dawid.zu Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Tuga osłabia wosk bo to kwas a może i od razu ściągnie ale jak zabezpieczysz felgi i będziesz mył regularnie czasami rękawicą maźniesz i będzie git. Od czasu do czasu pryśniesz rozcieńczonym SG EF i dalej będziesz się cieszył czystością felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jaki kwas, jak zielona Tuga ma PH=7. Prędzej ten twój SG EF uszkodzi wosk niż Tuga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barticf Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Czyli spokojnie mogę brać zieloną tuge tak ? Właśnie zastanawiam się co kupić do mycia felg i miałem brać zieloną tugę i SG EF ale chyba w takim razie zdecyduję się na Finish Kare FK 1000p i tą tuge. Swoją drogą taki tester wystarczy spokojnie na wszystkie felgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 12 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Barticf, starczy Ci spokojnie na kilka kompletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ja to używam zieloną Tugę. Moim zdaniem jest to naprawdę dobry środek i bardzo ekonomiczny szczególnie jak się odrazu 5l kupi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti91zmc Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jak się ma Finish Kare 817 do ValetPro Billbery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dużo zależy od rodzaju klocków. Np oryginalne BMW to koszmar jeśli chodzi o pylenie. Felgi mam zawsze zabezpieczone a mimo to bez Tugi nie mam po co jechać na bezdotyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misior1993 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Panowie do tej pory w prywatnym aucie uzywam tenzi en-jee ale konczy sie juz powoli i planuje zakupić Tuge. Uzywając Tugi w pracy mam wrazenie ze lepiej domywa jesli wezmiemy pod uwage samo ciśnienie. Warto przerzucic sie na Tuge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Misior1993, są lepsze produkty niż Tuga . Ja mam na felgach 4 Nano RP i Tuga domywa bardzo dobrze , ale na felgach gdzie nie ma powłoki już tak dobrze nie daje sobie rady . Plusem Tugi jest wydajność . Ja od siebie w wersji budżetowej mogę polecić Tenzi Prix Ale nie ukrywam że do szczurów używam VP BG i dziadka Iron-x Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procent Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Produkt marketowy K2 Roton robi robotę taką jak zielona tuga czy tenzi prix a kosztuje raptem 16 zł. Także............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Produkt marketowy K2 Roton robi robotę taką jak zielona tuga czy tenzi prix a kosztuje raptem 16 zł. Także............. To fakt też testowałem Roton i Tuge. Nie zauważyłem różnicy oczywiście poza cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Idzie go kupić za 12zl oczywiście mowa o k2 roton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 W sensie że krwawi ? czy ktoś po umyciu może strzelić z ironX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Dla mnie najwiekszym minusem Prixa jest to ze bardzo szybko zasycha, duzo lepiej pod tym wzgledem wypada Vampir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 W sensie że krwawi ? czy ktoś po umyciu może strzelić z ironX? Jeżeli pytasz o Rotona to tak krwawi. Faktem jest że za 12 zł można kupić. Faktem jest ze zasycha szybciej niż Tuga ale nie aż tak szybko żeby wysech przed splukaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procent Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 No właśnie. Jak dla mnie roton z deironizatrów jest nr.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 dokładnie jak kolega wyżej podpowiada. Wymyj sobie te felgi porządnie, kup tester chociażby wosku FK1000p i nawoskuj. Po tym zabiegu będziesz sobie mógł kupić dowolną łagodną pianę do mycia aut np. Blink Active Foam Forest Berries za 25 zł za 1 litr i przy myciu raz w tygodniu felgi też będą czyste, a po kilku latach nie będą zniszczone jak po dimerze. Ja swoje nawoskowane felgi domywam równie dobrze proszkiem na bezdotyku i nie potrzebuje nic dodatkowego do felg. Proszek nie zeżarł Ci wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ostatnio mylem felgi adbl vampire. Bardzo dobrze doczyscilo stary brud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karacz Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 potwierdzam adbl vampire bardzo dobrze doczyszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Proszek nie zeżarł Ci wosku? nie Prawidłowo nałożonego wosku proszek nie rusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 EF wheel cleaner od SG jakie stężenie polecacie ka zrobiłem koło 30% i mam wrażenie że średnio czyści i zostawia smugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @kepa416 EF 1:2 WODA sprawdza się bardzo dobrze. Później tylko IronOFF i felgi jak nowe Ważne są dobra szczotka/pędzel oraz dość duża ilość środka wtedy nic nie przysycha. Po myciu bardzo dokładnie spłucz pod ciśnieniem i nie ma prawa zostać żadna smuga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 mam ADBL Wheel Warriora i lepszego produktu do tej pory nie miałem nawet siostra pochwaliła że bardzo szybko i ładnie domyła alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo-29 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Stosowałem Moje auto cena 10zł za opakowanie 650 ml , żadnego efektu pieniądze wyrzucone w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Kupiłem tego Rotona. Nie jest wcale taki rzadki. Natomiast zabawne jest, że on ma kolor lekko fioletowy, co może delikatnie sprawiać, że coś tam zbiera Poza tym jestem zadowolony. Normalnie aplikowałem rozpylaczem + pędzelkowałem i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi