Notcon Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 @V1RU$ Mam ten większy z linku poniżej, czyli 26cm: https://s.click.aliexpress.com/e/BVHilGBdt Pasuje jakby fabrycznie do tego wiadra był zrobiony:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 1 godzinę temu, Notcon napisał: @V1RU$ Mam ten większy z linku poniżej, czyli 26cm: https://s.click.aliexpress.com/e/BVHilGBdt Pasuje jakby fabrycznie do tego wiadra był zrobiony:) Gitara. Mam wiadra 10l i są mi za małe i szukam jakiś 15 żeby grid wchodził w nie bez luzu. A ścianka gruba dobre wykonanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 @V1RU$ Ścianki dość grube. Nie mam porównania z tymi "profesjonalnymi", ale uważam że wykonanie solidne. Przyznam, że mile mnie zaskoczyły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 @V1RU$ wiadra 12l z castorama + separatory Work Stuff, ale te z poprzednie, z "ściętymi" łopatkami. Jeśli mowa o wiadrach WS tych żółtych i czarnych. To wyszły teraz nowe GG i pasują idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach_exelero Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 10 godzin temu, skoras5 napisał: Mam czarne wiadro od GoodStuff, teraz przymierzam się do pokrywki. Separator wchodzi lekko, ma trochę luzu Chyba work stuff godd stuff stare czy nowe są biale wash i... rinse oba białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 9 godzin temu, david2888 napisał: @V1RU$ wiadra 12l z castorama + separatory Work Stuff, ale te z poprzednie, z "ściętymi" łopatkami. Jeśli mowa o wiadrach WS tych żółtych i czarnych. To wyszły teraz nowe GG i pasują idealnie. Tylko chyba kasto ma też nowe wiadra ? A może nie. Mam 10 i trochę za małe chce coś właśnie 12-15l. Może nawiedzę Casto z separatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 @V1RU$ siedzą jak złe GG Work Stuff plus wiadra Castorama 12l Chcesz mam do sprzedania GG regulowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach_exelero Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Podbijam pytanie ma ktoś nowe wiadra od good stuff ? białe zakupione jako komplet ? separatory wchodzą na wcisk a wiadra mają podziałke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoras5 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 13 godzin temu, maybach_exelero napisał: Chyba work stuff godd stuff stare czy nowe są biale wash i... rinse oba białe Tak pomyliłem się chodzi o WorkStuff, fajne grube wiadro z podziałką, ale separator ma trochę luzu, wchodzi lekko. Kupowałem krótko po tym jak pojawiły się na rynku, z tego co pamiętam koniec zeszłego roku lub początek tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoras5 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Rok temu kupiłem takie wiadro z separatorem, który moim zdaniem kompletnie nie pasował, niby regulowany ale ni jak nie pasował. Wykleilem go sylikonem. Teraz po roku uzywania moge spokojnie polecić tą metode. Sylikon dziala jak guma dzieki czemu sie nie przesuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ask Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 A ja kupiłem bodajże w Casto czy lyroy wiadra 20 l za śmieszne pieniadze w stosunku do dedykowanych detailingowych. Są szersze od tych zwyklych z Casto i sepatarory pasują jak ulał Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 JA się zastanawiam wciąż po co wiadra po 20 litrów. Ja mam z LM chyba 10 czy 12 litrów i nigdy nie zdarzyło mi się zużyć więcej niż 10 litrów. Nawet na Espace się w tej dyszce mieszczę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoras5 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Wydaje mi się że 10l to trochę mało, piana nie wylewa Ci się? To co jest na zdj. ma 15l jest ok, drugie mam 20l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Ja mam teraz 15l. Wlewam około 10 litrów. Nie więcej. Wcześniej miałem 9l rozkladane. Wody generalnie wystarczało, ale praca była mniej wygodna.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ask Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 JA się zastanawiam wciąż po co wiadra po 20 litrów. Ja mam z LM chyba 10 czy 12 litrów i nigdy nie zdarzyło mi się zużyć więcej niż 10 litrów. Nawet na Espace się w tej dyszce mieszczęSeparator idealnie pasuje do dużego wiadra. Przeccież nie musisz lać pełnych 20l ja zwykle leje połowę, piana mi się nie wylewa, same zalety.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Możecie polecić jakiś zestaw, czyli wiadro z marketu budowlanego + separator z allegro?? Wcześniej ktoś pisał o 12 l wiadrze z casto ale tam widzę 10 albo 15l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Możecie polecić jakiś zestaw, czyli wiadro z marketu budowlanego + separator z allegro?? Wcześniej ktoś pisał o 12 l wiadrze z casto ale tam widzę 10 albo 15l.To bierz 15 litrów i seperator ~26cm, ja mam tak i mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @Pioter83 Jakby co, to mam na sprzedaż regulowane GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 6 godzin temu, Bapko napisał: To bierz 15 litrów i seperator ~26cm, ja mam tak i mogę polecić +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 48 minut temu, smerf91 napisał: +1 Czyli 27? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 2 godziny temu, Pioter83 napisał: Czyli 27? Czyli zgadzam się z tym co kolega Ci zaproponował. Też mam taki zestaw ( Castorama + 26cm) i na początek Ci wystarczy w zupełności. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 3 godziny temu, smerf91 napisał: Czyli zgadzam się z tym co kolega Ci zaproponował. Też mam taki zestaw ( Castorama + 26cm) i na początek Ci wystarczy w zupełności. mam taki tez zestaw nawet nie dawno kupowany . wiadra kryły sie koło KAS polecam tanio i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Będzie git do 15l z casto? 21 zł za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 7 minut temu, Pioter83 napisał: Będzie git do 15l z casto? 21 zł za sztukę Będzie git. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 7 minut temu, lodowa napisał: link do wiadra https://www.castorama.pl/wiadro-casto-naturalne-15-l-id-29543.html Kupię z przykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi