Dystrybutor ADBL Opublikowano 27 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 może w tym sezonie
Marcinesku Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 A można poprosić o jakieś foto tego przewodnika. Jestem bardzo ciekaw jakie są jeszcze planowane produkty aby później nie dublować sobie zakupów Swoją drogą właśnie zauważyłem kolejne nowości u MX NOWICKI. http://www.pielegnowacauto.pl/adbl-roun ... sh-16.html Jak nic pędzelki lecą do kolejnego zamówienia
Dystrybutor ADBL Opublikowano 27 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Marcinesku, powinieneś dostawać do każdego zamówienia ulotkę. na niej jest wszystko.
ppwash Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Marcinesku, powinieneś dostawać do każdego zamówienia ulotkę. na niej jest wszystko. Moglibyście wrzucić ulotki tutaj
Jarek_Cuma Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Ten przewodnik przy zamówieniu można dostać, czy trzeba jakieś warunki spełniać?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 Jarek_Cuma, partnerzy powinno dorzucac bezplatnie do zamowienia. dla nas to po prostu ulotka. ppwash, jak ogarniemy jak to wstawic to wrzucimy i tu Fitte, dzięki
Jarek_Cuma Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 ADBL, Dostałem własnie dzisiaj przy zamówieniu. Widocznie musiałem na niego poczekać no i prawie wszystkie wasze produkty mam skompletowane
mart Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Doszło do mnie APC 5L wszystko fajnie, ale ten "lejek" masakra lekka. Więcej przez stronę zakrętki wylało się niż miałbym z rąsi ulać Z drugiej strony QD1 to jak panadol dla dzieci z dzieciństwa. Chodzę i wącham raz shampon, raz QD
kamilgt Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zakręć porządnie, ja bez tych lejków już nie wyobrażam sobie przelewania z 5L
Strus Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja tak nieśmiało powrócę do pytania które już kiedyś padło - zapachy jakieś planujecie ? Bo w tym temacie nędza na rynku niestety. Psikacze krótkotrwałe a z CS to już chyba tylko czereśnia długo wytrzymuje
jagmar Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czy z pędzelków planujecie (jak tak to kiedy) wprowadzić jakiś mniejszy rozmiar ? Jakiś taki idealny do wnętrza ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Strus, na obecną chwilkę nie. jagmar, z round brushy chwilowo nie. ale planujemy jeszcze jeden rodzaj pędzelków .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 wjechała kolejna nowość z akcesoriów. chyba założymy dla nich oddzielny temat. https://www.facebook.com/adblpolska/pho ... 2817206928
Crockett84 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie ukrywam, że między innymi na to czekałem
kita33 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ciekawe jak ze zbieraniem odpadów z auta za pomocą Clay Sponge
ppwash Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kiedy trafi do pierwszych sklepów?
booohal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 To będzie coś takiego? http://www.aliexpress.com/item/Nano-Tec ... 7d15349a6c Czy z dwóch stron będzie glinka?
ppwash Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 To będzie coś takiego?http://www.aliexpress.com/item/Nano-Tec ... 7d15349a6c Czy z dwóch stron będzie glinka? Serio każesz się odnieść producentowi do produktu z aliexpress?
booohal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 657125 Serio każesz się odnieść producentowi do produktu z aliexpress? :D Nie. Dla jaj. Taki ze mnie śmieszek.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 spokojnie panowie po samym wyglądzie widać ze u nas jest inny polimer. gąbka tez inna. polimer jest z jednej strony u nas tez.
ppwash Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opakowanie jest jednorazowe, czy w środku znajduje się jakiś plastikowy pojemnik do przechowywania?
Rekomendowane odpowiedzi