sadam55 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Alfa 159. 13 lat auro i tylko 114 tys przelotu. Zakochalem sie wtym autku...Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ford Focus 2008r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 A6 C7 rocznik 2015Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @Freddy czym robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 rupes21, mikrofibra cut flexipads 165mm + menzerna 400Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @Freddy kurde brakuje mi 21 do twardych lakierow... Niby nowe audi a juz zajechane niezle... Dzieki za odezw, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Robiliśmy porównanie z 15mm i skuteczność 21mm przeważa szczególnie jeśli chodzi o głębsze defekty lepiej sobie radzi z wycinaniem. Wspomnę że większość auta to jedno miejscami dwa wypracowania pasty ale nie można zapomnieć o wielu zmiennych ilość pasty, docisk, temperatura po prostu sporo zależy od operatora...Zmęczona niesamowicie była i dziękuję za dobre słowo ;) Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @Freddy sprobuj sobie nowego sonaxa. Pierwsze wrazenie super. Ciekaw jestem jak sobie na audi poradzi. Koniec spamu z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @Freddy Wpadnij do Kącika cięcia. A co do zdjęcia to fajnie 50 na 50, strzeżcie sie c7 w uni bo to koszmar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dzięki :) podrzuć linka albo info gdzie szukać kącika cięcia ja nie w tematach hehe uni zmora ale myślę że kwestia podejścia... PzdrWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 #Furnitureclinic kolejne fotele 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 23 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @boT piekne 50/50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @Freddy sprobuj sobie nowego sonaxa. Pierwsze wrazenie super. Ciekaw jestem jak sobie na audi poradzi. Koniec spamu z mojej strony. O jakim sonaxie mowisz? Bo Cut max sobie tu nie radzil tak jak stara, dobra 4setka@boT, jak zwykle na poziome Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 @sadam55 sonax ultimate cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Kolejna piedziesiatka w akcji niwy #sonax #cut nowa agresywniejsza formuła jak narazie jest okej, widać że jest ciut agresywniejsza Na zdjęciu panel ruszony p1000 i p3000, było trochę rysek. Pad z #supershine nowa fibra, i 4 groszki sonaxa cuta new plus dwa groszki perfecta finisha, jedno wypracowanie efekt jak na foto poniżej przed obróbką zarysowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1474 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Colourlock soft i Tigra '97 - siedzenia nigdy nie były czyszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 ADBL TFR, brud wbijany ponad 2tyg na potrzeby testu, zabezpieczenie to kończąca się powłoka, która nie jest niczym uzupełniana oprysk 25ml na 0,5L wody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolaar Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Ostatnie dwie małe pięćdziesiątki Skóry po czyszczeniu systemem Colourlock + zabezpieczenie Satinem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Camaro 2018 przebieg 7tysWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Mitsubishi Outlander II Sonax Cutmax +pady 30mm i 50mm od Royal Pads +proxxon wp/e Opel Corsa D Sonax Cutmax + pady 30mm i 50mm od Royal Pads + proxxon wp/e Audi A6 b5 Sonax Cutmax + SUPER SHINE NEOHYBRID+ WOOL CUT PAD + evoxa hdc 15mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 godziny temu, szybson napisał: Audi A6 b5 Sonax Cutmax + SUPER SHINE NEOHYBRID+ WOOL CUT PAD + evoxa hdc 15mm Ile podejść robiłeś tym zestawem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ile podejść robiłeś tym zestawem?Zrobiłem 4 przejazdy na biegu 5,5 potem zszedłem na 3 zrobiłem szybki jeden przejazd, pad oddał trochę pasty i dzięki temu zrobiłem jeszcze dwa.Wcześniej próbowałem maskę ruszyć mikrofibra od royal pads ale słabo dawała radę.A audi zajechane niesamowicie... Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolaar Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Satin od Manufaktury Wosku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Coś tam działam w ramach #zostanwgarazuiwoskujfeleWysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi