Geniusz Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Czernidla turtle wax (back 2 Black i jakiś flash. Lipa, jak pasta do butów
golden0282 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Concept tar and glue remover - ogólnie świetny produkt, swoje zadanie spełnia idealnie zarówno do smoły jak i do kleju , ale radze uważać przy kontakcie z przednimi lampami , kiedyś psiknęło mi się na lampe , po kilku minutach zaczęło ją rozpuszczać.. ledwo ją odratowałem .
adek1983 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Auchan - ściereczki z mikrofibry takie białe i jasno niebieskie. To nie jest mikrofibra. Nawet w dotyku jest inna niż prawdziwa mikrofibra. Nie chłoną wody. Nadają się tylko do przecierania plastików i opon po aplikacji dressingu.
JacekZKL Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Muszę dodać do listy kolejny produkt K2 Alaska do -60 - dno jak można było się spodziewać. Dziś było raptem rano -1 stopień. Na szybie przedniej miejscami gruba warstwa lodu. Hmm .. Gruba ... Może jeden dwa milimetry.... I zużyłem na to z pół litra tego specyfiku. Psikałem pół godziny i ledwo zeszło, aż odpaliłem silnik i poczekałem aż odtaje. Badziew, dno i dwa metry mułu.
viechooo Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dziwne, ja o K2 Alaska złego słowa powiedzieć nie mogę. Wszystko co do tej pory w zimę było się rozpływa w momencie, wycieraczki i jazda
JacekZKL Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Zobaczymy jutro. wsadziłem do zamrażarki słoik z tym specyfikiem. Tam jest minus 18. Zobaczymy czy zamarznie.
krzychu2805 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 U mnie również K2 alaska się sprawdza. Szron z szyby rozpuszcza natychmiast(oczywiście mam na myśli wersję w butelce z atomizerem a nie w sprayu) Edit: pawelpp, dokładnie tak, chociaż wożę go cały czas w bagażniku i też działa
pawelpp Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Pamiętajcie, że te odszraniacze najlepiej działają jak są "ciepłe". Jeśli leży w samochodzie w minusowej temp. działają gorzej.
viechooo Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja również wożę cały czas w bagażniku i wszystko jest ok Nie używam na delikatne oszronienie, żeby murska się nie nudziła, ale jak mi się nie chce, albo jest zimniej to z powodzeniem alaska robi to co ma robić.
Teddy Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Auchan - ściereczki z mikrofibry takie białe i jasno niebieskie. Potwierdzam - badziew. Natomiast te tuż obok, wielokolorowe są bardzo dobre.
JacekZKL Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 K2 alaska update: dziś był tylko szron na szybach z którym ta alaska sobie radzi dobrze. Jednak zostają zacieki na szybach po ściągnięciu tego czegoś gumową ściągaczką do szyb.
Bio Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Mnie Alaska zrobiła zacieki na lusterkach i szybach które zeszły dopiero maszynowo.
bbarti Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Dziwne, ja o K2 Alaska złego słowa powiedzieć nie mogę. Wszystko co do tej pory w zimę było się rozpływa w momencie, wycieraczki i jazda Potwierdzam, kiedyś używałem i nie było z tym najmniejszego problemu - na szybach w momencie rozpływał się lód
GreQu Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Ja również używałem K2 Alaska i złego słowa powiedzieć nie mogę. Szybko rozpływał się lód, nie zostawiał zacieków.
Elwood Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 Bardzo odradzam produkt Tenzi-quick wax zapach jest nie do zniesienia nanoszenie i polerowanie to katorga zero kropelkowania i połysku po prostu oddałem koledze bo sam już w życiu tego nie użyję!
Samson Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czernidło turtle wax. Mówcie co chcecie ale mi świetnie przyciemnia nawet jasne plastiki. Jedyny minus to kiepska trwałość.
Pimps Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Samson, kolego w tym temacie piszemy o produktach których nie polecamy - pasuje się przyłożyć do czytania ze zrozumieniem.
Manolito77 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Preparat do felg firmy Nigrin, dokładnie taki jak na obrazku: Nie dość, że kiepsko myje to jeszcze nie daj Boże żeby zaschnął - pozostawia wtedy białe ślady, trochę jak mikrowżery, które schodzą jedynie po przejechaniu pastą polerską. Nie twierdzę, że wszystkie rzeczy Nigrina są do duszy ale ten preparat omijam z daleka.
dam18 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 K2 ultra wax. Jak zaschnie straszny do spolerowania,dodatkowo strasznie brudzi plastiki a trwałość? Znika po dwóch myciach woda demiralizowana.
JacekZKL Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgadza się, mnie to znikanie na niebieskim lakierze objawiło się tym że auto po deszczu zrobiło się białe, jakby przyprószone mąką tortową lub ziemniaczaną. Ultra Szajs by K2.
szalik Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 carplan Leather Valet poza fajnym zapachem skóry ten produkt nie robi doslownie nic ani nie odzywia skory ani nie matuje ani nie nablyszcza. Poprostu nic.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 dlatego stoi sobie w markecie na półce i czeka na zielonego w temacie który kupi i o zgrozo będzie zadowolny
grzybero Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 W odpowiedzi koledze "Szalik". Sam sobie przeczysz ,że produkt nie daje nic-daje zapach skóry A poważnie ,nie jest to żaden topowy produkt więc "WoW" się nie spodziewałem,ale jak się nim trochę popracuje miękka szczoteczką to rozjaśnia czyszczone miejsce.(mówię o jasnych skórach Bmw) Powiem jednak,że z mojego doświadczenia jest parę innych budżetowych clinerów które jednak lepiej robią robotę.
Daniel_E30 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kiedyś woskowałem znajomemu czarne auto woskiem Car Plan z tesco (miało być całkowicie po taniości ), aplikował się ładnie, docierał się też spoko. Niestety, na drugi dzień dostałem telefon, że po deszczu auto było białe.
Rekomendowane odpowiedzi