keza Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Cannabinol napisał: Daj znać jak ją dostaniesz i napisz jak wrażenia. Będziesz miał porównanie do obu, EZ vs Daytona. Dziwne, że Tobie daytona sie rozpadła a Domel ma już kilka lat i mówi, że bardzo dobrze sie trzyma Kwestia kto jak trafi czy jak użytkuje? Daytona była pierwszą szczotką zakupioną do czyszczenia felg. Uszkodzenie polegało na złamaniu się pręta przed samym włosiem. Naprawiłem ją, ale to rozwiązanie pomogło na trochę tylko. Prawdopodobnie nadmierne wyginanie szczotki w zakamarkach przyczyniło się do przedwczesnego zniszczenia. Nie kryję, że takie działanie miało jakiś wpływ na jej zużycie. Spostrzeżeniami się podzielę.
#kris Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @Domel Mogę Ci podesłać SG i zrobisz testa i się pobawisz 1
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, #kris napisał: @Domel Mogę Ci podesłać SG i zrobisz testa i się pobawisz Ja musiałbym ją sam nabyć i sprawdzić bo jak nie wytrzyma 10 myć to bede Twoim dłużnikiem
#kris Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @Domel Łeee i tak nie używam a planuję kupić Deytone/Ez...więc przemyśl. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Bapko Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 [mention]david2888 [/mention] w jakim sklepie kupiłeś te wheel woolie od Flexi?
D@ViD Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Bapko https://www.pielegnacjaaut.pl/flexipads-wheel-whoolie-szczotki-do-felg-ww000
Bapko Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Bapko https://www.pielegnacjaaut.pl/flexipads-wheel-whoolie-szczotki-do-felg-ww000 Bo mi właśnie tez przyszedł taki zestaw tylko bez tych czarnych, plastikowych kołnierzy między trzonkiem a futrem. Sprawa już zgłoszona i czekam... @Bapko https://www.pielegnacjaaut.pl/flexipads-wheel-whoolie-szczotki-do-felg-ww000 Bo mi właśnie tez przyszedł taki zestaw tylko bez tych czarnych, plastikowych kołnierzy między trzonkiem a futrem. Sprawa już zgłoszona i czekam...
D@ViD Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Bapko Pokażesz foto - z ciekawości
Bapko Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Bapko Pokażesz foto - z ciekawościTak wszystkie 3
PawelRDM Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja kupiłem Wheel woolies. Wyszło trochę ponad 200 zł-drogo. Użyłem 3 razy dwóch większych dla małej nie mam jeszcze zastosowania. Jakość na +
paki112 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Taka szczotka w sklepie jednego z partnerów, cena 20 zł W dotyku wydaje się być agresywna więc nie ukrywam, mam obawy przed użyciem jej do felg. Ktoś z Was może przerabiał i może rzucić słówko albo dwa?
Moderator Domel Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 49 minut temu, paki112 napisał: Ktoś z Was może przerabiał i może rzucić słówko albo dwa? Agresywna - dobra do szczurów felg ale nie do odpicowanych alusków co tydzień.
paki112 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @rygryss @Domel dzięki chłopaki za odzew, czyli 2 dyszki wydane niepotrzebnie, szkoda
DZIADZIA Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @paki112 , taka samą kupiłem w Lidlu za chyba 6pln
krzygaj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wczoraj użyłem pierwszy raz Daytony Speed Master i jedyne do czego mam zastrzeżenia, to to, że trzonek tak słabo trzyma się druta. Jak włożyłem do wiadra pełnego wody i chciałem odwirować włosie - robiąc szybkie ruchy prawo/lewo, to trzonek niestety obracał się w innym tempie niż reszta szczotki - też tak macie, czy tylko mój egzemplarz jest coś nie teges? @Domel. Da się z tym żyć, ale jakiś niedosyt pozostał. Trzeba uważać, bo dosyć pryska, ale to norma. Fajna jest ta guma na końcu szczotki - kilka razy nie trafiłem w szparę w felgach Podsumowując - nie żałuję wydanej kasy - wiem, że było warto. I mimo drobnego niedociągnięcia bardzo polecam.
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 11 minut temu, krzygaj napisał: też tak macie, czy tylko mój egzemplarz jest coś nie teges? eee ? Obracający się trzonek ? Nic takiego nie mam. Wszystko proste, stabilne, trwałe.
PiterG Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @krzygaj u mnie tez raczej wszystko ok. Mimo wszystko pozniej zajrze do garazu i obejrze dokladnie. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
krzygaj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Domel @PiterG przy myciu to nie przeszkadza, jak włosie dostanie dodatkowego oporu w postaci wody w wiadrze i szybkich ruchów prawo/lewo, to czuć, że drut obraca się w trzonku.
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 23 minuty temu, krzygaj napisał: to czuć, że drut obraca się w trzonku. Reklamacja.
PiterG Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @krzygaj u mniej nie ma luzu. Bylem sprawdzic.Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @PiterG co to za fajny organizer na aplikatory ?
Gesiu_15 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @PiterG qbrick organizer ? 1
PiterG Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Fredi88 @Gesiu_15To system qbrick one. Posiadam kilka skrzynek, skrzyn, organizerow i platform. Kupilem ten zestaw w celu organizacji sprzetu detailingowego. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Gesiu_15 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @PiterG dobra firma , na budowę do przechowywania gratów nadaje się super
Rekomendowane odpowiedzi