Łukasz Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dział przywitań został mocno zmodernizowany. Koniec nabijania zbędnych postów. Teraz każdy ma się przywitać w 1 wątku. Będziemy pilnować żeby każdy user po prostu został przywitany przez 1-2 osoby i koniec. Nie będzie codziennego nabijania kilkudziesięciu zbędnych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Kilku użytkownikom znikną posty, proszę się nie dziwić, właśnie wykonuję niewolnicza robotę usuwania je jeden po drugim... Warto dodać, że był użytkownik mający 250 postów, z czego 245 to przywitania!! edit: Koniec demolki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 31 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 kuflik, a zapierałeś się , że temat zamknięty. Jak chcesz to potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A ja mam pytanie.. dlaczego ilość moich postów została wyzerowana i bez ponownego napisania postu w dziale przywitań straciłem możliwość pisania postów w innych działach???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 barti, wypadek przy pracy... Robiliśmy porządek w dziale przywitań, i mogło tak się przez przypadek stać. Przepraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 OK. Pytam tylko z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zwracam się do administracji forum z prośbą o wydłużenie czasu zalogowania na forum. Gdy piszę dłuższego posta jest praktycznie nie możliwe aby mnie w między czasie mnie nie wylogowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ja czasem nie dotykam klawiatury przez kilka h i mnie nie wyrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 capricorn, zaznacz podczas logowania opcje "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i powinno byc po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 firmek, nie da rady mam tak ustawioną przeglądarkę aby żadnych haseł nie pamiętała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 capricorn, nie wiem co jest u Ciebie nie tak, ale czas sesji jest ustawiony maksymalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To nie jest zwiazane z tym czy przegladarka pamieta hasla czy nie. Po zaznaczeniu opcji powinno byc ok, chyba, ze przegladarka jest tak ustawiona by nie akceptowac ciasteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffel123 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja mam pytanie odnośnie tego, moje posty nie są odliczane od dłuższego czasu mam 17 i nie wzrastają. Nie żeby specjalnie mi na tym zależało ale nie wiem czy to tylko u mnie czy inni też tak mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 kaffel123, niektóre tematy są kasowane i wtedy licznik postów odejmuję te napisane w skasowanym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ...a pisanie w niektórych postach nie wiąże się z doliczaniem postów. Prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffel123 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 rychu, Arekkaz, Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 można by było dodać opcję "przeszukaj temat" bo czasem jest tak, że w szukajce wpisze dane zagadnienie i mi znajdzie to w wątku 50 stronnicowym i wtedy pozostaje tylko przeglądać te 50 stron... a tak to by przeszukało dany temat i pokazało odpowiedni post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 zaznacz opcje "pokaz wyniki jako: posty" i bedziesz mial tylko posty z danym wyrazem... jak chcesz szukac danej frazy dajesz w " " i tez po klopocie - szuka po postach i nie trzeba szukac w calym watku na piechote. Jezeli nadal za duzo wynikow, to szukajka daje mozliwosc zawezenia wynikow do danego podfora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie wiem co się dzisiaj dzieje ale strasznie muli mi KA. Na kompie i na telefonie i w pracy i w domu. Czy tylko ja mam problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemko Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Arekkaz, ja mam to samo - i to z różnych lokalizacji. Problem więc jest chyba po stronie serwerw, na którym postawione jest forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 u mnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 u mnie to samo, nawet nie uzylbym slowa "muli" tylko dziala co 4 podejscie... aby zobaczyc dany watek musze 4-5x odswiezac calosc i finalnie gdzies sie zaladuje ale z wielkim oporem - ta sama sytuacja z 3 roznych maszyn podpietych do 3 roznych wezlow - z telefonu zreszta to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie tak samo jak u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi