KHOT Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ale i tak wychodzi drożej od kirklandów ~4-5 zł/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaavi Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam, szukam co najmniej dwie dobre i w miarę tanie mikrofibry do docierania cleanera i wosku. Możecie jakieś polecić? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azi Takata Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 [ref=#ff3366]xdaavi[/ref], czytaj troche... LInk do taniej i dobrej. Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ja do prac w środku kupuje nowe mikrofibry z auchan 5-cio pak za 4.99 a do lakieru moje najnowsze odkrycie gyeon soft wipe, świetnie dociera wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Uzywal ktos fibr z showcarshine? Mam na mysli np taka: http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 85gsm.html Lub http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 70gsm.html Nada sie to do wycierania QD QW lub wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 strasznie cienkie są te za 9,99, ale jaka cena taka fibra. Do wosku raczej nie bardzo. Do np wnętrza itp są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 strasznie cienkie są te za 9,99, ale jaka cena taka fibra. Do wosku raczej nie bardzo. Do np wnętrza itp są ok. Masz te fibry czy tylko oceniasz po zdjeciach/cenie? Pytam bo wygladaja dosc "puszyscie". Do wnetrza mam caly karton, chcialem cos grubszego do qd/qw ale nie tak grubego jak fluffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 na zdjęciach wygladają puszyście i są puszyste ale materiał jest cienki jak diabli. Za tą cene są ok ale nie do polerowania wosku. Jaki problem dołożyć 10 zł i wziąc jakąś za 20 zł która będzie dużo lepsza ? używałem takich i są bardzo fajne, dwustronne i włókno jest gęste i miękkie http://showcarshine.pl/home/2405-showca ... 30gsm.html do wosku polecam np taką, osobiscie wole dac 30 zł niż 18 i być zadowolonym bo nie nawidze pracować z kiepskimi fibrami zważywszy że sa wielokrotnego użytku http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 00gsm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir540t Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja polecam Supersoft Microfiber (gramatura 650-700g/m2): http://www.waxparadise.pl/produkt,Supersoft-Microfiber-(40cm-x-40cm),6673.html oraz Fluffy Yellow HD (950-1000g/m2): http://www.waxparadise.pl/produkt,Fluffy-Yellow-HD-(40cm-x-40cm),6703.html W tym sklepie niezłe też są te po 4,90zł (Yellow i Grey HD), ale jak ktoś szuka super fibr to te powyższe są mega. I wychodzi taniej lub podobnie jakby zamówić z Aliexpress od chinola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omenariusz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Panowie pytanie co powiecie na taki zestaw lakier honda więc miękki Do wosku: Fat Rubs - Fluffy Towel - 40x40cm 1200 GSM Do Pasty polerskiej : Funky Witch touch of geisha 600 gsm lub ADBL Puffy Towel 840G/m2 Bo coś czytałem że do pasty nie może byc taka miękka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zakupiłem dzis w DINO mikrofibre dużą (będzie do osuszania jako dodatkowa) 70x140 firmy Moraj (waga 399gram) Sprawdzona! Akurat deszcz wczesniej padał i bezproblemu zebrała całą pozostałą na aucie wodę nie jest pewnie tak miekką, puszysta i chłonna jak "markowe", ale mówię za 14,99zl jako dodatkowa myślę że zda egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Zakupiłem dzis w DINO mikrofibre dużą (będzie do osuszania jako dodatkowa) 70x140 firmy Moraj (waga 399gram) jakies zdjęcie fibry daj w temacie jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Do docierania powłok macie jakąś alternatywę dla szmatek Max Protect, które są za ok. 7 zl? (ciężko z ich dystrybucją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ja używam tych z tego linka i dają rade: http://pokrowceserwisowe.pl/pl/p/MIKROF ... bieska/182 Raczej to samo co od max protect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 A co sądzicie o fibrach valetpro? Ktoś może używał / wie jaka gramatura? https://bestseller.pl/valetpro-mikrofib ... -6szt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariocccp Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Polecicie coś taniego i dobrego do czyszczenia tłustej menzerny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 ADBL Wipe Out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 @mariocccp Gyeon Polish Wipe, genialna mikrofibra do prac z pastami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanCogito7 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ostatnio używałem clenera DJ. Jaka mikrofibra dobrze będzie go docierać? Praca z Jana Niezbędnego była straszna i bardzo ciężko było go nią dotrzeć. Także polećcie jaką dobrą do tego cleanera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Nie używałem tego cleanera, ale wnioskuję, że ma być tania, miękka i delikatna, więc polecam Funky Witch i Monster Shine 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jaka mikrofibra do wosku Collinite 476s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Gruba. Np puffy od adbl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Puffy od ADBL ma 840GSM, w domu do QD1 mam taką 1200GSM. Nada się, czy za gruba?? Ogólnie to wosk chyba lepiej docierać miękką MF niż twardsza, z krótkim włosiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 1200 do QD? Przerost formy nad treścią. Do QD dobra fibra 320 wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi