Bzyk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 pawelpp, to są mierniki BT, PROFITOOL to taka marka wymyślona przez IC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 618723 Cześć, szukam jakiegoś dobrego podnośnika do auta do 300zł. Co polecacie?? Yato, Proline nada się?? Raczej do zmiany kół czy mechanikujesz też coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 618754 Raczej do zmiany kół czy mechanikujesz też coś? Troszkę grzebię. Nie zawsze podstawiam kobyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja też. Dlatego wziąłem 3T. teraz wolałbym dołożyć kilkadziesiąt zł i wziąć 3,5T z szybkim pedałem ale wtedy kosztowały sporo więcej niż teraz. Około 325zł z wysyłką. Podnoszenie na 50cm. Dlatego właśnie wybrałem lewarek tego typu. Na zwykłych ''żabach'' często brakuje kilka cm podnoszenia i trzeba kombinować. W tym jeszcze nigdy nie zabrakło mi wysokości. Oczywiście są w pełni regenerowalne. Wpisz na Alle ''podosnik pedal'' i popatrz. No chyba, że musi być kompaktowy z jakiś względów to odpada. One ważą około 30kg. Oczywiście po podłodze śmiga bez problemu ale do bagażnika na stałe się go nie wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musialovsky Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wie ktoś coś na temat mierników lakieru w InterCars ? Symbol prawie taki sam jak BlueTechnology, na zdjęciu też BT a podają, że producent Profitool.http://e-katalog.intercars.com.pl/#/ofe ... 17,WW0027/ Rozmawiałem kiedyś z przedstawicielem i bawiłem się tymi miernikami. To po prostu mierniki BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bzyk, Musialovsky, Dzięki Nie wiedziałem czy opis lipny czy zdjęcia. Będę w mieście to wstąpię i zapytam o rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteks Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czy na plastiki zewnętrzne (elementy grilla) w black piano można położyć Gyeon Trim? Czy raczej powłokę typową do lakierów samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu11 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mam takie dziwne pytanko.Jak często prać mikrofibrę,którą używam do QD?Po każdym użyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byGucio Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam Czy przed deironizacją, muszę usunąć FUSSO Coat 12 Months Wax z lakieru IPA, czy od razu pryskać preparatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Od razu możesz psikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak pachnie Buff Up ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak pachnie Buff Up ? Ładnie, moim zdaniem trochę kwiatowo, ale dawno nie używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadriel Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pytanie trochę z innej beczki. Mam głęboką rysę bo komuś sie nudziło która się ciągnie przez dwa elementy . Kupiłem już co potrzebne (tak mi się wydaje) do zamaskowania jej czyli baza,podklad ,bezbarwny(puszki),papiery wodne, zmywacz, szpachle. Teraz pytanie jak najlepiej to zrobić żeby było ją jak najmniejb widać, czy okleić tak żeby pomalować tylko tą rysę czy jakiś obszar wokó jej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Hadriel, może ten temat ci podpowie: viewtopic.php?t=15731 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Hadriel Szpachla? Czy rysa jest do gołego metalu że musisz także kłaść podkład? Jeśli jest wąska, to ja wypsikałbym ze spraya do jakiegoś pojemniczka i cienkim pędzlem ze sklepu dla artystów uzupełniał tylko od krawędzi dolnej do górnej brak koloru. Bez wyjeżdżania poza krawędzi. Po wyschnięciu liberalnie klar taką samą metodą, tak żeby nie spłynęło, ale było "wypukle". Po jakimś tygodniu dodasz klar gdzie trzeba, po kolejnym tygodniu zetrzesz nadmiar papierem na gładko i wypolerujesz. Nie łudź się, że nie będzie widać, bo będzie, w zależności od odcienia mniej lub bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadriel Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Do gołego metalu nie jest, ale jest głęboka. Czyli sam podkład bez szpachli na to baza i klar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czym najlepiej aplikować ręcznie DJ Lime Prime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czym najlepiej aplikować ręcznie DJ Lime Prime? Aplikatorem z MF, tylko pamiętaj, że cleaner dobrze jest też minimalnie wypracować a nie tylko nałożyć i zaraz zetrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubszmyt Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 chciałem was zapytac czy zraszacie woda tapicerke przed prespray potem ekstracja czy sucha tapicerka prespray potem ekstrakcja? jak robicie? drugie pytanie jakie dajecie proporcje na chemspac enz all + formula 90 ja daje 8gram na litr enz all 8gram na 5 litrów wody dobre proporcje ? trzecie pytanie czekam 5 minut z enz all potem ekstrakcja zastanawiam sie czy to odpowiedni czas na działanie tego srodka ? czy fotel z tapicerka welurowa bede tak samo prał jak fotel materiałwy "standardowy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trololo Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Sucha tapicerka, prespray i ekstrakcja. Szczotkujesz enz alla? Bo to jest najważniejsze a nie sam czas przed ekstrakcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubszmyt Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak szczotkuje aktualna szczotka na wykończeniu zastanawiam się nad zakupem ."drill brush" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werty51 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Zależy mi żeby w prosty sposób lekko odświeżyć lakier ,troszkę spolerować żeby miał mniej rysek i nabrał blasku ,Cherry Glaze się do tego nada ? Czy może lepszy będzie Megs Ultimate Compound ? Chciałbym na to położyć Wosk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sata Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Mam do was pytanie. Czy pasta koch chemie Heavy Cut 8.02 jest mocniejsza od Rupes zephir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Krótkie pytanie, czym usunać NW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi