daniel87 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Oczywiście wrzuciłem do koszyka na testy, a że robię spore zakupy poczekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Co wybrać do DA Kraussa do nakładania cleanera AIO politury oraz UC LC czy royal air pads z dziurką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Czy po praniu pady też Wam robią się jakby miększe ? Żółty Lc CCS na poćżatku wydawał mi się twardawy, a teraz coś jak polish. Tnący Royala (jeszcze nie używany i nie prany) jest w porównaniu do tego LC bardzo twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nakładałem ff3000 białym LC i po upraniu zrobił się dziwnie miękki, jak czarny finish. Też zastanawiam się nad powodem takiego zachowania tych gąbek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Szukam jakiejś alternatywy , pady z microfibry czy też futro z flexi po jakimś czasie rozkleja się rzep mocujący na DA LARE , czy jest jakaś inna aby tak się nie działo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras78 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 hejo zakupiłem małe pady Royal tj. biały, żółty i niebieski trochę jestem zaskoczony bo biały cutting średnio radzi sobie z usuwaniem głębszych rys (na FG500) musiałem wspomagać się zielonym 3M lecz również nie zebrał wszystkiego (honda jazz) i teraz nie wiem czy szukać twardszego pada czy zmienić na FG400? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 to może kup sobie futro, tnie mocniej niż pady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Używal ktos tej zielonej gąbki bardzo miękkiej zroyal pada ? Nakładałem tym cleaner i raz ze faktycznie aż za miekka a dwa ze pad dość średnio to zniosl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ja używałem i faktycznie jest zbyt miękka. bardzo chłonna, wciąga wszystko, nawet wosk. ale po porządnym myciu wraca do pierwotnej formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_lle Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie jakie futro polecicie do rotacji średnica 150mm do pracy z fg400. Szukam czegoś z wyższej półki do tej pory miałem same flexipadsy z róznych serii i ogolem bylem zadowolony ale niestety po kilkunastu autach odpadają od rzepu. Jakaś firma robi sprawdzone hi-endowe futra do mocnego cięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mam wet wet look szonn tylko to jest 135mm rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epyck Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Futerko LC fioletowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jakie tanie i dobre pady? Znajomy potrzebuje coś budżetowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 RoyalPads, NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Polecam NAT-y Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikua Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Czołem ekipo! Pomóżcie wybrać mi pady oraz dysk mocujący do nich. Pacjent do Astra gtc czarna, posiadam zwykła polerkę bodajże bass polska kupiona okazyjnie za flaszke,-tu sie zastanawiam czy nie kupić jakaś tania DA. Wracają do padów to jakie kupić do: /Menzerna FG400- /Menzerna PF2500- /Menzerna SF4000- /Koch ANTIHOLOGRAM- /Black hole poorboy's- /Collinite 476S- Jaki rozmiar? wiem wiem ze 80mm ale do duzych powierzchni? Oraz lepsze gładkie czy faliste itd.? Pozdrawiam i czekam na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ja używam Nata i jestem zadowolony. Ale weź faliste. Czerwony miękki może być gładki Te w kratkę szybko się sypią. Futro sobie kup też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamond-detailing Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Polecam futro z wełny merynosa flexipads , jeśli chodzi o rozmiar musisz dobrać sam pod siebie jak będzie Ci wygodnie ... 160mm jest ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Poczytałem troszkę temat i też zgupialem. Szukam zamiennika pada do Rupesa - mam 15tkę. Wymiary ori pada to 130/150 a np NAT występuje tylko 135 lub 150 !? To który w końcu będzie git Będę wdzięczny za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam. Doradźcie proszę jakie pady dla początkującego do DA o skoku 8mm? Pasty myślałem o Menzernie FG400, PF 2500, SF4500 oraz może Kocha Antihologram i mam na stanie Scholl s17+ Rozmiary padów pewnie 135/130 oraz 80 ale jakiej firmy? Cutting, polish i finish do tego jakieś futro lub może z mikrofibry dla lepszego cięcia bo VW Passat będzie oraz Opel VectraB to tak na początek. Oddzielny pad do one step i cleaner/politura? Czy finishowy starczy z zestawu jakiegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 pad z mikrofibry http://shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS-135 ... o-Pad/1262 pozostałe polecam Royal Pads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Używał ktoś z Was może padów Monster Shine? Do padów jakiej firmy można je porównać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A ja przyłączam się do pytania które było wcześniej jakie futro nada się do DA 21? Bo flexipads nie wytrzymuje rozkleja się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyyy Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Kompletuje pady do Krauss P7. Na początku chciałbym pracować na Scholl S17+ i Koch antihologram. Pomożecie dobrać pady 135mm i 80mm (cutting, polishing, finishing) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Do s17 zastanow się nad padami scholla, niebieski, lila, najlepsze efekty ja nimi uzyskuję. Do kocha do rotacji każdy pad finishowy powinien zdać radę. Pamietaj,aby solidnie odtłusciclć powierzchnię po s17 aby zobaczyć ile rzeczywiście wyciales rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi