escimo Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Evo, haha... wstyd się przyznać teraz, że jestem informatykiem A tak przy okazji zobacz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Przepraszam ale gdzie podział się sklep Wax Paradise???. Chciałbym doczytac coś o paru produktach, które były tam opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Przestał być partnerem forum, ale sklep działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Po dzisiejszej awanturze, chyba został wykreślony z listy partnerów forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 A przybliżysz o co poszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Uniósł się, bo ktoś grzecznie zapytał czy porównywał oba produkty czy poleca ten, którego jest dystrybutorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 fipa, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... &start=585 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Uważam, że to zwykłe czepianie się. Forum jest po to by każdy mógł się wypowiadac. Wax napisał to co uważa wg swojej wiedzy. Nikt nie udowodnił mu, że zwyczajnie nie ma racji(a tak powinno byc) i tamte produkty są lepsze i to nie pierwszy raz. Natomiast sam bym irytował się gdyby mi raz po raz zarzucano, że polecam coś bo to sprzedaje. Siedzę w handlu jako ph 10 lat i wiem, że do sprzedających należy zachowac rezerwę i nie koniecznie wieżyc we wszystko co powiedzą jednak to nie reguła. Ale to zadanie kupującego by wyciągac wnioski. Sebastian ma ogromną wiedzę a tacy są chyba tutaj potrzebni. Proszę administrację o przywrócenie postów zawartych w sklepie Wax Paradaise bo jest wiele konkretnych i ciekawych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piano Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Pascal masz racje!!!!! Pisałem już, że to forum przypomina Białoruś. Cała ta sprawa to czysta kpina!!!. Jeszcze raz proszę o wyjaśnienie tej sprawy i przywrócenie Wax Paradaise. 1000 razy wolę czytać posty Sebastiana niż np. administratorów. To jest Internet, a nie PRL. Ruszcie się . Jeszcze raz proszę o odpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 piano, jeszcze jeden taki post i polecą punkty. jak nie znasz tematu od początku do końca to się nie udzielaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja myślę, że na razie nie ma co na gorąco roztrząsać tematu WaxParadise - podobnie było jakiś czas temu z SJakem i jak widać po pewnym czasie Panowie z administracji dogadali się z użytkownikiem. Poczekajmy a wszystko się wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Yasiek, Tu jest chyba dużo grubsza sprawa niż w przypadku SJake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 to powiedzcie jaka?a nie że grono kolegów wie o co kaman,a reszta niech się domyśla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 To jest Internet, a nie PRL. Yyyyy...z tego co wiem to jest to prywatne forum działące w ramach Internetu więc to chyba różnica i klikając przy rejestracji na forum, że akceptuje się warunki forum przyjmujesz je z całym dobrodziejstwem inwentarza więc nie bardzo wiem po co takie zacietrzewianie się w sprawie, którą zna kilka - kilkanaście osób. Nie wiem jaka jest geneza sporu i ogolnie tło "zamieszania" to nie zabieram głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nie mogę znaleźć tematu o myjkach, a przecież był przyklejony w forum "Inne urządzenia elektryczne" ? Wiadomo coś na ten temat? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Uważam, że to zwykłe czepianie się. Forum jest po to by każdy mógł się wypowiadac. Wax napisał to co uważa wg swojej wiedzy. Nikt nie udowodnił mu, że zwyczajnie nie ma racji(a tak powinno byc) i tamte produkty są lepsze i to nie pierwszy raz. Natomiast sam bym irytował się gdyby mi raz po raz zarzucano, że polecam coś bo to sprzedaje. +1 Takie są prawa internetowego forum, że tu rządzi Administrator i to on decyduje. A czy zawsze ma rację ?? PS.A Wax Paradise jest chyba na forum Corolla Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie wiem komu ale dzięki za oczyszczenie tematu "Mycie ręczne Warszawa". Zastanawiałem się kiedy to się stanie i po cichu stało się. A ten delikwent co jeździ bugati lub maserati i ma czas i chęci na rozpisywanie się o myjni kolejnym razem powinien dostać nagrodę bo zamieszanie tylko robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie mogę znaleźć tematu o myjkach, a przecież był przyklejony w forum "Inne urządzenia elektryczne" ? Wiadomo coś na ten temat? ?? Link Temat o myjkach był przyklejony w tym dziale forum, ale już go tam nie ma. Zdziwiłem się, bo można było przeczytać tam kilka ważnych informacji czym kierować się przy zakupie myjki. Nie bardzo wiem co mają znaczyć znaki zapytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Może zrobimy dział "zakupy grupowe" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ręce mi opadły dzisiaj, jak usłyszałem że niektórzy użytkownicy wysyłają masowo PW z prośbą o głosowanie w konkursie na Facebooku... Na tematy w Luźnych z prośbą o oddanie głosu przymykamy oko, ale takie akcje to już przesada, mało to uczciwe, a zdecydowanie mocno irytujące, dlatego prosiłbym o nieuskutecznianie takich akcji bo będzie to skutkowało ostrzeżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wysyłają, wysyłają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Może zrobimy dział "zakupy grupowe" ??? Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 głosować, nie narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ostrzeżenia dawać, a nie głosować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A jak chcecie to wszystko sprawdzić? Musieli byście wypisywać każdego nick kto wysłał wiadomość i napisać w odpowiednim temacie czy też tu. Bo tak to bedzie się dalej robiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi