verbel Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 przez neta ze strony producenta ekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A jakie fibry stosować do wymywania past podczas korekty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzisiaj w Tesco widziałem nowe mikrofibry.Sonax, Moje Auto i Top Drive i inne jakieś. Niektóre wyglądały całkiem porządnie. Kupował ktoś już coś z tego i warte to ? Sonaxa są spoko, ale te nowe od Moje Auto nie miałem a są zapakowane tak, że nie można pomacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja już dawno wyleczyłem się z kupowania marketowego badziewia. Chcecie fajne fibry za grosze? Kupcie sobie kirklandy. Temat według mnie można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie, używał z Was ktoś fibry Vileda ? Jeśli tak to jakie opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manios Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie, używał z Was ktoś fibry Vileda ? Jeśli tak to jakie opinie? Pytasz o jakieś konkretne? Jakiś czas temu dostałem taki pakiet chyba czterech sztuk, każda w innym kolorze. Na pierwszy dotyk wydawały się nawet przyjemne o średniej gramaturze ale finalnie znalazły się w domu, nie podeszły mi. No może do wnętrza, albo felg byłyby super, ale już nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kirklandy http://temachem.sklep.pl/opis/2407739/s ... sztuk.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Fluffy-ki tez maja po 5 sztuk i pare innych Wygladaja na fotkach identycznie ciekawe jak na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Przemcio, to te same co w innych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Musze uzupełnić szafeczke bo po remoncie żonka mi sporo szmatek zakosiła do sprzątania bo powiedziała ze też chce mieć fajne szmatki Do autoglymów i droższych pluszaków na szczęście się nie dobrała Wiec musze popatrzeć i kilka 10-cio paków strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kiedys w temachemie byly euro teraz sa kirklandy,ostanio przyszlamia paczkai takie wlasnie byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiggly Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Z tańszych fibr mogę polecićL: http://sklep.autodbalnia.pl/product-pol ... ztuka.html do wnętrza rewelacja, ale planuje ich też użyć do prac na zewnątrz (czyszczenie uszczelek, plastików, osuszanie opon/felg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ostatnio kocha sprawdzałem (te szare) za tą kasę bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustMikee Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ostatnio kocha sprawdzałem (te szare) za tą kasę bdb Koch są po 13 więc to nie budżetowe dobry, ja nimi pracuje z woskiem i są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Kirkland za 5 zl też daje rady.Prany ręcznie już kilka razy i dalej jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 mario704, kirklandem polerujesz wosk? I do tego kilka razy pranym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie.Używam jej do QD głównie a po każdym praniu(ręcznie białym jeleniem) szczotkuje i wygląda jak nowa .Jak się zmeczy to będzie do wnęk,kół. Do polerowania wosku mam geyona i wet wet look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 a ja polecę szmatę do szyb http://sklep.motogo.pl/pl/p/Mikrofibra- ... x40cm/1900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mam chyba taką samą i też sobie bardzo chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young9 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Czy ktoś testował te:? http://www.kaja.szczecin.pl/kategoria,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nie używałem, ale widziałem, że sprzedają je w sklepie RoyalDetailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Czego przy tych fibrach nie ma cen ani jakiegoś dodawania do koszyka? Myślicie ze można kupić kilka pojedynczych sztuk różnego rodzaju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Bo to nie jest sklep online. Oferta raczej skierowana do myjni, gdzie zamówienia są hurtowe. Masz kontakt, formularz zamówienia, dzwoń i pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Czy Flexipads Polish Green są znacząco gorsze przy polerowaniu od Cobra Gold Plush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak dla mnie to zielone flexipadsy są lepsze od cobry...na pewno trwałość na duzy+. Uzywam ich do ścierania pasty podczas polerowania i póki co nie widze sensu zakupu innych bo na miekkim czarnym UNI dają rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi