menior Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 @mario448 z Kisho jakies dziwne rzeczy sie dzieja gdzie mieszkam,tutejsi detailerzy dostaja masowo propozycje od niby Kisho ze w cenie pokrycia kosztow przesylki dostana niby z Japoni probki ich powlok,no i faktycznie cos przychodzi ale wątpię aby to byly oryginalne powloki,raczej jakies chinskie podrobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Używał już ktoś powłok od Soft99? Nie są już świeże na rynku wiec może już ktoś jakieś informacje ma dotyczące trwałości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 10 godzin temu, menior napisał: tutejsi detailerzy dostaja masowo propozycje od niby Kisho ze w cenie pokrycia kosztow przesylki dostana niby z Japoni probki ich powlok,no i faktycznie cos przychodzi ale wątpię aby to byly oryginalne powloki,raczej jakies chinskie podrobki Była kiedyś taka akcja z KISHO, że pisałeś do nich maila co potrzebujesz i właśnie za koszty wysyłki przesyłali Ci wybrane produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 47 minut temu, smerf91 napisał: Była kiedyś taka akcja z KISHO, że pisałeś do nich maila co potrzebujesz i właśnie za koszty wysyłki przesyłali Ci wybrane produkty. W tym przypadku oni sami wysylali propozycje,no troche mi sie to wydaje malo wiarygodne by za ok 20 dolcow dawali zestaw powlok wartych setki dolarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 17 Marca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @menior mi sie wydaje że chca wrocić na rynek. Kisho aktualnie mało kto kładzie, mało kto pyta o tą powłoke. Osobiscie nie znam osoby co kładła Kisho. Sam mam ich powłoke w domu bo wygrałem w konkursie i jeszcze nie było okazji jej położyc a podobno nie sa trudne w aplikacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Dziś temat, który nie był często poruszany. Termin ważności powłok. Tac System Moonlight - kupiłem bardzo dobrą partię, trwałą, o ile pamiętam w 2018r. Do 2020 wszystko było w porządku z zakupioną butelką. W 2021 powłoka z tej butelki zrobiła się "chwytliwa" i trudna do dotarcia. W 2022 rozwarstwiła się, bez możliwości wymieszania. Choć byłem zadowolony z produktu, to przez ryzyko trafienia słabej partii raczej ponownie nie zakupię. (Prędzej Gyeon CanCoat, którego też posiadam). Cquartz UK3.0 - deklarowana przydatność pół roku od otwarcia albo rok na półce od produkcji. Jako, że miałem dużo produktów na zapas zaaplikowałem ostatnio butelkę, która była wyprodukowana około 18 miesięcy temu. Wszystko ok, zawartość klarowna, docieranie łatwe. Cquartz SiC - no i tu zawód. Termin przydatności deklarowany jak UK3. Ale niestety po tym samym okresie przechowywania (ok 18m) we wszystkich butelkach w produkcie wydzielił się osad. Przy próbie wymieszania produkt jest zdecydowanie mętny. Tu jak widać bardzo trzeba pilnować terminu ważności. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coded Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Przez przypadek zamiast AQUA 9H która już kładłem kupiłem graphene, ale znalazłem o niej dosyć mało informacji dotyczącej samego zrzutu wody, domywania i trwałości. Ktoś ma i może się podzielić paroma słowami? Aplikacja podobno bardzo przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Panowie poszukuje powłoki na matową powierzchnie, możecie coś polecić? chciałem poeksperymentować i położyć na matową baterie łazienkową (utrzymanie jej czystości to nie lada wyzwanie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 @kM3 Przepis na taka matową armaturę jest bardzo prosty, wycierać za każdym razem do sucha, do bieżącej pielęgnacji stosować produkty o odczynie kwaśnym np Eco Shine Sanit Shine 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 W dniu 9.11.2022 o 14:32, kM3 napisał(a): Panowie poszukuje powłoki na matową powierzchnie, możecie coś polecić? Na giełdzie ktoś sprzedaje Gyeon Matte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi