Sensya Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jest jeszcze osobny do lakierów metalicznych i perły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jest jeszcze osobny do lakierów metalicznych i perły tak samo fajny jak fusso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensya Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak gama fusso Jest dostępna w postaci wosku i płynnej. Do kolorów cimmych, jasnych oraz metalic i perła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Normalnie jak Autoland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Tak gama fussoJest dostępna w postaci wosku i płynnej. Do kolorów cimmych, jasnych oraz metalic i perła. Kiedy można sie spodziewać dostawy , zaraz chyba na ebay-u kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epyck Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Uzylem dzisiaj pierwszy raz tego wosku i jestem mega zadowolony. bajecznie latwa aplikacja i scieranie. Sama przyjemnosc pracy z tym woskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epyck Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Trwalosc? przeciez dopiero co zaaplikowalem, a pozatym nawet nie bede sprawdzal wytrzymalosci bo powloke mam zamiar zapodac niedlugo. A co do fotek to wrzuce w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Evo I jak wosk się sprawuje po blisko miesiącu Jak z jego wytrzymałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mnie zastanawia trochę jedno. Jest wersja do jasnych i ciemnych lakierów. Jeśli zastosuję ciemny do jasnego i odwrotnie różnice mogą być czy będą zauważalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja ze swojej strony zakończyłem test, bo auto odwiedziło lakiernika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 2 Marca 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 też czekam z niecierpliwością na pojawienie się u nas tego waxa,mam wielką ochotę na test długodystansowy. Chyba że ma ktoś zbędne 2 g wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd24 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 jak bedzie dostepny to tez mam zamiar go przetestowac a mam kilka takich aut w rodzinie gdzie lekko mial nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Mogę dodać od siebie, że łatwo się go aplikuje, poleruje oraz coś tam maskuje Ale jak z trwałością to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wrzuci ktoś jakąś małą aktualizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 czy ktoś kto miał styczność z fusso i cg pete's 53 może powiedzieć , który lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 pete's 53 Ten pięknie pachnie kokosem, jak szampon Lusso Oro albo Field Glaze z Zymol'a Mocno się poci, jak Zymol'e. Fusso pewnie nie pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zapach bądź jego brak jakoś przeboleję bardziej zależy mi na porównaniu trwałości , efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 czy ktoś kto miał styczność z fusso i CG pete's 53 może powiedzieć , który lepszy? ŁOO Panie. Zupełnie dwa różne woski, jeden typowy długodystansowiec, drugi raczej na lato. Co do fusso to ja jestem nim zachwycony. mija dokładnie 9 tydzień od żałosnej aplikacji (tj.średnio przygotowany i wyjechał na deszcz dwie godziny po nałożeniu) a poza progami ma się świetnie. Poza smrodem wosk idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 czy ktoś kto miał styczność z fusso i CG pete's 53 może powiedzieć , który lepszy? ŁOO Panie. Zupełnie dwa różne woski, jeden typowy długodystansowiec, drugi raczej na lato. Co do fusso to ja jestem nim zachwycony. mija dokładnie 9 tydzień od żałosnej aplikacji (tj.średnio przygotowany i wyjechał na deszcz dwie godziny po nałożeniu) a poza progami ma się świetnie. Poza smrodem wosk idealny. no fajnie fajnie a jakis wet look jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 czy ktoś kto miał styczność z fusso i CG pete's 53 może powiedzieć , który lepszy? ŁOO Panie. Zupełnie dwa różne woski, jeden typowy długodystansowiec, drugi raczej na lato. Co do fusso to ja jestem nim zachwycony. mija dokładnie 9 tydzień od żałosnej aplikacji (tj.średnio przygotowany i wyjechał na deszcz dwie godziny po nałożeniu) a poza progami ma się świetnie. Poza smrodem wosk idealny. no fajnie fajnie a jakis wet look jest? Jest, jest....wiadomo na zadbanym ciemno niebieskim lakierze to i "kujawski" dobrze wygląda ale fusso fajnie przyciemnia i daje plastikowy wet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ...mam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 szczęściarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 szczęściarz Dlaczego szczęściarz????? Przecież normalnie, legalnie, bez problemu kupiłem a nie wygrałem w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 g.pajak, ejbej.ru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Eryczek,ebay.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi