grechut Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Jakiej firmy gabki polecacie jeśli chodzi o bp 50mm? Widziałem NATa ale średnio mi przypadły do gustu na mojej głównej maszynie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Jakie pady 50 pod cięcie? Potrzebuję ogarnąć zmatowiały czerwony akryl we wnękach. Może jakieś futro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia @imola33 z tańszych booski biała, dostałem kiedyś w gratisie do zakupów i dokupiłem jeszcze dwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia @imola33 honey, zvizzer. Wiadomo zvizzer trwały ale cenowo wyżej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia @pablo15005 wrzuciłem honeya do koszyka, bo i tak miałem brać 2face'a i bestię na próbę. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Jakie teraz pady do one step najlepiej zakupić? Istotny jest stosunek cena/jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia @Strus o tutaj to wiele zmiennych ale od siebie mogę polecić pady LC niebieski i pomarańczowy, ZviZZer tutaj kwestia z której linii bierzesz ale te pośrednie, Bestia od Honeya. Mam używam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Jakie teraz pady do one step najlepiej zakupić? Istotny jest stosunek cena/jakość. Honey 2 face fibre.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi