Przemolkas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja ostatnio zakupilem niebieska fibre z biedronki:D Dla mnie rewelacja do kokpitu i do wosku!Jesli chodzi o cene to cos kolo 3 zl sztuka! A znacie moze jakis sklep lub hurtownie co sprzedaje tanie i dobre mikrofibry przez neta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 a ostatnio zakupilem niebieska fibre z biedronki:D Dla mnie rewelacja do kokpitu i do wosku! No, dobra jest. Wczoraj jednak widziałem w Rossemann różne mikrofibry w przystępnych cenach 3-5zł/szt. Niestety nie miałem czasu się zainteresować nimi bliżej, ale może komuś z Was ta informacja się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja dziś kupiłem w selgrosie jakieś mikrofibry za 2.50zł i powiem tyle : grube włokno które pięknie wciąga wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpiotrek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 w pepco tez sa-tanie i dobre do np. BH i wosku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 W Krakowie sa od zawsze, co nie zmienia faktu ze ja je traktuje jako jednorazowki Ani dobrze nie scieraja ani nie sa super miekkie takze nie wiem czy taka okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianeo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mam pytanie mógłby ktoś wrzucić zdjęcie tych mikrofibr z tesco 5.40 za 3szt? Oraz czy były bo one dobre do wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memo Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 używał ktoś ? 9zl w auchan za 6 sztuk widziałem je dzisiaj w sklepie moim zdaniem już po samym dotyku można ocenić że szału nie ma i szkoda kasy sporo już przeglądałem marketowych mikrofibr, jak na razie nic nie pobija cena - jakość Jana Niezbędnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr8505 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 znalezione na amazone za 2$ za 6 sztuk ciekawe co warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilus100 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 używał ktoś ? 9zl w auchan za 6 sztuk widziałem je dzisiaj w sklepie moim zdaniem już po samym dotyku można ocenić że szału nie ma i szkoda kasy sporo już przeglądałem marketowych mikrofibr, jak na razie nic nie pobija cena - jakość Jana Niezbędnego Które MF od Jana masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBCIO75 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Zdarza się, że jankiem poleruję wosk. Nie ma problemów. Składasz na 4 i jazda. No ale wtedy musisz wyprać żeby był do osuszania. Dopiera się po wosku i ściąga wodę potem normalnie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBCIO75 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Inne ręczniki po polerowaniu też idą do prania. Janki mam ze 3 lub 4 więc nie mam problemu z tym, że jeżeli wysuszę auto to nie mogę janka użyć do polerowania. Aaaa to wszystko wyjaśnia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvell Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Właśnie wróciłem z Makro. Nie ma Są różne Jany, ale mikrofibry do podłóg nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 2 fotka mi się nie wyświetla ale chyba mam inna niz ta na 1 fotce ja w Piotr i Paweł płaciłem 9,99 za 1 szt. a wczoraj w Carrefour były po 12,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To jest fibra z drugiej fotki: http://www.kmdelikatesy.pl/node/34952 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ooo i taką dokładnie mam jest całkiem całkiem Ale ona tez ma wymiary 50x60? Do czego jej używasz? Patrzyłem dzisiaj w Carrefourze w Lublinie i kosztuje 14,50zł Musze jeszcze przy okazji w Makro sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Tylko i wyłącznie do osuszania A do polerowania po wosku nie na da sie? Tak ogladałem tą szmatkę JN do podłogi i z jednej strony włos jest krótszy a z drugiej dłuższy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 kolego jesli chcesz jeszcze kupic te milkrowlokno to mam w k2 takie same.cena 12.50 .moj numer 722370164 Takie samo ale rozmiarem bo janek jest 2 razy bardziej puszysty niz K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A nie są to stara i nowa wersja na zdjęciach? Kiedyś kopiłem kilka tych jasnopomarańczowych (łososiowych) ale teraz w sklepach jest już tyko ta mocno pomarańczowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Teraz zarówno jasno- jak i ciemnopomarańczowa jest w tym drugim opakowaniu. I poza kolorem jakoś nie widzę więcej różnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A wszystkie mają tak ze z jednej strony jest krótszy włos niż z drugiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvell Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W końcu upolowałem tą szmatę w sklepie "Alma". Łatwo nie było. A głupio jest kupić przez internet za 11,90 + 14zł za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W końcu upolowałem tą szmatę w sklepie "Alma". Łatwo nie było. A głupio jest kupić przez internet za 11,90 + 14zł za przesyłkę. Ile zapłaciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvell Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 11,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 11,90 Co jest...w W-wie taniej niż w Lublinie [ Dodano: 9 Wrzesień 2011, 21:59 ] Kupiłem dzsiaj w makro za 11,50 szt Wziołem 2 sztuki, jena ma kolor mocny pomarańczowy a druga taki łososiowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 snap, jest ok do qd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi