Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BigW U mnie na tej powłoce zarówno Ultracoat oraz Carpro z NW się mażą. Działa tylko zwykły płyn do mycia szyb. Nie wiem czy u Ciebie nie będzie podobnie? Daj znać.

Opublikowano
16 godzin temu, gtszudi napisał(a):

wypowiadasz sie jakbys to robil conajmniej 8h dziennie 5 dni w tygodniu

Dzięki, bardzo pomogłeś.

Opublikowano

Słuchajcie ma ktoś doświadczenia z ADBL Holawsome Glass Cleaner. Żadnych testów na YT, na forum kompletnie nic. Jest na rynku od kilku lat a totalnie przemilczany. OCB?

• Moderator
Opublikowano
2 godziny temu, BigW napisał(a):

ADBL Holawsome Glass Cleaner

A to nie był jakiś limited edytion?

• Moderator
Opublikowano
2 godziny temu, BigW napisał(a):

Słuchajcie ma ktoś doświadczenia z ADBL Holawsome Glass Cleaner. Żadnych testów na YT, na forum kompletnie nic. Jest na rynku od kilku lat a totalnie przemilczany. OCB?

Moja Małżonka używa go do mycia luster w łazienkach. Chwali sobie. Podobno szybko się odparowuwuje i nie zostawia mazów. Miałem kupić nastepny baniak ale pożyczyła Kiurlaba i bardziej jej się zapach spodobał więc zmieniła.

• Lubię to 1
Opublikowano
38 minut temu, Domel napisał(a):

A to nie był jakiś limited edytion?

Zasugerowałem się 70 ofertami na allegro. Może faktycznie to jakieś pozostałości po edycji limitowanej. Dzięki 🙂

• Moderator
Opublikowano
5 godzin temu, BigW napisał(a):

Zasugerowałem się 70 ofertami na allegro. Może faktycznie to jakieś pozostałości po edycji limitowanej. Dzięki 🙂

To znaczy nie wiem w sumie, spytajmy @ADBL jak to jest ?