Marian_K Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 wycieraczki nie pracowały gorzej Kurcze - idealny środek Szukam już bardzo długo czegoś dla taty, żeby odświeżenie auta było łatwe, proste i trwałe, no i wszystkie dotychczasowe QuickDetailery czy AquaWaxy niestety umierają bardzo szybko na "średnio" przygotowanym aucie. Praktycznie trzeba ich używać po każdym myciu. Tutaj wszystko wskazuje na to, że jest lepiej niż dobrze. Nie pozostaje nic innego jak kupić i sprawdzić samemu
manio49 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 wszystkie dotychczasowe QuickDetailery czy AquaWaxy niestety umierają bardzo szybko na "średnio" przygotowanym aucie. Praktycznie trzeba ich używać po każdym myciu. Hm. No bo do tego są qd'ki jak chcesz zabezpieczenia na dłużej to kup sealant w sprayu EDIT. jeszcze pytanie jak często myjesz to auto i czym...
dek33 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 przy zakupie opakowania 5l przelicznik cena/pojemnosc zaczyna wyglądać bardzo korzystnie
kubik Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 przy zakupie opakowania 5l przelicznik cena/pojemnosc zaczyna wyglądać bardzo korzystnie Wybór jest oczywisty,kupujesz 5l,odlewasz ile chcesz,wystawiasz na forum,po 5minutach wysyłasz dane na przelew
Sucre Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 i tak trzeba bedzie wlasnie Kubik zrobic
Carire Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 dokładnie baniak już też zamówniony
kubik Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Evo,możesz napisać do sonaxa,o jakiś mały procent od nagłego skoku sprzedaży ww.produktu
Maciej WTN Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Evo, jak wypada on w porównaniu do AF Finale, którego oceniałeś bardzo dobrze?
Administrator Evo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Maciej WTN, to zależy pod jakim względem porówynwać. Finale da lepszą śliskość, być może lepszy wygląd ale napewno będzie bardzo podobnie. Jeżeli chodzi o kropelkowanie, to na chwilę obecna nie widzę konkurenta dla Sonaxa pośród innych QD/wosków w sprayu na rynku.
malkolm Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 robi ładniejsze kropelki od redmista?? nie wiem czy się da takowe
Administrator Evo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Bez problemu, mogę zrobić porównanie i z Red Mistem.
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 W Sonax Katowice pojemność 5 litrów jest za 141,47 brutto .
Sucre Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Hornet rzuć linkiem bo ich strona jest lekko mówiąc, mało intuicyjna.
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Sucre na stronie nie ma. Wysłałem maila i dostałem taką odpowiedź .
kupusso Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 http://mrcleaner.pl/sonax-xtreme-brilli ... p2250.html
Sucre Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kapusso w MrCleaner już widziałem, ale jak widzisz cenowo trochę się różnią. Za tę różnicę wolę sobie kupić einsetza
Stefan-16 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s-nwsFb9j4w
Administrator Evo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Red Mista nie udało się dzisiaj zorganizować, ale dziś w szranki z marketowym Sonaxem stanął Angelwax QD, Duragloss Aquawax , Glasur i Shield Szczegóły wkrótce
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czekam z niecierpliwością:-)
bienek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Glasur i Shield O nie jeszcze wyjdzie, że woreczki dostaną baty od QD Sonaxa Co by się nie stało i tak glasur zagości na mojej półeczce
Moderator krd Opublikowano 28 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 O nie jeszcze wyjdzie, że woreczki dostaną baty od QD Sonaxa Co by się nie stało i tak glasur zagości na mojej półeczce Baty to moze nie, ale stoja prawie jak rowni sobie
Geniusz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 ja ciekaw jestem czy kiedys coś z rodzinnego podwórka ktoś przetestuje i czy znajdzie się cos wartosciowego jak produkt Sonaxa dobrze to wrózy bo może to znaczy, żę nawet "marketowe" marki podnoszą sobie poprzeczke
Rekomendowane odpowiedzi