maluch Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Mam jakiś większy zestaw Yato. Także polecam. Popsułem jedynie małą grzechotkę i czasem przeskakiwała. To raczej z własnej winy niż producenta.
Novus Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 YATO YT-3884 216 + klucz dynanometryczny. Zarówno sprawy detailingowe jak i mechaniczne przy aucie załatwisz. Polecam, używam, żyją
Qub@ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Prawda jest taka, ze yato, coval, stanley to ten sam poziom, taka troche lepsza chinszczyzna, do użytkowania amatoskiego, czyli cos czasem odkrecic, przykrecic oczywiscie jak najbardziej sie nada, jednak jak ktoś chce ciut wyższy poziom to proponuje proxxon, promat, jonnesway....
piotrek233 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Klucz dynamometryczny poleci ktoś jakiś?
Tomeq631 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zależy do jakiej kasy ale od moge polecic Gedore dobra firma ale cenowo nie najtaniej. Ja mam w zakresie od 20-200Nm.
Novus Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja używam Jonnesway 40-210 Nm i polecam
zmstr Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja w chwili obecnej jadę na zestawie 108 kl. z Yato + płaskie klucze z Covala, a dla pewności, że mam dobrą grzechotkę, dokupiona grzechotka Kingtony
DeepGloss Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja używam na codzień zestawów z firmy Proxxon: http://www.proxxon.com/pl/ Zestaw 23286 oraz klucz dynamometryczny MC200: Katalog online: http://www.proxxon.com/en/catalogues/industrial/polish/
SpiderS Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Każdy będzie polecał to co ma i czym dysponuje, wiadomo, że kupując produkt markowy, droższy od marketowych odpowiedników zwiększamy szanse na zadowolenie z użytkowania. W studyjku do dyspozycji mamy Jonnnesway, Yato, Gedore a nawet NEO- spisują się dzielnie
mario704 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 JA tam macham przy samochodzie zestawem Proxxon'a o takie: http://allegro.pl/proxxon-23020-zestaw- ... source=mlt nic się z tym nie dzieje a ze 3 lata już mają
sirtrojan Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja włąsnie rozwalilem Yato udarem ale to była zwykła nasadka a ruszałem wahacz. Teraz mądrzejszy kupiłem ...Yato do udaru właśnie i cała robota poszła jak po maśle
croochy Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Ja używam kluczy Wurth'a Są drogie, ale super jakość. Z racji na to, że auta do tej pory miałem różne wynalazki to się i kluczy nazbierało od wkrętaków precyzyjnych, płasko oczkowych 5 do 38, az po nasadki na klucz 3/4". Wszystko z Wurtha, katowane w warunkach terenowych przy starych śrubach itd. Więc dla detailera tez się idealnie sprawdza
art'ek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 panowie i panie ... w casto... http://www.castorama.pl/gazetka-promocyjna.html klucze za 128 - 72 elementy Yato warto - do samodzielnych jakiś tam drobnych prac typu reflektory wykręcić czy fotele w aucie czy klocki zmienić??
siwy1988_88_88 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Do takich drobnych prac spokojnie powinny Ci wystaczyc, z tym ze będziesz musiał pamiętać ze sa dosc "miękkie" i mozesz miec problem z bardzo zapieczonymi srubami, srubkami, a o udarze to juz nawet nie mozna pomyslec , niestety ale odkad Yato zaczęło robic masowo dla marketów stracila sporo na jakosci. Jest to moje subiektywne zdanie
Bzyk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Na Agito jest zestaw 1/4" + 1/2 " NEO za 199. O niebo lepsze niż Yato
One Love Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja używam Jonnesway'a i mają bardzo dobrą jakość w stosunku do ceny, Precyzja wykonania i wytrzymałość naprawdę bardzo ok, jeśli ktoś szuka coś w tym przedziale cenowym to szczerze polecam
antek1987 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Planuje zakup kluczy ale nie wiem które może ktoś ma i może się podzielić swoimi spostrzeżeniami nad tymi co ja wybrałem: pomóżcie bo nie wiem które wybrać, klucze do domowego użytku Nie używamy linków do allegro!
mati373737 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 To yato ci wystarczą. Nie ma sensu brać lepszych tu droższych. Bity tez dają radę. Nie radzę natomiast brać całkiem chinskich, bo brzytwa musiał 2x wydawać pieniądze plus nerwy
biznes365 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Na ceneo patrzyłem to YATO 98 elementów było tańsze o 30zł od HONITONa 94 elementów.Ja bym brał HONITONa na ceneo wysokie oceny.Osobiście mam w domu STANLEYa też dają radę przy wymianie alternatorów,rozruszników czy łączników stabilizatora.
mati373737 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 To wszystko raczej jest porownywalne. Wystarczy używać z głową i jak nie będziesz chciał ich rozwalić to nie rozwalisz. Kolejne to umowmy się, ale ile tych kluczy z kompletu będziesz używał najczęściej ? 10? Zawsze możesz dokupić pojedynczą nasadke np. Kingtony co cie przeżyje... Najbardziej w dupe dostają przy mocnych kluczach pneumatycznych. Przy stosowaniu ręcznym nic złego stać im się nie stanie :-D
antek1987 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Przepraszam za linki z allegro, zapomniałem że nie można wstawiać. Wybiorę raczej tego HONITONa. Jakoś bardziej do mnie przemawia
Tomeq631 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Przepraszam za linki z allegro, zapomniałem że nie można wstawiać. Wybiorę raczej tego HONITONa. Jakoś bardziej do mnie przemawia Ja mam w garażu 2 zestawy honitona i do tej pory nic nie udało mi się zniszczyc a robiłem zawieszenia dociągałem grzechotkami i nic sie nieurwało, wiec do domowego użytku napewno dadza rade. Pozdrawiam
Grupa Topex Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Witam! Dla trwałości kluczy ważne jest nie tylko prawidłowe ich eksploatowanie. Zadbać należy również o ich odpowiednie przechowywanie - z dala od mrozu, źródeł wigloci - i oczyszczenie po każdym użyciu - benzyną ekstrakcyjną czy alkoholem. Oczywiście warto też kupować narzędzia w tradycyjnym sklepie, gdzie nie będzie obawy o reklamację. Decydować się głównie na znane, sprawdzone marki. Pozdrawiam, Maciek, Grupa Topex
kuflik Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Czyszczenie benzyna po każdym użyciu? To jakiś żart...
Rekomendowane odpowiedzi