Moderator Domel Opublikowano 28 Września 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 4 minuty temu, Cleantle napisał(a): @Domel @Domel to różnice kulturowe. Polacy to wiecznie smutni ludzie i tacy troche meczennicy, Amerykanie za to wydaja sie być wiecznie pozytywnie nastawieni Nawet Twoi pierwszy komentarz pokazuje że my Polacy pierwsze na co zwracamy uwagę to na negatywy Zgadzam się Jestem 3 dzień z juniorem w szpitalu i wylewała się ze mnie wczoraj żółć na wielu frontach Dziś już all ok, wiec też patrze na to z innej strony
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 28 Września 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 @Domel to nie było personalne, raczej taki mamy charakter my Polacy. Ja też tak często mam ale walczę z tym aktywnie i staram się na wszystko patrzeć inaczej i powiem ze żyje mi się coraz lepiej 1
zeea Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 @Cleantle Czy w opakowaniu 50ml powłoki znajdują się również 2 wlepki czy więcej?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 13 Października 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2023 @zeea szczerze powiedziawszy nie pamiętam sprawdze w poniedzialek 1
zeea Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 15:18, Cleantle napisał(a): @zeea szczerze powiedziawszy nie pamiętam sprawdze w poniedzialek Hmm ?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 17 Października 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @zeea 3 są w 50ml 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Cleantle czy można nabyć aplikatory (takie same jak dołączone do powłoki) oddzielnie?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 17 Października 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @t.sienkiewicz91 beda wkrotce w sprzedazy w 5 pakach w dobrej cenie.
t.sienkiewicz91 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Cleantle w takim razie trudno. Pójdą dwie 3 aplikacje na innych aplikatorach
zeea Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @t.sienkiewicz91 osobiście aplikuje klasycznie na Suede, jakoś wygodniej i szybciej. Oryginalne aplikatorki za to ratują w ciężko dostępnych miejscach, dziwnych kształtach czy na felgach 3
marcineke Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @Cleantle niestety w 30 ml jest 1 aplikator i 1 wlepka, a butelka wystarcza spokojnie na 2 auta. To samo jest w Aqua , zestaw 30ml 1 aplikator, 2 ściereczki, 2 mikrofibry do docierania, 1 karta gwarancyjna.
t.sienkiewicz91 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @zeea @Cleantle a mi akurat aplikator z opakowania po Admirale przypadł mocno do gustu Przyszła mi już 4 pięćdziesiątka Admirała i chociaż jedną aplikację poczynię dedykowanym aplikatorkiem Mam jeszcze aplikator od ArtDeShine, w tym tygodniu sprawdzę i porównam go do dedykowanego od @Cleantle. 1
zeea Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 40 minut temu, marcineke napisał(a): @Cleantle niestety w 30 ml jest 1 aplikator i 1 wlepka, a butelka wystarcza spokojnie na 2 auta. To samo jest w Aqua , zestaw 30ml 1 aplikator, 2 ściereczki, 2 mikrofibry do docierania, 1 karta gwarancyjna. Nieee. W 30ml są 2 wlepki Panie kolego
marcineke Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 @zeea Aż zaglądłem do opakowania, tak są 2 wlepki, zachowałem się jak gówniarz, przepraszam. 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Cleantle od kiedy w opakowaniu 50ml są 2 aplikatory? Dziś otworzyłem 4 w swojej karierze powłokę i patrzę a tam dwa aplikatory szkoda, że w poprzednich trzech opakowaniach było po 1 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Października 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @t.sienkiewicz91 od sierpnia mniej więcej stwierdzilismy że 1 to rzeczywiście za mało więc dołożyliśmy drugi. 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 @Cleantle dziękuję za odpowiedź To teraz do opakowania 50 ml wystarczy jeden dokupić aplikator
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Października 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 @t.sienkiewicz91 będą wkrótce 5paki w sprzedaży tylko nam się opóźnia produkcja opakowań na nie. W tym roku jeszcze powinny finalnie być. 3
Gardor Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 Jak by ktoś miał resztkę Admire chętnie odkupię Chciałbym zrobić mały test i porównać parę powłok na okres zimowy
marcineke Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 Ja to mam chyba pecha do Admire albo Ana mnie nie lubi. Parę miesięcy temu kupiłem pierwszą Admire i przyszła wylana, producent wymienił, była ok, drugą kupiłem była już nowa wersja, była ok, w lipcu wygraliśmy w konkursie Motogo między innymi 30 ml Admire i przyszedł w starej wersji z zamontowanym kropelnikiem,całe cała nie wylana i czekała na swoją kolej. Dziś poszła w ruch, wstrząsana ok minutę i żona otwarła, istny wybuch jak jej po rękach leciało to zamiast zakręcać to odkręcała do końca i ....poszło sporo powłoki. Towar siadł na Audi A6, wyszło pięknie, powłoka naprawdę fajna ale ....z 30 ml zrobiliśmy lakier z plastikami i na felgi brakło bo 1/3 poszła na rękawiczki. Ale się nie poddajemy, będą następne auta na tą powłokę. Tym razem namówiłem żonę na użycie oryginalnego aplikatora, jednak żonie bardziej podchodzą aplikatory które stosujemy na co dzień, ,czterostronne.Dla mnie są wygodniejsze i oszczędniejsze. Pierwsza impregnacja aplikatora , a powłoki już sporo brakuje. 2
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 27 Października 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @marcineke finalnie Admire w partiach od września ma kropidelko zamontowane ale jest krótsze (niezanuzone w plynie) - to rozwiązuje problem. Jednak wstrząsać za mocno i za długo nie polecamy bo wtedy każda wybuchnie przy otwarciu kilka wstrząsów lekkich wystarcza. 1
agar7577 Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 A ja z pytaniem, jaki kolor w butelce ma ta powłoka, bo moja dzisiaj dostarczona i ma kolor mleczny.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @agar7577 ona z czasem metnieje ale to nie znaczy że traci wlasciwosci
agar7577 Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 Dzięki za info, już się bałem, że coś z nią nie tak bo inne powłoki jakie miałem były przezroczyste a ta ma inny kolor. 1
Rekomendowane odpowiedzi