mizakrze Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banshee Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zmrożone krzaki plus toyota ojca , myśle ze wyszło spoko Najważniejsze ze ojciec zadowolony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Follow Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Banshee możesz zdradzić technikę? Jakie pasty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banshee Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Agresywny pad mikrofibrowy nat”a plus fg 400 na maszynie krauss s75 dwa nabicia pasty plus wykończenia na żółtym nat”cie plus sonax ex 04-06 jedno podejście i było cacy bez hologramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Perlowe love przy słonecznej niedzieli: Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolaar Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Małe dwie pięćdziesiątki z ostatnich prac nad e60 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Przed i po 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Alfunia 159Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Cut Sonax na 21mm pad fibra z Super Shine 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Sonax ma swietne te pasty:, wykonczenie, pylenie mega.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Naprawa systemem Furnuture clinic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Opłacało się to naprawiać? Nie lepszym wyjściem byłoby ponowne obszycie lub zakup fotela w lepszym stanie? X3 nie jest unikatowym autem by nie znalazł się drugi kpl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 9 minut temu, Michał82 napisał: Opłacało się to naprawiać? Nie lepszym wyjściem byłoby ponowne obszycie lub zakup fotela w lepszym stanie? X3 nie jest unikatowym autem by nie znalazł się drugi kpl. Kupić drugi dobry w tym kolorze graniczy z cudem, jak już są to zestawy. Naprawić to nie był problem, jeszce plus za brak nici na zewnątrz. Przy takich szfach to przyjemność i uśmiech na twarzy że można było naprawiać z fajnym efektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ale zajechane były masakryczne te fotele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Siedzisko z motocykla również system FC 21 godzin temu, sadam55 napisał: Sonax ma swietne te pasty:, wykonczenie, pylenie mega. Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Tak, to prawda system jest bardzo przyjazny dla użytkownika. 13 godzin temu, Lukaso napisał: Ale zajechane były masakryczne te fotele... Oj, uwierz mi na słowo, są przypadki gdzie święty boże nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Skromne 50/50 -> GS Mint / X5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 @boT i takie beznadziejnie przypadki przyjeżdżają do studia detailingu? Na dopieszczenie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 @Lukaso nie przebieram sobie w autach i nie idę na łatwiznę... Po to jest i powstała ta cała kosmetyka aut (Detailing) aby większość rzeczy można było zregenerować i ma być to tańsza opcja Nowego. A jak wiadomo ceny u niektórych są mocno naciągnięte i przegięte, niektórzy to potrafią jebnąć ci taka kwota że jedziesz do lepszego tapicera i robi ci taniej jeszce o 20% jak jego magiczne malowidła czyli rzeźnik który uważa się za cudotwórcę. Nigdy naprawiana powierzchnia nie będzie idealnie jak nowa, chodzi o trwałość, jak to co niektórzy zapewniaja (tak tak proszę pana, naprawa wytrzyma jak ori element, jakieś 10 lat,) ehe wytrzyma, nie ma osoby która nawet widziała swoją pracę 8 lat w przód. To tak samo jak magia powłok 5 czy 6 letnich ehe tak, Kowalski i piec lat jak myje Auto a powłoka siedzi... Dla mnie nie ma różnicy czy to nowy czy stary. Przy autach zmęczonych życiem bardzo cieszy mnie mina właściciela, kiedy z niedowierzaniem patrzy na to jak diametralnie zmieniło się Auto, wtedy efekt jest Woow i zostaje mu to w głowie na lata. płaci i nie marudzi... Obie strony są szczęśliwie i zadowolone. Widziałem swoje prace po trzech, czterech latach. I widzę problemy jak i błędy, które robiłem, większość spraw wynikają na przykład z eksploatacji tych elementów w późniejszym czasie. Szybsze brudzenie się, farbowanie od jeansów, stosowanie środków czysczacych, jak wpływają na powierzchnię naprawiane, wszystko to na bieżącą aktualizuje i nie uważam się za jakiegoś Detailera, jest to dla mnie praca która lubię, a słowo Detailing ciężko mi przechodzi przez gardło, bo rynek dawno jest już zepsuty.... Apropo nowych aut i takich cwaniaczkow, którzy udają biznesmenów, urosly im piórka, i uważają się za fifarafa to jeździ na pęczki w nowych autach i przeważnie większy procent tych klientów to są zwyczajne tak zwane złotyówy, który wyliczy ci do złotówki, a jeszce na koniec będzie targował, albo szukał uja do dupy w trakcie odbioru auta, aby cenę koncawa jeszcze zmienić.... To nic, że umawialiscie się na cenę taka i taką, on jeszcze musi ci upierd.li. na koniec i nawet nie podziękuję, a jak podziękuję to uwierz że będzie to takie dziękuję że ty czkwaki dostaniesz. Studio detilingu - a brudne auta i ciężkie przypadki. Studio Detailingu i nowe auta- w tym przypadku dla mnie jest to znak zapytania????? czy dany człowiek wogole ma pojęcie o robocie, czy tato dał pieniążki na start, masz syniu i sobie kręć, ale obsada w pierwszej kolejności to koledzy z branży tatusia, gdzie jeżdżą mercedesy i inne ciekawe auta , albo zwyczajnie ktoś ma za dużo pieniędzy i chce przeprać te kasę. Detailing to nie ciągle obcowanie przy super autach, Detailing to nie ciągle patrzenie na fajne dupy, cycki i sesje zdjęciowe... Detailing to nie jest łatwy chleb do zgryzienia. Detailing to nie kopanlani złota. Detailing to ciężka praca, a jak ktoś myśli inaczej to zwyczajnie nie miał okazji pracować, a przeważnie ogląda za dużo filmików które są naciągnięte jak barania torba i pokazują tylko i wyłącznie wszystko co piękne , a tak naprawdę mijają się większość z rzeczywistością. Prawdziwy Detailer stawia czoła każdemu zadniu i nie boi się wyzwań, bierze zlecenie z uśmiechem na twarzy, i wierz mi że jest wielu którzy wolą zrobić i doprowadzić szczura jak siedzieć przy nowym autach bez jakiejkolwiek duszy , jakość wykonania pozostawia dużo do myślenia... Bo nawet naprawa często nie ma sensu bo jakość materiałów nie nadaje się niekiedy do obróbki, i jeszce będzie tak z kilka klikanasie lat że nie będziemy mieli co robić naprawiać, regenerować... 9 2 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Mocny zawodnik ten cleaner, ale szczotka mnie nie przekonuje... Wlosie wylatuje strasznie, jest troche za miekkie i po dwoch kompletach tapicerek w somochodzie wyglada tak @ADBL czy sam cleaner bedzie do kupienia czy tylko zestaw? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 17 minut temu, Bare Shine napisał: ale szczotka mnie nie przekonuje... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Lutego 2020 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 59 minut temu, Bare Shine napisał: @ADBL czy sam cleaner bedzie do kupienia czy tylko zestaw? Będą do kupienia oddzielnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Bare Shine miałem e60 z tym kolorem tapicerki. Nie wiesz jak jest brudna do czasu aż zaczniesz czyścić. Good job i jak widać KIT @ADBL daje radę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew-mks Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Zafira 2004 lekko w życiu nie miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maajkeelo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Ma ktoś zdjęcie 50/50 na kolorze białym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wystarczy że cofniesz się max 5 stron i znajdziesz kilka 50 na białym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi