Pavlik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 jodan, ja tak mam gdy do internetu podpinam się przez modem USB a dostawcą internetu jest jedna z sieci komórkowych 3G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja mam internet w lapku przez wi-fi, natomiast jak przeglądam forum przy pomocy "smartphona" nie zależnie czy wi-fi czy 3g problemu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Powoli robi nam się giełda samochodowa na forum. Może oddzielne subforum w dziale sprzedam skutecznie oddzieli ziarno od plew? Jak będę szukać auta to udam się na portale temu poświęcone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Również jestem za. Sprzedam, Kupię (dla kosmetyków itp) oraz dział INNE dla całej reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazmasta Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Oo, a teraz mamy ogłoszenie ze sprzedażą działki. Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 DawPi, ale od tego jest dział SPRZEDAM. Ja rozumiem że forum jest o detailingu i w w/w dziale powinny znajdować sie produkty stricte detailingowe ale często gęsto zdarza się kupić coś innego w fajnej cenie i nie związanego z tematyką forum. Jak dla mnie ( ale to tylko moje zdanie) jeśli ogłoszenie spełnia wszytskie kryteria regulaminowe to nic do tego nie mam. Jeśli któs widzi że w tytule teamtu jest jakaś rzecz co go nie interesuje to porpostu ignoruje temat i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ariello01, ja to wiem i Cię rozumiem, no, ale jakoś kłóci mi się to z tymi wszelkimi zmianami na forum, które mają niby podnosić jego popularność i jakość, a takie tematy kłócą mi się z tą ideą. Nie wiem, może nie mam racji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 DawPi, rozumiem równiez o co Tobie chodzi...jeśli wysoki poziom to forum ma reprezentować to i dział SPrzedam powienien być na wysokim poziomie i poza kosmetykami i innymi akcesoriami detailingowymi inne rzeczy/nieruchomości nie powinny tam mieć miejsca. Jednak ja osobiście wszytskie zmiany na forum sobie cenie, podoba mi sie podnoszenie poziomu ( w koncu jakby nie było forum jest o tematyce dość "ekskluzywnej") i część tematów tutaj nie pasuje/pasowało ale dział Sprzedam i Kupie zostawił bym bez zmian Zobaczymy jakie Administracja ma zdanie na ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mozna cos zrobic zeby przycisk"wyloguj" byl troche dalej od "Zobacz swoje posty"?? Przegladajac forum na telefonie troche to przeszkadza.(mala odleglosc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Czy można PROSIĆ o ponowne aktywowanie mojego tematu z kosz o sprzedaży kosmetyków maj już wszystkie zdjęcia a od nowa trochę szkoda wstawiać Z GÓRY DZIĘKUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rok z Bagien Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Pod rozwagę stawiam lekką modyfikację tego punktu regulaminu działu ogłoszeń o sprzedaży. 2. Ogłoszenia o sprzedaży mogą zamieszczać wyłącznie osoby posiadające minimum 10 postów. Nie dałoby radu dopisać: lub są zarejestrowani od co najmniej 6 miesięcy lub 1 roku ?? Powiem w czym rzecz. Chętnie podczytuje to forum, nie mam specjalnie, nic sensownego do napisania. Uczę się i podpatruję. Mogę oczywiście sztucznie zadać po raz setny pytanie typu Colli 476, czy FK ?; Jedynie po to, by tych 10 postów mieć na swoim koncie. A chyba nie o to chodzi. Mam kilka kosmetyków i chętnie bym sobie coś dokupił, zarezerwował, zapytał sprzedawcę. Wiem, że mogę to zrobić przez priv, ale to nie to samo. Jest w głównym temacie pytanie, jest odpowiedź. Wszyscy mogą sobie przeczytać, a przez pw tego nie widać. Jak sprzedający nie napisze, że coś jest nieaktualne, bo sprzedał komuś kto ma mniej niż 10 postów, to powstaje chaos. Np. obecnie ktoś sprzedaje komplet kosmetyków, rozważa sprzedaż na części o ile (jak zrozumiałem) w ten sposób zbierze się odpowiednia ilość chętnych, którzy zakupią całość. Ktoś już jeden produkt chce kupić. Ja chętnie kupiłbym drugi, ale nie mogę tam pisać. PW sprawy nie załatwi, przecież nikt non-stop na forum nie siedzi. Dodam tylko, że identyczne rozwiązanie, jak to o którym piszę, jest stosowane na forum OCP (którego jestem użytkownikiem pod tym samym nickiem od ponad 2 lat) i jakoś się sprawdza. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba723 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Mam to samo.Popieram Roka z Bagien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rok z Bagien Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ponawiam, pozwalając sobie wkleić wypowiedź pfikusny z działu sprzedaży, jakby na potwierdzenie: DS_Tomek, Przepraszam, że akurat w Twoim temacie ale tu chyba będzie dobry przykład. Wydaje mi się, że wprowadzając reguły działu sprzedam popełniono drobny błąd - "świeżaki" powinny mieć możliwość pisania postów, a zablokowane tylko zakładanie nowych tematów. Wtedy wszystko byłoby czytelne i nie byłoby zabawy czy pierwszy był ten, który się wpisał czy ten który napisał priva... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 A dałoby się zrobić coś takiego, żeby w zaznaczonym miejscu: Uploaded with ImageShack.us Umieścić przycisk dzięki któremu można by dostać bezpośredni link do danego postu? Chcąc komuś coś wysłać, albo samemu sobie zapisać jest to uciążliwe, bo trzeba bardzo kombinować, żeby to zrobić... no i jest to bardzo nie efektywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 luck109, masz po lewej stronie taki przycisk (ikona strony obok "wysłano ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 kuflik, dzięki taki mały, że go nawet nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pytanie do administracji: Dlaczego nie mogę napisać nowego tematu na giełdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pytanie do administracji: Dlaczego nie mogę napisać nowego tematu na giełdzie? Rzuć okiem na regulamin tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ehh... Znalazłem info, że trzeba mieć minimum 10 postów. Użyj wyszukiwarki i znajdź wszystkie moje posty, jest ich na pewno więcej niż 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie wszystkie posty (nie z wszystkich działów), są naliczane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 OK. Gdzie znajdę takie info? [ Dodano: 1 Czerwiec 2012, 20:52 ] EDIT: napisz coś jeszcze, ja Ci odpisze i problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja mam pytanie dlaczego nie działają mi przyciski jak klikne cytuj to nie mogę wysłać odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja mam pytanie dlaczego nie działają mi przyciski jak klikne cytuj to nie mogę wysłać odpowiedzi jak widać u mnie działa może to kwestia przeglądarki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja mam pytanie dlaczego nie działają mi przyciski jak klikne cytuj to nie mogę wysłać odpowiedzi pewnie temat zablokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi