Dejv Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dejv, kupiłem dzisiaj frutta, jutro pierwsze wrażenia. także z lusso, RaceGlaze, jakieś tam r222 i dodo. może porównam z carbonem;) Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Września 2010 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Z Migliore aplikowałem : Oryginal oraz Primo: jak każde woski Migliore oczywiście nie wysychają i polerowanie nie jest za łatwe często pomagałem sobie Detailerem z Migliore efekt wizualny bardzo ok , kropelkowania w porównaniu z RG 55 praktycznie brak, ładnie pachną trwałość nie sprawdzona ale na pewno 1 miesiąc wytrzymują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 A jak sprawdza sie wam Race Glaze 55 Wax??? Stoje przed wyborem wosku i zastanawiam się głównie pomiędzy SV Concorso a Zymolem Concours. Ale nie miałem nigdy w łapach nic z Race Glaze czy np R222. Za kase jaka poszła by na SV czy Zymola może lepiej kuić Race Glaze + jakiś jeszcze jeden wosk, lub jakiś zestaw z R222, czy cos z Lusso. Ale nie chce potem załować wiec przydały by sie wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 ponieważ uciekł mi samochód do testów, to wszystko się przesunęło z próbowaniem wosków... narazie nałożyłem tylko migliore frutta na maskę w ciemnej maździe, wrażenie przeciętne. nakładałem dłońmi, jest dużo mniej wydajny niż np. carbon nakładany tą samą techniką. ciężko się poleruje, ale bez przesady, trzeba trochę podocierać i wychodzi. dziś się mocno spocił, dotarcie bez problemu. kropelkuje racej umiarkowanie, wodę odprowadza "możliwie". generalnie bez rewelacji. ale nie każdy wosk działa na każym lakierze równie dobrze, więc nie przesądzałbym niczego. co go raceglaze - baaardzo fajne woski, nie wiem czy to ten sam "level" co zymol czy SV, ale aspirują jutro test 42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 czy COLLINITE 915 to kiepski wosk, nieracjonaly co do ceny? bo bardzo rzadko sie na forum o nim pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Bardzo dobry, ale różnice w stosunku do 476s są niewielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Evo, dzięki. [ Dodano: 5 Wrzesień 2010, 11:28 ] a to o jeszcze 1 rzecz zapytam, na jednej ze stron (sklepie) przeczytałem że RaceGlaze55 wytrzymuje 6 miesięcy, co wy na to?? Bo jeśli tak to sensu nabiera kupno raz na pół roku testera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 http://www.morethanpolish.com/Race-Glaz ... -waxes.asp ciekawy artykuł o Race Glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 julian, Udało ci już przetestować RaceGlaze55?? Nie wiem czy go brać czy dołożyć i sprawić sobie coś z palety SV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Pięćdziesiątka piątka zdecydowanie daje radę moim zdaniem, zastanawiam się czym ją przebije "66" ( oprócz oczywiście ceny ) . Prezentuje się co najmniej ciekawie - wieczko od słoika stylizowane na Ferrari 360... http://www.morethanpolish.com/Race-Glaz ... ar-Wax.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A ja mam nowy obiekt pożądania. Nazywa sie Celeste dettaglio i pochodzi od CG. Ktoś zna? Dlaczego nie jest oferowany w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A ja mam nowy obiekt pożądania. Nazywa sie Celeste dettaglio i pochodzi od CG. Ktoś zna? Dlaczego nie jest oferowany w Polsce? poza naszym krajem np. Niemcy, UK na ten wosk można dopiero składać pre-order więc wątpie ze szybko sie pojawi u nas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 turzol, w CYC jest "in stock". Cena 120 funtów. Czyli poziom "konkursów" zymola czy SV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 zastanawiam się czym ją przebije "66" ( oprócz oczywiście ceny ) . Prezentuje się co najmniej ciekawie - wieczko od słoika stylizowane na Ferrari 360... http://www.morethanpolish...urs-Car-Wax.asp Czytałem ostatnio troche na zagranicznych forach o tym wosku zapowiada sie przekozacko Ale cena to masakra, ciekawe czy bedzie jej wart..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 9 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Dejv, obstawiam że jak kupisz Raceglaze to Zymol/Swissvax i tak będą chodziły Ci po głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Evo, Napewno tak będzie ( to jest choroba, hehe) Predzej czy pozniej coś z palety Zymola czy SV i tak zagości u mnie w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 9 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Sam jak kupowałem Saphira to mocno rozważałem #55, i już byłem bliski jego kupna ale stwierdziłem że na Swissvaxa i tak będe chorował, choćby dla tego opakowania i zapachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Do mnie narazie z UK jedzie Victoria, w planach mam jeszcze Race Glaze 55 i Lusso, a Swisswaxa może pod choinkę sobie sprezentuje I tak zawsze chce się więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jesli juz jestesmy przy Victori, mozna gdzies dostac w Polsce opakowanie 6oz (180 ml), bo 3oz (90 ml) to jednak troche malo. Wole kupowac wieksze opakowania - chociaz w sumie teraz to i tak temat bardziej na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3226 sprubój może skontaktować się z użytkownikiem szoszon1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 firmek, w sklepie osconcepts możesz kupić duże opakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam. Ja zakupiłem do swojego szarego golfa zymola dedykowanego do porsche. Czekam teraz na reszte przssyłki (HD, detailer itp). Już niemogę się doczekać gdy ucieknę żonie do garażu. Czy ktoś ma może doświadczenia w p[racy z tym woskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Eeee, to jak dedykowany do porsche to na golfie chyba nie podejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 mario, tyle jest na forum tematow a ty musiales akurat tu wjechac ze swoim postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Eeee, to jak dedykowany do porsche to na golfie chyba nie podejdzie... Hahahah Kolega jechał SV do Prosiaków na Mercedesie i całkowicie żadnych problemów. Chodzi tu o to, że ten wosk na lakierze Porsche będzie miał najlepsze efekty - działa to w dwie strony. Ale czemu miałby nie podejść na inne auto? Spłynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi