menior Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Magifoam nie ma neutralnego ph to zasada,dziwi mnie narzekanie co do zmywania brudu bo jak dla mnie to narazie najskuteczniejszy produkt przynajmnej z recznymi pianownicami,co dziwne widze wiele narzekan przy uzyciu PA
Strus Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 3 godziny temu, menior napisał: dziwi mnie narzekanie co do zmywania brudu MNie również. I to mocno, bo jest to jeden z 3 najlepszych pre-washów jakie mi przez ręce przeszły
DZIADZIA Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @Szpako99 dla mnie cena/jakość słabiutko... ProElite AC Neutral Foam miażdży tę pianę.
Strus Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Jakość trudno, moim zdaniem, kwestionować. Jeśli komuś nie domywa to nie mam pojęcia co, ów ktoś, ma na lakierze. Cena, bezdyskusyjnie wysoka.
D@ViD Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 5 godzin temu, menior napisał: Magifoam nie ma neutralnego ph to zasada,dziwi mnie narzekanie co do zmywania brudu bo jak dla mnie to narazie najskuteczniejszy produkt przynajmnej z recznymi pianownicami,co dziwne widze wiele narzekan przy uzyciu PA Jakie stężenie używasz z ręcznej pianownicy
Szpako99 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 Może mam zbyt duże oczekiwania co do piany aktywnej.. owszem piach itd zmyje, ale miałem nadzieję że ruszy też ten delikatny film z kurzu.
D@ViD Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 54 minuty temu, Szpako99 napisał: ale miałem nadzieję że ruszy też ten delikatny film z kurzu Co to znaczy "film z kurzu"? Piana ma za zadanie usunąć luźny brud oraz zmiękczyć go aby przygotować do mycia ręcznego Chcesz lepszego domywanie, to idź w zasadowe piany lub pre wash z oprysku 1
nonamed Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Czy MagiFoam Rose / Green / Blue to jest wszystko to samo...?
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Lutego 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Tak, Wszystko to samo.
Rekomendowane odpowiedzi