kamilgt Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 andrew9, kupujesz taki regulowany GG za 32zł, wiaderko w LM za 10zł z przykrywką i masz podobny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 kupujesz taki regulowany GG za 32zł, wiaderko w LM za 10zł z przykrywką i masz podobny zestaw i jeszcze naklejka by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew9 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 No to to wiem (i napisałem ). W LM co prawda nie widziałem, ale w Castoramie jak najbardziej. Tyle, że.. z tymi wszystkimi oczojebnymi napisami te wiadra były ohydne.. Nie wiem, czy płacenie dodatkowych 30 zł za brak napisu to już nie przegięcie, ale w sumie.. Wiadra akurat często się nie kupuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tu też pytanie - GG od Shiny Garage jak patrzyłem różni się tym, że jest składane. Poza tym wygląda podobnie. No i jest trochę luzu, jak wchodzi do tego wiadra. Czy to faktycznie w czymś przeszkadza? chyba w tym chodzi o to żeby własnie wkładka przylega do ścianek wiaderka i żeby woda pomiędzy przegrodami się nie poruszała a tym samym żeby brud z dna wiaderka się nie unosił do góry, ja mam wiaderka z Casto i własnie te regulowane scratch shield, w wiaderku z szamponem siedzi luźno a w wiadrze do płukania jest dopasowane z lekkim oporem tak ze się nie obraca przy płukaniu rękawicy, mi najbardziej zależało na tym żeby wiadro miało podziałkę a reszta napisów to mnie nie obchodzi ale wiadomo co kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew9 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No właśnie się zastanawiam z tym luzem. Wiadro jest głębokie, więc w sumie rękawicą się guarda raczej nie dotyka. A brud powinien opaść na dno i przez separator się już nie unosić. Sam nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarr17 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 czy do wiaderka megsa(to składane) wejdzie seperator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 oskarr17, Nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Września 2014 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 oskarr17, Pasuje GG SCRATCH SHIELD (ten regulowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 CAR CRAZY, o szok temu nierulowanemu dużo brakowało jak robiłem przymiarkę u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarr17 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dzięki za pomoc! super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew9 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jakby ktoś był zainteresowany to pojawiły się te całkowicie przezroczyste wiaderka z Allegro - 15 l :-) http://allegro.pl/wiadro-kosz-okragle-z ... 58319.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Niby tak, ale przeczytaj dokładnie opis kolor wysyłany w mixe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew9 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Rozmawiałem ze sprzedającym wcześniej. Nie ma problemu z wysłaniem przezroczystych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Też do niego napisałem czy mi przyśle przezroczyste. Jak tylko odpowiedź będzie pozytywna to od razu kupuje. Dzięki za info :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolas Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 pytanie jak ze szczelnością tych wiader? można przewieźć czymś takim wodę z szamponem na bezdotyk? wiadra z Casto wiem że są w miarę szczelne... tylko te napisy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsx22 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Podjalem sie proby zrobienia GG, wyszlo mi cos takiego: idealnie pasuje na spod wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ten koszyk też kupiłeś w castoramie? Ja ostatnio kupiłem 2 takie (największe) i nie dochodzą do samego dna. Na moim są naklejki z opisem "koszyczek duży". Ty pewnie wziąłeś te mniejsze bo widzę że od ściany wiaderka masz z 1cm luzu, zgadza się? Piotrek ! daj znać czy kupiłeś te wiaderka, a jeśli je już masz to jaka jest średnica na dnie wiaderka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Właśnie dziś wiaderka przyszły :-) Wystarczyło napisać na Allegro że chce sie transparentne i takie przyszły :-) nicolas, wieczko dość luźno wchodzi i nie za głęboko wiec do wożenia raczej sie nie nadaje (no chyba że ktoś całą drogę by przciskal wieczko ;-) ) Teddy, średnica na dnie to niecałe 23 cm (ciężko zmierzyć bo dno jest zaokraglone trochę i te wyżłobienia wchodzą też do środka wiadra i powoduje to niewielkie różnice w średnicy wiadra w roznych miejscach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 wsx22, polecam zastąpić duże czarne trytyki małymi mlecznymi, będzie dużo ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 wsx22, w teorii Twój GG działa ok. W praktyce w tych częściach, gdzie koszyczek nie przylega do ścianki zbiera się brud. On zaczyna kręcić się, unosić i na rękawice zmyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsx22 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Barisa, zmienie to, akurat dziś takie miałem pod ręką TomekWRO, koszyczek sztywno siedzi na dnie (po włożeniu do konca jakbym chcial to nie moge nim ruszyć), potem aby go wyciagnac trzeba wlozyc troszke sily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsx22 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 to moze po prostu przedluzyc te "patyczki" ze srodka do scianki wiaderka aby przylegały ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salo Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 szukam gotowego GG do wiaderek z Leroya (15l). Myślicie, że taki uniwersalny będzie dobrym rozwiązaniem? http://showcarshine.pl/1077-scratch-shi ... guard.html Kratka pewnie nie będzie dokładnie przy ściankach wiaderka, więc teoretycznie może tam wchodzić włosie z rękawicy. Macie może jakieś inne typy z gotowych GG? Ewentualnie inne wiaderka z tych marketowych, do których pasują gotowe GG? Czytałem o curverach z tesco, ale nie wiem czy one są zamykane i ponoć nie są przezroczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 salo, ja używam tego GG razem z wiadrami LM od kilku lat i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salo Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 kamilgt dzięki za szybkie potwierdzenie myślę, żeby zaopatrzyć się najpierw w 1 sztukę (do wiadra z wodą do płukania) i potem ewentualnie dokupię drugi. za dużo tych zakupów na początek i trzeba z czegoś zrezygnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi