zeea Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Moim zdaniem forum KA nie straciło nic. Dzięki grupom Facebookowym forum zyskało! Pokazuje jaki jest tutaj poziom wiedzy użytkowników, kultura wypowiedzi, jest Nas mniej niż w grupach, ale Ci co zostali właśnie tworzą niesamowitą atmosferę! Poukładane działy tematyczne w których odpowiedź znajdziesz w 5 minut, gdzie na FB po zadaniu pytania szybciej zostaniesz "zhejtowany" niż uzyskasz pomoc. Tutaj w chodzę bo lubię, a FB czytam jak chce się pośmiać 2
analyzator Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Taki nas obrazek. Pomyślcie ile szczęścia mieliśmy że trafiliśmy tutaj. Każdy pewnie trafił z wyszukiwarki. Do pierwszego tematu. Trudno wspomnieć co sprowokowało pewnie późniejsze założenie konta. I teraz jesteśmy w tym miejscu w tym czasie. Dla większości z nas jest to praca albo przynajmniej bardzo istotne hobby. Część nas bo identyfikujemy się z tym. Tak głęboko. Ja w pierwszej kolejności jestem ojcem i mężem. W drugiej managerem w IT. Ale już w trzeciej nie kulturysta, kolarzem, ogrodnikiem czy odbiorca Netflix a. W trzeciej jestem detilerem. Żyje tym i jest to bardzo istotną częścią mnie. Z tym się identyfikuje. I zaczęło się od fka, dzięki fka się rozwinęło i kwitnie I mówiąc o FKA nie mówię o stronie. Mówię o społeczności, która powstała we właściwym miejscu. To trochę jak ze zwiedzaniem zamku. Miejsce trochę zobowiązuje. Zacytuję siebie z mojego jedynego psb. Bo mi tu pasuje. Dzisiaj przychodzi mi złożyć hołd historii tego forum i czuję się onieśmielony. Odbywały się tu prawdziwe renowacje i metamorfozy. Przy legendach jestem mały. W pewnym sensie w ten sposób dziękuję forum bo tu się wszystkiego nauczyłem i bez tego forum droga od smarowania samplem płynnego meguiarsa pod blokiem do mojego największego hobby i ostoji, w której się wyciszam, mogła się nigdy nie wydarzyć. 6 4
MMCzysci Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @analyzator, pięknie to ująłeś.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
analyzator Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Drodzy. Dajcie proszę znać w którą stronę idziemy. Jeśli miałoby się wydarzyć to czego nie możemy przyjąć do wiadomości że może się wydarzyć. Chciałbym skorzystać z szansy żeby coś zrobić, nie obserwować biernie. Zapraszam do tematu obok. Plan b. https://kosmetykaaut.pl/topic/21114-co-dalej-zapraszam-do-kreatywnej-dyskusji/
keza Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @analyzator ja też się niezmiernie cieszę, że tu trafiłem i mogłem się edukować i rozwijać swoją pasję razem z Wami. P.S. walczymy dalej
Slovak Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Mała informacja, aby Was uspokoić. Znalazłem o 50% tańsze serwery w Niemczech (niestety polscy dostawcy usług już dawno osiągneli absurdalny poziom). Jesteśmy obecnie w trakcie konfiguracji serwera, a w najbliższych dniach zmigrujemy całą infrastrukturę na nowy serwer i przedstawię nową ofertę współpracy dla partnerów. 4 8
Mumins Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 23 minuty temu, Slovak napisał(a): Mała informacja, aby Was uspokoić. Znalazłem o 50% tańsze serwery w Niemczech (niestety polscy dostawcy usług już dawno osiągneli absurdalny poziom). Jesteśmy obecnie w trakcie konfiguracji serwera, a w najbliższych dniach zmigrujemy całą infrastrukturę na nowy serwer i przedstawię nową ofertę współpracy dla partnerów. Co za wspaniała informacja. Aż by się chciało zacytować Forniego 4
keza Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 28 minut temu, Slovak napisał(a): Mała informacja, aby Was uspokoić. Znalazłem o 50% tańsze serwery w Niemczech (niestety polscy dostawcy usług już dawno osiągneli absurdalny poziom). Jesteśmy obecnie w trakcie konfiguracji serwera, a w najbliższych dniach zmigrujemy całą infrastrukturę na nowy serwer i przedstawię nową ofertę współpracy dla partnerów. Walczymy dalej
analyzator Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Podtrzymuje moje zobowiązanie. Jakby był problem ze sponsoringiem Buźkę obiecałem sobie przewoskować jak się problem rozwiąże. Dzięki! 1
Rekomendowane odpowiedzi