mbieniek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kolego weź się zaopatrz w CarPro Essence a będzie szajn Po nim żadnego zmywania tylko wosk na wierzch.
Posejdon Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kolego weź się zaopatrz w CarPro Essence a będzie szajn Po nim żadnego zmywania tylko wosk na wierzch. no i elegancko już poszukuje pacjenta! dzięki wielkie kolego,podziwiałem twoje szajny na autach,widać fachową rękę
byGucio Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jak się nazywają te mocowania, pod jakim nr je znaleźć? Nie muszą być identyczne. Przejrzałem cały katalog części do bmw i nie mogę znaleźć , mogą być też od innej marki albo coś podobnego
qasu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 662378 Stracisz cierpliwość robiąc maskę czy dach tylko padem 80mm. Radziłbym abyś zaopatrzył się w 135 i 80mm. To pomyśle nad 80mm. A reszta byłaby ok? Brać HCC400?
zdrowy_zab Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 1. Po korekcie lakieru wystarczy porządnie przemyć lakier IPA, przed położeniem powłoki kwarcowej? 2. W trakcie korekty, pad co kilka przejazdów czyszczę suchą szczoteczka? Najwolniejszy bieg i "drapię" gabke?
Szymi022 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Macie jakies wieszaki lub patenty na pedzle ?? Bo nie chce ich trzymac w szufladzie czy pojemniku.
matkow144 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Macie jakies wieszaki lub patenty na pedzle ?? Bo nie chce ich trzymac w szufladzie czy pojemniku. Nie wiem czy się sprawdzi ale myślę jakby w jakimś metalu lub drewnie otwory o średnicy pędzla wywiercic i do ściany, coś jak srubokrety... Wysłane z mojego SM-G530FZ
MaWe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=41_0982 zobacz numer 9 Jeżeli to jest e34 to może to http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=41_0921 numer 21 Daj ostatnie 7 znaków VIN
Jarek_Cuma Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [ref]qasu[/ref], Wszystko zależy od jakości korekty jaki chcesz osiągnąć, twardości lakieru na danym samochodzie itd... Myślę, że butelka 250ml ci się przyda.
qasu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 662469 qasu, Wszystko zależy od jakości korekty jaki chcesz osiągnąć, twardości lakieru na danym samochodzie itd... Myślę, że butelka 250ml ci się przyda. To wezmę. Faktycznie lepiej mieć jak nie mieć. Zestaw zamówiony
pawelus668 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 o ile mikronów odchudzi się lakier podczas usuwania skórki pomarańczy na nowym wodnym lakierze?
Libero Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jak się nazywają te mocowania, pod jakim nr je znaleźć? Nie muszą być identyczne. Przejrzałem cały katalog części do bmw i nie mogę znaleźć , mogą być też od innej marki albo coś podobnego A nie lepiej jakieś nitonakrętki zapodać?
morfeusz747 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Koledzy jaki kolor gąbki na wiertarkę użyć do SwirlX pomarańcz czy biała?
Kryman Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ... na wiertarkę ... Chyba pomyliłeś forum
W1Michal Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 pisało sie żeby poczytał o padach itp ale sie nie chce zresztą po co pady jak jest plan wiertarką polerować
marco80 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ponoć te do mycia ciała są dobre z Rossmanna
morfeusz747 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 pisało sie żeby poczytał o padach itp ale sie nie chce zresztą po co pady jak jest plan wiertarką polerować Góra usunęła post nie zdąrzyłem przeczytać No dobra, a ręcznie maznąć SwirlX będzie lepiej?
pawlowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mam pytanko, używałem do tej pory GYEON Q2M Iron który rozpylał się świetnie, prawie jak woda i obecnie zakupiłem SG IRON OFF V4 i nie przeczytałem sobie wcześniej że on jest taki gęsty i pytanie do Was czym go rozprowadzić po lakierze np na dolnych cześciach drzwi czy innych. Gyeon pryskał jak płyn do szyb a tutaj wylatują gęste "gluty" i nie wiem czym rozprowadzić to po panelu mikrofibrą czy pedzlami.
W1Michal Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 pisało sie żeby poczytał o padach itp ale sie nie chce zresztą po co pady jak jest plan wiertarką polerować Góra usunęła post nie zdąrzyłem przeczytać No dobra, a ręcznie maznąć SwirlX będzie lepiej? jak masz robić wiertarką na gąbce z tesco to lepiej kup dobry aplikator gąbkowy i zrób ręcznie, bo pytasz piąty raz o to samo.
MaWe Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czy do czyszczenia tapicerki, lub kokpitu z plastiku mogę użyć szczotki od glyptone która dostałem w zestawie czy musi to byc inna szczotka Czy do prania dywaników mogę użyć szczotki takiej do butów/ włosów jak to kiedyś babcie miały u siebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mbieniek Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Kiedyś kolego, niestety, w czasach niesłusznie zamierzchłych, takie szczotki to mieli dziadkowie-dżentelmeni, ponieważ szanującemu się mężczyźnie nie wypadało wyjść z domu w niewypastowanych butach. Ale kto o tym dzisiaj pamięta? Jednak do dywaników kup szczotkę ryżową, dłuższe i twardsze włosie Gliptone może być. Sam taką pociskam kokpit jeśli jest zapaskudzony.
MarkPol Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 662756 Kiedyś kolego, niestety, w czasach niesłusznie zamierzchłych, takie szczotki to mieli dziadkowie-dżentelmeni, ponieważ szanującemu się mężczyźnie nie wypadało wyjść z domu w niewypastowanych butach. Ale kto o tym dzisiaj pamięta? Pamiętam. A i szczotki posiadam i buty pastuje!
RazzPL Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Witam wszystkich. Chciałbym prosić o pomoc, od niedawna myję swój samochód samemu a nie na myjni. Używam zwykłego szamponu firmy "moje auto". Niestety po wymyciu i wyschnięciu pozostają brzydkie ślady. Proszę o pomoc, jak je usunąć?
ClearWater Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 1. Jaki wosk po Colli 476s ? Coś wyższej półki, co się łatwo dociera i ma dobre właściwości. Myślę nad tym http://autonablask.pl/produkt/mainz-syn ... ml-tester/ 2. Jaka NW ? Miałem RainXa, teraz dostałem K2 i jest mega do dupy 3. Czy ta IPA jest ok ? http://autonablask.pl/produkt/ipa-izopropanol-500ml/ 4. Czy czyszcznie szyb przed nałożeniem NW samym Nielsenem jest ok, czy trzeba jeszcze jakieś zabiegi robić ? 5. Który z tych środków do renowacji lamp ? http://autonablask.pl/produkt/headlight ... flektorow/ http://autonablask.pl/produkt/meguiars- ... tion-plus/ Czy może jednak coś innego ? Z góry dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi