Crockett84 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mam dwie sprawy związane z Astrą. 1. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego elektryka - mam problem z alarmem. W zeszłym roku wariował - wymienili centralkę, przez rok było ok a teraz raz na jakiś czas alarm sam się włącza... 2. Czy ktoś z użytkowników Astry ma problemy z parującymi reflektorami i poradził sobie z tym (parują i halogeny i normalne reflektory) ? Pytałem o to w ASO - powiedzieli, że znają problem i GM nic z tym nie robi - jedyna możliwość to wymiana reflektorów ale z góry uprzedzili, że z czasem będzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mam pytanie... Jakiś czas temu jeden z użytkowników wrzucał tutaj test "pianownicy" podłączanej do węża ogrodowego. Pamięta ktoś może gdzie był ten temat lub pod jakim hasłem można ją znaleźć? Przejrzałem działy testy, mycie karoserii jak i narzędzia i środki pomocnicze ale za nic nie mogę go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek94 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jaki wosk zastosować na biały akryl (l90e)? - Collinite 476s - czy może coś z Shiny Garage? Na wosk mam do dyspozycji max 100zł dodam, że wosk będe nakładał po uprzedniej mechanicznej polerce lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 623241 Pamięta ktoś może gdzie był ten temat lub pod jakim hasłem można ją znaleźć? Proszę > viewtopic.php?f=177&t=25667&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidziak888 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Lakier typu "UNI" to lakier bez ziarna?? Akryl czy nie zawsze? Bo wstyd się przyznać ale nie wiem . Te lakiery są zazwyczaj miękkie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 wątpie aby było widać jakiekolwiek różnice pomiędzy woskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 powalla, dzięki za pomoc, niestety to nie to Edit: Znalazłem viewtopic.php?f=240&t=24090&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 623255 niestety to nie to. aaa to to > viewtopic.php?f=240&t=24090&hilit=pistolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 powalla, dokładnie, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Spotkałem się z opinią, że ekranów LCD nie powinno się czyścić preparatami na bazie alkoholu, może ktoś wytłumaczyć dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Czy czyszczenie magiczną gąbeczką przeprowadzać na sucho, bezpośrednio na plastik czy wspomagać wodą / apc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 ktoś skrobnie jak pachnie AF Spritz do kokpitu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Spotkałem się z opinią, że ekranów LCD nie powinno się czyścić preparatami na bazie alkoholu, może ktoś wytłumaczyć dlaczego ? Bo teoretycznie może wejść w reakcję z wierzchnią powłoką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 serath, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trololo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 ktoś skrobnie jak pachnie AF Spritz do kokpitu ? Słodko, kokosowo? Coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 uu, to dobrze że spytałem, jest jakiś środek do kokpitu który pachnie świeżo albo owocowo ? zamawiam znajomemu pare kosmetyków i ma bardzo specyficzne wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 W1Michal, http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa-1/surf-city-garage-dash-away-interior-detailer-237ml.html Ten pachnie poziomkami. Waxaddict też ma chyba jakieś owocowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 SPRITZ to przeciez guma balonowa żaden kokos ani gruszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 jeszcze gdzie indziej wyczytalem że spritz pachnie waniliowo guma balonowa by mogła być ostatecznie, ważne aby spray nie nadawal połysku tylko chodzi o naturalny wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Z Spritz to chyba tak już jest...Moja pierwsza butelka pachniała gumą balonową/cukierkami (coś w ten deseń), natomiast następna hmmm...stara ściera Niee no, może nie aż tak strasznie, ale paskudny jest ten zapach... Ostatnia butelka którą kupiłem ma jakieś 2-3 lata i w sumie nawet nie wiem czy jeszcze nadaje się to do użytku bo nie miałem okazji, ani ochoty, na używanie jej po tym gdy producent miał problem z dostawcą odpowiedzialnym za zapachy. W1Michal, jeżeli nic się nie zmieniło to CG InnerClean pachnie ananasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 CG inner clean kiedyś testowałem, ten ananas to troche chemiczny i raczej krótko się utrzymywal w aucie, aczkolwiek środek godny polecenia jeśli ktoś lubi naturalne wykończenie beż żadnego połysku itp, i chyba go wezme znowu. testował ktoś zapachy w sprayu Dodo juice ? jak z trwałością itp ? zauważyłem je dziś w pewnym sklepie i mi sie spodobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie, niedługo mam zamiar zająć się trochę autem kobitki, corsa b 96r. Mam pytanko odnośnie malowania tych plastików : http://images65.fotosik.pl/194/d726ee23daf18a09.jpg Konkretnie moje pytanie brzmi czy po malowaniu nakładanie dressingów, w moim przypadku Koch Plast Star, odbywa się tak samo ? Czy nowa farba na plastikach będzie dopuszczać dressing ? Może pytanie trochę głupie, ale mnie to zastanawia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A jaka to farba? A tak na marginesie, to czego nie zrobisz nadal ta Corsa będzie wyglądać jak stara Corsa. Wiem co mówię, bo sprzedałem kilka miesięcy temu Corsę b z 94 roku. Nawet Zymol nie podniósł jej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidziak888 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Sorry za OT Ale: Barista, Aż Sprzedałeś!! Czyli jednak coś dał ten Zymol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Zamiast to malować, trzeba było opalarką pomiziać i kolorek by wrócił (sprawdzone!) Teraz to raczej QD lub wosk do lakieru nałóż zamiast czegoś do plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi