu wymienione atomizery? Ostatnio kupiłem Interior Cleaner, a jakiś czas temu bonnet i dostałem takie. Jeden i drugi leje po paluchach l, aż miło... Te z pomarańczowym spustem były eleganckie
maciek-drummer Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 Nie kończąca się historia...
paki112 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 Nikogo nie chcę bronić, bo ADBL to duża marka, a od lat nie potrafi sobie poradzić z taką "pierdołą" jak cieknące atomizery, ale... wydaje mi się, że na rynku wciąż jest problem z dostępnością atomizerów i producenci ładują co mają na stanie
KUBA46 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 @paki112 no ok tylko, że ładują totalny shit... Dla przykładu Shiny Garage od wielu lat ma ustabilizowaną sytuację z atomizerami i nawet w dobie pandemii dają radę.
maciek-drummer Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 @KUBA46 jak wjechały te z pomarańczowym spustem to myślałem, że sytuacja jest opanowana, choć wtedy zasysały się butelki. To, że nie ma atomizerów na rynku to bardzo możliwe, ale uważam że wtedy informuje się konsumenta o takim fakcie jak to zrobiło np. @Good Stuff o białych butelkach,.które chwilowo się pojawiły na rynku.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 31 Maja 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 Panowie, sytuacja na rynku jest tak dynamiczna i dramatyczna w kwestii triggerów, że nie nadążylibyśmy wypuszczać informacji (tym bardziej, że triggery idą najpierw do dystrybutora). Maciek, wygląda na to, że trafiłeś na trigger który już nie jest przez nas sprzedawany a którego mieliśmy małą partię przez krytyczny moment kiedy nie dało się na rynku kupić nic. Oczywiście po napisaniu do nas wymienimy na nowy. Kuba, z całym szacunkiem ale nie sprzedajemy totalnego shitu a najlepsze co w danej chwili mamy dostępne. Triggery z pomaranczowym spustem były mega i teraz te ktore idą też są ok. Było kilka dni gdzie na rynku nie było żadnych tirggerów.
b0l5 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Może czas na zmianę triggerów np. na canyon? Jak dla mnie to one są najlepsze. Nie wiem tylko jak to się ma cenowo w hurcie do guala czy innych.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 Podchodziliśmy do tematu kilkukrotnie. Obecnie producent nie jest w stanie zapewnić minimów jakie potrzebujemy.
Moderator Streat Opublikowano 7 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 @ADBL a guala? W mojej ocenie chyba najlepszy i najbardziej uniwersalny atomizer może z nimi uda dojść do porozumienia ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 11:27, Streat napisał: @ADBL a guala? W mojej ocenie chyba najlepszy i najbardziej uniwersalny atomizer może z nimi uda dojść do porozumienia ? też rozmwiamy. NA pewno znajdziemy rozwiązanie z tej sytuacji. 2
Rekomendowane odpowiedzi