Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
:mrgreen:

Sticky paint. DA albo piekielne męczarnie z rotacją.

Dobrze, że to już za mną. Wiedziałem, że lakier będzie miękki ale nie wiedziałem, że tak będzie działać na pastę. Dzięki.

Opublikowano

pytanie żółtodzioba: co to za gąbka?czy to jakiś aplikator dressingu do opon?

dostałem kilka sztuk w gratisie i nie wiem do czego można ich użyć...

59442ae241b6b_gbka.jpg.126b2eb7f6baa2de8c164bdc8402db90.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to są gąbki używane jako wypełnienie paczki - ale jak są dobre to można ich używać do nakładania dresingu na opony czy plastiki.

Opublikowano

To niezły pomysł, bo dressing do opon okrutnie śmierdzi a czyszczenie aplikatora mydłem nie daje większego efektu.

Opublikowano

Hehe, też się uśmiałem z tych "gratisów" :lol:

Kiedyś też miałem tego sporo w paczce i nawet kolegów obdzieliłem. Na kawałki pociąłem i do opon czy plastików były jedno albo i dwurazówki.

Opublikowano

...a to było tak...

Przy otwieraniu paczki była moja siostra...

Otwieram i widzę te gąbeczki

ja: a to co?? :o -pytam

siostra: hmm...pewnie jakieś wypełnienie

ja: nieeeeeeee, nie może być!... jak na wypełnienie to za drogi towar... to muszą być te gratisy (na które tak czekam :P )

no i wyszło...wypełnienie! ...ale też się przyda :)

Opublikowano

pawel_z11, ciesz sie, że nie dostałeś "w gratisie" folii bąbelkowej albo kuleczek ze styropianu, hehe

chris18404, ja z tego co pamiętam kupowałem Aero płaskie i nie narzekałem.

Opublikowano
bo dressing do opon okrutnie śmierdzi

A używał kolega ENDURANCE'a, bo cos mi się wydaję, że przesadzasz ;)

Opublikowano

jakiej firmy wycieraczki polecacie ktore mozna kupic w marketach wiem ze to nie beda bosh ale szukam czegos co bedzie dobrej jakosci do ceny

firma Motgum, do dostania w oszołamach itp.

cheers,

Art

Opublikowano

jakiej firmy wycieraczki polecacie ktore mozna kupic w marketach wiem ze to nie beda bosh ale szukam czegos co bedzie dobrej jakosci do ceny

firma Motgum, do dostania w oszołamach itp.

cheers,

Art

a są same gumy do przyciecia? albo alca valeo?

Opublikowano

jeśli chodzi Ci o to, ze kupujesz wycieraczki, a potem sobie samą gumę wymieniasz jak już ta "fabryczna" kończy żywot, to tak, w Motgumie tak można.

cheers,

Art

Opublikowano
jeśli chodzi Ci o to, ze kupujesz wycieraczki, a potem sobie samą gumę wymieniasz jak już ta "fabryczna" kończy żywot, to tak, w Motgumie tak można.

cheers,

Art

Chodzilo mi bardziej o to czy w marketach są dostępne same gumy firm takich jak motgum alca itp, bylem dzis w intermarche i były pakowane 2 gumy po 61cm w zestawie za chyba 9zł firmy "CAR OK"

Opublikowano

Przed Dg 105 cleaner DJ LP czy lepiej bez?

Co jest bardziej ścierne DJ LP czy Cleaner Wax Liquid Megsa?

Opublikowano

Co znaczy nie lubią się? Krócej leży? Zaraz spłynie? W ogóle się nie przyjmują? Czy lakier farbuje? ;)

Opublikowano
Cześć :)

UC - Amigo - Zymol Carbon lub CG Pete's 53 Będzie ok? UC chcę użyć ręcznie

Moim zdaniem to tym UC to tylko posmyrasz ten lakier w BMW :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.