gprzesniak Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @BigW U mnie na tej powłoce zarówno Ultracoat oraz Carpro z NW się mażą. Działa tylko zwykły płyn do mycia szyb. Nie wiem czy u Ciebie nie będzie podobnie? Daj znać.
Rafal9304 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia U mnie na Aqua Glass właśnie Ultracoat siada idealnie
BigW Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 16 godzin temu, gtszudi napisał(a): wypowiadasz sie jakbys to robil conajmniej 8h dziennie 5 dni w tygodniu Dzięki, bardzo pomogłeś.
maciek-drummer Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 18 godzin temu, zeea napisał(a): Nie wiem jak inne tego typu płyny, ale ADBL HG jak dla mnie kozak ja uważam, że nie ma lepszego płynu z NW na rynku od Adbl 3
keza Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @maciek-drummer ja polecam spróbować płyn od Carlaba, też bardzo fajnie uzupełnia NW 1
BigW Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Słuchajcie ma ktoś doświadczenia z ADBL Holawsome Glass Cleaner. Żadnych testów na YT, na forum kompletnie nic. Jest na rynku od kilku lat a totalnie przemilczany. OCB?
Moderator Domel Opublikowano 22 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2 godziny temu, BigW napisał(a): ADBL Holawsome Glass Cleaner A to nie był jakiś limited edytion?
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2 godziny temu, BigW napisał(a): Słuchajcie ma ktoś doświadczenia z ADBL Holawsome Glass Cleaner. Żadnych testów na YT, na forum kompletnie nic. Jest na rynku od kilku lat a totalnie przemilczany. OCB? Moja Małżonka używa go do mycia luster w łazienkach. Chwali sobie. Podobno szybko się odparowuwuje i nie zostawia mazów. Miałem kupić nastepny baniak ale pożyczyła Kiurlaba i bardziej jej się zapach spodobał więc zmieniła. 1
BigW Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 38 minut temu, Domel napisał(a): A to nie był jakiś limited edytion? Zasugerowałem się 70 ofertami na allegro. Może faktycznie to jakieś pozostałości po edycji limitowanej. Dzięki
Moderator Domel Opublikowano 22 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 5 godzin temu, BigW napisał(a): Zasugerowałem się 70 ofertami na allegro. Może faktycznie to jakieś pozostałości po edycji limitowanej. Dzięki To znaczy nie wiem w sumie, spytajmy @ADBL jak to jest ?
maciek-drummer Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia Zielony płyn do szyb jest super , ale jeszcze bardziej super jest ten obecny Glass Cleaner Ultra
Rekomendowane odpowiedzi