Geno Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jakoś mi się skojarzyli Stanisławie, Staszku, skosztuj i rozpocznij ucztę Krzychu jest Krzychu tylko dla ziombli jak coś
bgs Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Do kazdego nieznajomego Krzysztofa mowisz Krzychu? Toż chyba ciężki poranek miałeś... ,skoro Cię uraziłem -- _przepraszam_ .Cichą nadzieję mam... ,iż czujesz się teraz lepiej...
Justyna Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Zawsze chciałam żeby na zimę Toledo stało w garażu i wreszcie stało się. Do rodziny dołączył kolejny pojazd ;-) Miał być tani w ew. naprawach i bieżącej eksploatacji. Mysłałam o Lanosie, ale jak przeglądając oferty wpadła w oko Felka to pojechaliśmy z krd ją obejrzeć. Znając bolączki Felicji wiedzieliśmy, że jest utrzymana w niezłej kondycji. Poza małymi burchelkami z zewnątrz nie ma śladów korozji. Podłoga w świetnym stanie bez żadnych ognisk rudej... Dość mocny silnik jak na tak małe i lekkie auto powoduje, że jest dynamiczne i zrywne, spokojnie można wyprzedzać w trasie bez obaw, do tego na gaz - czyli tanio ;-) Wczoraj została porządnie umyta i wyczyszczona w środku. Wymieniliśmy żarówki, płyn chłodzący i filtr powietrza. Pozostałe filtry, olej i rozrząd na dniach
kamilgt Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Tolek i Felka LOL w którym garażu będzie Tolek spał? która Krzychoniusza fura wypada z garażu?
acidmk Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 No ładne cacko NeoKlasyk taki można by rzec
kita33 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Do Feli nawet rozpórka wlaciala
Moderator krd Opublikowano 20 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 kita33, to jest fabryczna rozporka, wyzsze wersje taka mialy od nowosci.
kubik Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Zawsze chciałam żeby na zimę Toledo stało w garażu A myślałem,że jestem świrem,bo e28 nie chce zimą z garażu wyjeżdżać
Geno Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Jakie pasjonaty Pierwszy na prawym na spocie
Justyna Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Pierwszy na prawym na spocie ok
KORDI Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 A tak z ciekawości, moze byc na PW ile za felke daliscie? Pytam bo sam własnie lanosa szukam na takiego wołka roboczego i felka tez mi przez mysl chodziła i powód szukania takiego auta identyczny jak u Was
Borek Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 1.6 AEE super mega elastyczny silnik, pewno lepiej ciungnie niż Tolek co? Pomysł z chowaniem tego nietuzinkowego/kultowego/limitowanego Seata na zimę jak dla mnie jest kosmiczny, ale jak widać tu bez leczenia się nie obejdzie No offence oczywiście! Pozdro Świry
Justyna Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 1.6 AEE super mega elastyczny silnik, pewno lepiej ciungnie niż Tolek co? lepiej to nie bo Tolek o niecałe 2 sekundy szybszy ale jedzie fajnie... No offence oczywiście! Pozdro Świry pozdrawiamy
Artih Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Fajna Felcia widać, że zadbana P.S. Moja 155 też zimą nie jeździ
Bonthyc Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Ooo! Widzę, że na Ostrowieckich blachach. krd ma starszą siostrzyczkę dla swojej fabki. Zawsze chciałam żeby na zimę Toledo stało w garażu A ja myślałem, że jak rower przed zimą rozbieram na części pierwsze, myję, smaruję i potem zimuję w pokoju ze zdjętym łańcuchem i przerzutkami ustawionymi tak aby sprężyny się nie wyciągały to już jest zboczenie detalingowe. PS. Rozumiem, że będzie można liczyć na relacje detalingowe z czyszczenia felci?
Justyna Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 PS.Rozumiem, że będzie można liczyć na relacje detalingowe z czyszczenia felci? na pewno nie teraz, bo czasu brakuje, ale po zimie myślę, że będzie co robić...
Tommy Lee Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Jak na wołka roboczego to całkiem przyjemne autko ps. zabezpieczenie antykorozyjne jeszcze będzie robione przed zima?
Justyna Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 ps. zabezpieczenie antykorozyjne jeszcze będzie robione przed zima? podwozie ma nieruszonego baranka, więc raczej nie, ewentualnie w miejscach podkładania podnośnika coś tam psiknę a tak to tylko w profile zamknięte będzie miała wtłaczany preparat.
Moderator Domel Opublikowano 21 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 ewentualnie w miejscach podkładania podnośnika coś tam psiknę a tak to tylko w profile zamknięte będzie miała wtłaczany preparat. Co dokladnie, i czym ? kompresorkiem ?
Justyna Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Dinitrol i wtłaczany pistoletem z wężykiem za pomocą kompresora http://www.pielegnowacauto.pl/dinitrol- ... ch-1l.html
Tomeq631 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Justyna strasznie rzadki ten srodek normalnie woda i nieda sie uzyskać nim grubszej powłoki robiłem nim koledze Opla zafire. Z reszta pisze w opisie ze grubość powłoki to 10mikronów.
hihol Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 A po Ci grubsza powloka niz 10micro? Zawsze mozna dwa razy zaaplikowac.
Rekomendowane odpowiedzi