Ciastek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No właśnie tez to chciałem napisać Taki powiew świeżośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 a dla mnie taki za bardzo blink blink. walą te światła po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineON Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Świetny banerek na górze No właśnie tez to chciałem napisać Taki powiew świeżośći No właśnie szanowana administracjo a kiedy można się spodziewać migracji z phpBB na coś przyjaźniejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mając nawet gołe phpbb3 baza danych będzie zajmowała i żarła mniej transferu niż obecne, nietrudna migracja, łatwo się konwertuje phpbb by przemo na phpbb3 Osobiście byłbym jednak za IPBoard, ale jednak licencja trochę kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ja błagam o migrację na cokolwiek gdzie będzie można włączyć Tapatalk - baaardzo ułatwia czytanie forum na Androidzie (to taki Must Have na androidzie dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ładne nowe fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirko Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ładne nowe fury takie świecące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ładne nowe fury +1 i zmiany co jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 7 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Świecące, wiadomo gdzie robione..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 +1 fajnie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zmiana mi się podoba, jednak mam małą uwagę - w szeroko pojętym programowaniu WWW przyjętym standardem jest to, że do strony głównej odwołuje logo/logotyp. Rozumiem, że w skrypcie, na którym oparte jest forum, logo domyślnie znajduje się w lewej części header'u, jednak nic nie stoi (chyba) na przeszkodzie, aby to zmienić bądź chociażby dodać. Jest to dość intuicyjne przechodzenie na stronę główną - dla sporej grupy osób. Poza tym zmiana na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 kiedy można się spodziewać migracji z phpBB na coś przyjaźniejszego? +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 jeśli już każdy o bannerze, to i ja. Z graficznego puntu widzenia, to niestety nie powala. Mało tego, to taka bardziej niska półka niż średnia IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ale o jakiej zmianie mówicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 7 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Marco, Odśwież stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mi bardziej podobał się poprzedni, a nowy... jak w auto komisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineON Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Marco, patrz do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ... jak w auto komisie albo F.H.U. Wymarzone Zenony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 albo F.H.U. Wymarzone Zenony o to to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja tam bym widział pędzeleki i maszyny w akcji Mało kto ogląda takie auta,co mówić o ich robieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Oj tam marudzicie z grafiką, jak wam zmienią silnik forum to dopiero zaczniecie płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 widze że powrót do starej szaty, pomarańczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie o co chodzi? Ja u siebie widzę astona. Nie było go wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie o co chodzi? Ja u siebie widzę astona. Nie było go wcześniej to jak widzisz astona to jeszcze nie awansowałeś na kolejny level detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi