paperson Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @Administrator a co z niedziałającymi linkami do YT? Możesz to poprawić z poziomu admina, czy pozostaje edytowanie wszystkich takich postów przez użytkowników z palca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 7 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @paperson, znajdę więcej czasu to zostaną poprawione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Niestety nic to nie dało, nadal to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @rafalk, wysłałem ticket do IPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 pytanko czy jest funkcjonalność w telefonie wyszukania i wstawinia użytkownika @... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @Administrator czemu zniknął podgląd tekstu w nieprzeczytanej zawartości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @alexander.p u mnie działa. Android 9 + chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @Gesiu_15, przełącz na widok rozszerzony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @rafalk, przełącz język na angielski i sprawdź czy problem nadal występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 W dniu 7.03.2019 o 09:12, Administrator napisał: @rafalk, @Przem@S, @Lybex, usuńcie ciasteczka i sprawdźcie działanie forum. W nocy została wgrana najnowsza wersja forum. U Mnie również nadal to samo . Po wejściu w 'Nieprzeczytana zawartość" następnie -> przełączenie się na widok kompaktowy -> "Pokaż więcej elementów aktywności" wywala błąd "Wystąpił błąd, podczas ładowania aktywności." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 9 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 @Przem@S, z postem wyżej zapoznałeś się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 8 minutes ago, Administrator said: @Przem@S, z postem wyżej zapoznałeś się? Poranna ślepota Po zmianie na j.angielski problemu nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Potwierdzam, na angielskim problemu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 @Przem@S, @rafalk, poprawiłem mały błąd w tłumaczeniu, sprawdźcie czy to pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Działa Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dałoby radę wprowadzić możliwość kasowania własnych postów? Chociaż do 10 minut po napisaniu, czasem się zdarza przez przypadek odpisać na jakiś stary post, albo nie w tym temacie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 W wersji mobilnej nie wyświetla mi nowych tematów i ostatnich odpowiedzi. Jakiś błąd czy teraz tak będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Czy tylko ja mam jakiś niewypał z emotkami na telefonie? Podczas pisania posta jeśli nacisnę w emotki i otwiera się cała lista zawiesza mi przeglądarkę. Dodam, że ciastka itp czyszczone i nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokik Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Czemu w dziale sprzedam, nie mogę zamieścić odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @Fredi88 dołączam się do problemu. Mam to samo. @Jokik a czytałeś regulamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokik Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 czytałem, ale nic sensownego nie wyczytałem, ,,no chyba że coś mi umknęło?'' jeszcze nie dawno normalnie miałem opcję odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 @Jokik ten sam problem miałeś 24 Maja 2014, przeczytaj jeszcze raz dokładnie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 12 Maja 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 @Fredi88, @paperson, wyczyściłem pamięć podręczną forum i nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Najnowsza wersja IPS korzysta z CKEditor 4.11.4 - https://ckeditor.com/cke4/release-notes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 @Administrator dzięki, że pamiętałaś. Niestety wyczyszczenie pamięci nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 12 Maja 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 @paperson, niestety nie mam wpływu na edytor, a IPS nie planuje w najbliższym czasie przejścia na CKEditor 5 - https://ckeditor.com/ckeditor-5/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi