zmorka Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Yoda osoba z która rozmawiałeś ma zapewne 30+ lat? Takie osoby zapewne nigdy by same nie wpadły na coś lepszego z jednego prostego powodu: Naszym źródłem kosmetyków i świadomości jest internet. jakoś mam 30+ i nie bardzo zrozumiałem, chyba że korzystasz i innego źródła, to przepraszam.
Moderator Domel Opublikowano 6 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 w znajomych ma ekipe z "Detailing Mafia" - Krygol, Nowicki To, że ktoś zna osoby które prowadzą studio, nie jest jednoznaczne z tym, że ma taką samą wiedzę i umiejętności jak te osoby zgadza sie nic nie sugeruje stwierdzam tylko fakt ze nie jest to osoba anonimowa i raczej nie Janusz detailingu - ale osobiście nie znam
booohal Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ci co zajmuja sie detailingiem zarobkowo czesto gesto nie mowia jak wygladają realia codziennego detailingu a czym sie to rozni od naszych urlopowych zabaw przy autku Jeden normalny
dżizas Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Yoda osoba z która rozmawiałeś ma zapewne 30+ lat? Takie osoby zapewne nigdy by same nie wpadły na coś lepszego z jednego prostego powodu: Naszym źródłem kosmetyków i świadomości jest internet. jakoś :mam 30+ i nie bardzo zrozumiałem, chyba że korzystasz i innego źródła, to przepraszam. U mnie lada dzień będzie 4 z przodu, a również nie czuję się adresatem. Może kolega Feiro doprecyzuje co z moją świadomością jest nie tak? Może również podzieli się swoim bogactwem doświadczeń życiowych dwudziestolatka i będę mógł z czegoś skorzystać nim zejdę z tego świata. Powiadają że: "człowiek uczy się całe życie a i tak na starość głupi umiera"
Ariss Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ciekawostka na jaką wpadłem dzisiaj rozczytując pomysły na biznes ;D Witam. Usługa jest możliwa dzięki nowej technologi : mycie bez wody.Samochód myje się preparatem składającym się z różnych płynów czyszczących,wosków itd.Płynami tymi nasączone są chusteczki którymi ścieramy brud jednocześnie nanosząc składniki do nabłyszczania i poleracji.Ważne :zaraz ktoś może zapytać czy to możliwe i czy nie rysuje lakieru- odrazu odpowiadam /chusteczki mają w sobie setki mikrooczek w które wpadają niechciane rysujące drobiny a oprócz tego substancje zawarte w preparacie wytwarzają na powierzchni mytej warstwę ochronną tzw /film/ który ma ograniczyć zarysowania.Jeżeli chodzi o fakty nie ma sposobu na umycia auta /w zwykłej myjni/żeby lakier nie ucierpiał.Co do ekologii produkt jest w pełni ekologiczny i biodegradowalny. Aż mnie ciary przeszły jak pomyślałem że można tak umyć auto
Yoda Master Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 zaraz ktoś może zapytać czy to możliwe i czy nie rysuje lakieru- odrazu odpowiadam /chusteczki mają w sobie setki mikrooczek w które wpadają niechciane rysujące drobiny a oprócz tego substancje zawarte w preparacie wytwarzają na powierzchni mytej warstwę ochronną tzw /film/ który ma ograniczyć zarysowania.Jeżeli chodzi o fakty nie ma sposobu na umycia auta /w zwykłej myjni/żeby lakier nie ucierpiał.Co do ekologii produkt jest w pełni ekologiczny i biodegradowalny. Gratuluję
ktm950 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 jak wygladają realia codziennego detailingu niestety dokładnie wiem o czym mowa
hondacbr11 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Prawie jak truckerhiob... Wytaptane z ElDżi GieCzy
theOne Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 tego nie da się oglądać... głęboki lakier, dostępny tylko w AŁDI
Moderator Domel Opublikowano 13 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 647417 tego nie da się oglądać... głęboki lakier, dostępny tylko w AŁDI dokładnie, a dzieciaki sie tam tak spuszczają ze głowa mala - "WOW LAKIER LUSTRO "
piteks Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Takie coś znalazłem dzisiaj na forum forda "Po umyciu i ewentualnie woskowaniu polecam spryskać przód autka np plakiem aby trochę natłuścić, później poprzylepiane owady zetrzecie jednym ruchem. Taki pomysł używam od dawna :-) "
IRON.pl Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Takie coś znalazłem dzisiaj na forum forda "Po umyciu i ewentualnie woskowaniu polecam spryskać przód autka np plakiem aby trochę natłuścić, później poprzylepiane owady zetrzecie jednym ruchem. Taki pomysł używam od dawna :-) " Membrama tłuszczowa
Manolito77 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Po co Plak. Ja bym od razu na bogato poszedł - kostka smalcu ze spożywczaka i całe auto wyszpejować tym. Wtedy to nawet przy otwieraniu drzwi można rękę zwichnąć - takie to śliskie będzie.
Kaskader Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 https://m.facebook.com/Autogaragespa/ co to oznacza plakowanie? Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Fitte Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 [ref]Kaskader[/ref], mi się bardziej spodobało w najnowszym poście 'balsamowanie lakieru'
hamilton Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Plakowanie i balsamowanie... Idę na uspokojenie nabalsamować felgi;)
KHOT Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 [ref]Kaskader[/ref], mi się bardziej spodobało w najnowszym poście 'balsamowanie lakieru' K2 balsam: działa dwa dni, ale za to z każdego szczura robi taki wet look, że Mirki na giełdzie mają mokro w gaciach.
Fitte Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie znam wiec to chyba dobrze o mnie znaczy jeszcze bym zaczał używać
czarekcw Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Takie ceny że nic tylko korzystać Masz zabrudzone wnętrze samochodu,zaplamiony dywan,zniszczoną kanapę skórzaną.Nie martw się ,profesjonalnie wyczyścimy je dla Ciebie. Zapraszamy do współpracy w zakresie prania,czyszczenia,konserwacji tapicerek samochodowych,dywanów,wykładzin,skór itd. Tanio,szybko,profesjonalnie. Dla stałych klientów duże upusty. Czas wyschnięcia tapicerki ok.3 godz. Możliwy dojazd do klienta Nasza oferta - mycia, woskowania oraz polerowania karoserii - mycia wszelkiego rodzaju felg, opon oraz obręczy - mycia i polerowania szyb oraz lusterek - mycia, sprzątania oraz odkurzania wnętrza samochodu - czyszczenia i konserwacji elementów plastikowych i gumowych - pranie tapicerki oraz wszystkich elementów materiałowych - sprzątnie mieszkań - mycie okien - pranie dywanów,wykładzin,mebli tapicerowanych - czyszczenia oraz pielęgnacji tapicerki skórzanej - usuwania zarysowań oraz mikrozadrapań - kompleksowego przygotowania samochodów do sprzedaży Ceny podlegają negocjacji. np: Vw Golf IV Kombi - Rodzaj usługi: Odkurzanie ,pranie foteli,kanapy,podsufitki,boczków drzwi,podłogi,bagażnika,czyszczenie wszystkich plastików,szyb ,plakowanie -Koszt 130 zł Opel Corsa B-5 drzwiowa Odkurzanie ,pranie foteli,kanapy,podsufitki,boczków drzwi,podłogi,bagażnika,czyszczenie wszystkich plastików,szyb ,plakowanie -Koszt 120 zł Mazda 626 liftback Odkurzanie ,pranie foteli,kanapy,podsufitki,boczków drzwi,podłogi,bagażnika,czyszczenie wszystkich plastików,szyb ,plakowanie -Koszt 130 zł Chrysler Grand Voyager- Odkurzanie ,pranie foteli,kanapy,podsufitki,boczków drzwi,podłogi,bagażnika,czyszczenie wszystkich plastików,szyb ,plakowanie -Koszt 180 zł Volvo S60 -tapicerka skórzana kolor beż Odkurzanie ,czyszczenie foteli,kanapy,podsufitki,boczków drzwi,podłogi,bagażnika,odnawianie skór ,czyszczenie wszystkich plastików,szyb ,plakowanie -Koszt 250 zł Vw Golf V -czyszczenie podsufitki 50 zł Audi A6 Sedan- Odkurzanie ,pranie foteli,kanapy,podsufitki,boczków drzwi,podłogi,bagażnika,czyszczenie wszystkich plastików,szyb ,plakowanie -Koszt 130 zł Pranie dywanów - wymiar 1mx3m -45 zł Czyszczenie sofy 3 osobowej-Obicie welurowe,materiałowe-50 zł Mycie okien -pokojowe-15 zł -balkonowe-20 zł Sprzątnie mieszkania 30m2 odkurzanie,wycieranie podłóg na mokro/sucho -40 zł
Grz3chu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Plakowanie - jak to profesjonalne brzmi
Yoda Master Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ale jakie mają ceny atrakcyjne Ciekawe czy tapicerkę w Volvo w czarnym kolorze policzą inaczej?
Grz3chu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Właśnie mnie ciekawi jak ta usługa musi wyglądać, skoro są takie ceny
hamilton Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ceny są prawdopodobnie adekwatne do poziomu usługi. Może mają układ z jakimś Mirkiem i walą mu auta za śmieszną kasę - "ma się błyszczeć i pachnieć" - spokojnie,stosujemy plakowanie i balsamowanie, ew. pastowanie nadwozia.
Rekomendowane odpowiedzi