gacuus Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Mam exedece na testy remis z kochem gs. Plus to zapach cytrusowy przyjemnie się z nim robi. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Funky Witch Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ze względu na skład i właściwości do wewnętrznych plastików nie powinno się używać zwykłego APC. Są do tego dedykowane produkty, np. Funky Witch Yellow Broom Interior Cleaner. Takie preparaty są o wiele bezpieczniejsze i przyjemniej się z nimi pracuje.
Moderator krd Opublikowano 21 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 685460 Takie preparaty są o wiele bezpieczniejsze i przyjemniej się z nimi pracuje. W czym gotowe APC do wnętrza różni się od prawidłowo dobranego rozcieńczenia APC z koncentratu do wszystkiego? Pomijam zapach, gdzie te przewidziane wyłącznie do wnętrza nie są aż tak duszące. Aczkolwiek znam uniwersalne APC o bardzo przyjemnej woni. 1
Ipkol Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mi do wnętrz przypasował bardzo Koch Chemie Green Star. Tani. Niegroźny dla wnętrza. W miarę przyjemnie pachnie.
gacuus Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Od kiedy koch gs pachnie Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ipkol Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Od kiedy koch gs pachnieWysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka W porządku. Może nie jest to nuta zapachowa jak w dedykowanych produktach, niemniej dla mnie pachnie tak, że mi nie przeszkadza. Wiesz co, aż zejdę poniuchać do piwnicy : )
xXKrystianXx Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Również używam KochChemie GS do wnętrza. Bardzo dobre APC. Jeśli chodzi o zapach to nie jest intensywny, ale też jakoś nie "śmierdzi" Produkt godny polecenia.
Pływak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Panowie dostane coś lepszego i mocniejszego od Red Devila w podobnej cenie? Szukam uniwersalnego APC, który poradzi sobie i z mocnymi zabrudzeniami na zewnątrz i z delikatnymi materiałami w środku. Red Devil mimo mocy przy odpowiednim stężeniu spisywał się świetnie ale jako, ze kolejna bańka się skończyła myślę aby przetestować coś innego. ADBL PRO? Ecxede? A może zostać przy Red Devilu?
Gesiu_15 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 [ref]Pływak[/ref], może Excede ? Mają 3 rodzaje APC viewtopic.php?f=236&t=27960&view=unread#unread
Pływak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Który jest najmocniejszy Bulldozer czy Advanced? Jestem zdania, zeby kupować jak najmocniejszy i regulować jego moc odpowiednim stężeniem. Dla mnie kupowanie kilku różnych APC jest bez sensu.
Gesiu_15 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tu masz wyjaśnione czym te APC się różnią viewtopic.php?f=282&t=27966&view=unread#unread
Pływak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ok dzięki czyli chyba wybiorę tego Bulldozera na testy zamiast Red Devila
Crasher Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 A są gdzieś testy po szczególnych apc?
Prox Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 W dziale Testy masz porownania i testy, poczytaj.
bols86 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Siema, stoję przed wyborem dwóch APC: - ADBL APC PRO; - Meguiar's All Purpose Cleaner APC; - ValetPro All Purpose Cleaner. Mam zaufanie do firmy Meguiar's ale nie widzę sensu kupowania prawie 4 litrów. Chcę odświeżyć swój niedawno nabyty wóz, mam do zrobienia podsufitkę, wszystkie plastiki, nadkola, bagażnik i komorę silnika (tapicerka jest skórzana). W jaki preparat celować?, ADBL APC PRO nie jest za mocnym środkiem?, jak z wydajnością tych produktów?.
powalla Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 698935 ADBL APC PRO nie jest za mocnym środkiem?, jak z wydajnością tych produktów?. Słowo klucz dla Ciebie ... rozcieńczenie Poczytaj o tym.
Djmatiii61 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Ktory lepszy apc bedzie z adbl pro czy zwykly apc z tej firmy
maciek-drummer Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Logiczne chyba, że PRO jest lepszy od "zwykłego". Co za pytania w ogóle padają?
Pajko Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Zależy co kto ma na myśli lepsze i do czego jest mu dane APC potrzebne
Djmatiii61 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Mi chodzi o plastki dywaniki i podsufitka i czy by byl dobry ten apc pro z adbl
Fredi88 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Ostatnio wysyp pytan "cukiereczkow"...
Djmatiii61 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 I jeszcze jedno pytanie mam waszyn zdaniem co lepiej wybrac . Stockmaiera k22 czy adbl apc pro
rafalk Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Kup i sprawdź, każdy ma swoje ulubione kosmetyki, jednym podchodzą takie, a inni lubią jeszcze inne. Mi osobiście podchodzi Nielsen Cyclone.
rafalowy Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 Siema, stoję przed wyborem dwóch APC:- ADBL APC PRO; - Meguiar's All Purpose Cleaner APC; - ValetPro All Purpose Cleaner. Mam zaufanie do firmy Meguiar's ale nie widzę sensu kupowania prawie 4 litrów. Chcę odświeżyć swój niedawno nabyty wóz, mam do zrobienia podsufitkę, wszystkie plastiki, nadkola, bagażnik i komorę silnika (tapicerka jest skórzana). W jaki preparat celować?, ADBL APC PRO nie jest za mocnym środkiem?, jak z wydajnością tych produktów?. ADBL zawsze można rozcieńczyć
Rekomendowane odpowiedzi