serath Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 @m.k. - cały czas pamiętam o obiecanych testach, wygląda na to, ze w końcu dostanę pomalowany zderzak w tym tygodniu (po ponad miesiącu oczekiwania). Jak tylko go dostanę, to od razu montuję, kładę wosk i dam znać jak to wygląda (przepraszam, ze tyle musisz czekać na rezultaty).
Dystrybutor m.k. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 serath, jestem cierpliwy buka, dzięki! Dawid_Bojarski, jeśli pytasz o zestaw sampli 2x6ml, to odpowiedź zależy od umiejętności. Ja sprawdziłem to na Toyocie Avensis kombi woskując dokładnie jedną stronę auta The gingerbread i drugą magnum opus. I wosku mi jeszcze zostało. Wiele zależy od umiejętności i aplikatora. Vide http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=1354#p1354
Pajko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 m.k., Matko z córką jak pięknie te woski pachną . Miałem styczność z kilkoma woskami i innymi kosmetykami samochodowymi ale żaden tak nie pachniał . Mistrzostwo
naqes Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie pozostaje mi nic innego jak podzielić opinie Pajko, woski pachną pięknie. Ich zapach podoba mi się dużo bardziej od wosków zymola. Jaką pojemność będą woski miały finalnie?
Dystrybutor m.k. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 The gingerbread 50ml i 100ml magnum opus 15ml i 50ml Recepturę jak i sam wizerunek tak projektuję by produkt był właściwy dla klienta konesera, nie studia detailingowego gdzie duża pucha się przydaje Ciesze się, że zapachy się Wam podobają. Ja myślę nad tym czy nie wzmocnić zapachu magnum opus, ale możliwe, że ja już mam przesyt i nie czuję dobrze intensywności
bienek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Że akurat w ten dzień nie siedziałem na forum i przegapiłem sprzedaż Uwielbiam fajnie pachnące woski!
Pajko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 m.k., a na jaki cleaner kłaść twoje produkty ? HDC , DJ LP ? czy coś jeszcze innego a może na surowy lakier po IPA ?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Do mnie także dotarły, w życiu nie miałem tak pachnącego wosku. Carbon przy nich to śmierdziel
kita33 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pozostaje jeszcze dobry Prima Amigo
Dystrybutor m.k. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pajko, jaki lubisz, taki kładź i sprawdź ja testowałem swoje woski tylko z PB BH/WD i własnym cleanerem. A do testów kładłem na goły lakier po przetarciu IPA.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 ja przejadę lusso
Damianldz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dokladnie zapach jest rewelacyjny ,nawet woski za kilka stów nie dorównują zapachem tym Twoim
ad.am Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Że akurat w ten dzień nie siedziałem na forum i przegapiłem sprzedaż To nic, ja siedziałem i mogłem kupić, jak było jeszcze parę wolnych sztuk ale stwierdziłem, że poczekam na wersję sprzedażową, więc czekam
hihol Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 No to moze i ja sie wypowiem na temat wosku The G . Powierzchnia 'przygotowana', umyta, wyglinkowana + nestle na DA z czarnym Flexipadem. Z bliska, jeszcze dwoch zawodnikow do porownania. O tak leza na masce A po deszczu (po jednej dobie), napewno sie lekko przykurzyło. Desireble - TheG - PB_Red dla porownania KOG Wyglad na duzy plus. Przyciemnienie lepsze niz Red, troszke mniejsze niz Desirable (aparat tego nie lapie). Nakladanie troche tempe, D i Red bardziej oleiste. Krople jak widac, trwalosc moze za jakis czas ocenie
Dawid_Bojarski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 u mnie w koncu nastąpił test w ruch poszła wersja jasna nakładanie również dość tempe, przy czym auto jest jeszcze przed korektą, więc nie spodziewałem się cudów... na całego accorda zeszło troche ponad pół pojemniczka więc jest lepiej niż dobrze co prawda ominąłem przedni zderzak który w poniedziałek idzie do lakierowania ale widać że spokojnie starczy na całego, dość sporego sedana kropelki sprawdzone jakoś po godzinie od spolerowania, i wychodzą całkiem przyjemne, przy czym z braku siły tylko lekko pokropiłem z butelki bo nie chciało mi sie brać atomizera i robić ladnych kropelek na pokaz... Bardziej zaskoczony jestem połyskiem jaki się udąło uzyskać na tym dość mocno wycioranym lakierze
Dystrybutor m.k. Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 hihol, Dawid_Bojarski, dzięki! Super zdjęcia Jakimi aplikatorami nakładaliście wosk?
matraxo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Połysk jest mega. Kolega zanim zarejestruje firmę mógłby kilka pojemniczków udostępnić do sprzedaży. Do jasnych wziąłbym nawet większe opakowanie.
matraxo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiem ze było ale rozeszło się tak szybko że się nie załapałem
Dawid_Bojarski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja tam ide pod prąd, i nakładane było ręcznie, aplikator noname, piankowy, bardzo twardy jak na takie rzeczy.... Dzięki temu nie wchodzi mi tyle wosku do środka i nie zostaje w aplikatorze ale to takie moje widzi mi się i wiem ze wielu będzie krzyczeć ze tak się nie robi
tomek909 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 juz doczekac się nie można !!
Dawid_Bojarski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tak żeby was troche jeszcze podrażnić ;P nad ranem zaczął padać deszcz więc jak tylko sie zorientowałem że pada to nie mogłem się doczekać efektu, jakie wyjdą kropelki
Dawid_Bojarski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 I po 400km trasy w deszczu i z brudem z dróg jak na ten moment jestem oczarowany, bo poprzedni wosk juz nie działał po takiej trasie
peterback Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dawid jakiego wosku używałeś wcześniej że nie potrafił się utrzymać 400 km ?
Rekomendowane odpowiedzi