Fitte Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Czy nie jest przypadkiem tak, ze kazdy deironizer narusza wosk? Nie
Arkadio_Gdansk Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Czy nie jest przypadkiem tak, ze kazdy deironizer narusza wosk? Nie Czyli taki deironizer od sg iron off v3 jest bezpieczny dla lsp tak?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Arkadio_Gdansk pisze:Czy nie jest przypadkiem tak, ze kazdy deironizer narusza wosk? Nie nie byłbym taki pewny
mario704 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 U mnie po tudze kropelki dalej się pojawiają iron offa na felgi nie próbowałem to sie nie wypowiem
gemaro Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Z tego, co piszecie, to wnioskuję, że każdy preparat pokroju krwawiących felg jest przyjazny lakierowi? Nie mam na myśli tutaj bezpieczeństwa dla wosku - bo jak widać jedne żrą, inne nie. Chodzi mi o bezpieczeństwo dla powłoki lakieru.
Arkadio_Gdansk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Arkadio_Gdansk pisze:Czy nie jest przypadkiem tak, ze kazdy deironizer narusza wosk? Nie nie byłbym taki pewny Tez mi sie wydaje ze bezpieczne dla lsp nie sa te deironizery
piotto0 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 U mnie na zabezpieczone(Soft99 Fusso) felgi po 1,5mc w tym czasie stosowałem 3x Tugę i wosk trzyma bdb. Zakupiłem ostatnio K2 Roton, w celach testu i fakt faktem "krwawi" od razu, jednak czy domywa tak dobrze.. powiedział bym, że średnio. Minusem może było to że felgi były trochę ciepłe jeszcze bo na szybko go testowałem ( bezdotykowo) ale po Tudze felga wydawała mi się dużo lepiej doczyszczona, aż "świeciła".
grzybu Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja ostatnio zakupilem BH Korossol i jestem bardzo zadowolony z efektów. Zapach nie zabija, krawawi od razu, dobrze domywa. Jedyny minus- przy aktualnych temperaturach szybko przysycha
dtambor Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Jedyny minus- przy aktualnych temperaturach szybko przysycha Ciężko nazwać to minusem, na to już raczej nie ma rady niezależnie od środka
suchy3022 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Dragons Breath + konsystencja + dobre domywanie + nie przysycha Lepiej mi się pracowało niż z Iron Off v3, ze względu na żelową konsystencję i nie przysychanie jak to bywało z Iron Off.
wojti91zmc Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Testował ktoś MONELLO Non-Ferro? Nie mogę nic znalezc o nim na forum ....Mam zamiar go kupić bo na filmikach wypadł lepiej niz IronX...
ShiningCar Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 wojti91zmc, Monello Non-Ferro to skuteczny produkt Na forum powinny być materiały z testów kilku użytkowników.
krakow_kult Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 MONELLO Non-Ferro nie jest złe ale Korosoll jest lepszy.
Mikua Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2015 K2 roton Nie mam pojęcia czy felgi były myte czymś wcześniej ale zwykły szampon oraz piana z myjni bez dotykowych nie dawała rady,Ostatnie zdjecie przedstawia wymyta felgę bez pedzelkowania,nie mam odniesienia do innych tego typu produktów,ten był pierwszy. Pozdrawiam.
druhh Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ten roton daje nawet rade, sam wziałem go na testy do siebie
haks Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja mam Non-ferro i jest turbo kozak. Do tego neutralne pH! Dla mnie jeszcze cena ważna, a ta prima sort
powalla Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Non-ferro od Monello ? Jeśli tak , to co to za prima sort? Na szybko znalazłem 55,90zł za 500ml , a Roton 12,50zł za 750ml .
lukas10313 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Shiny Garage Iron Off Bleeding, po pędzelkowaniu, po spłukaniu kolega stwierdził, że jeszcze tak czystych felg nie miał
powalla Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Roton też nie zżera wosku, tak samo jak Tuga. Fele w corsie 6 tygodni temu maznąłem fuso i od tego czasu były myte Rotonem z 7x i nadal kropelki są jak na nowo nałożonym wosku (jak nie zapomnę, to w sobotę przy myciu cyknę fotę).
haks Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cyknij, bo ktoś tu pisał, że zżera jak ta lala. BTW tugi używam do felg, nonferro do lakieru
Michael MSTP Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A ten Roton przysycha jak Prix czy jest ok?
powalla Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Cyknij, bo ktoś tu pisał, że zżera jak ta lala. To felga po 2 miesiącach nałożenia fusso i ok 8-10 myciach Rotonem i jak dla mnie to nie zżera wosku
Tommy Lee Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ale felga myta bezdotykowo czy tradycyjnie szczotka/pędzelek?
Rekomendowane odpowiedzi