paperson Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Tak jak pisze @KHOT zawsze będę leniwcy, którym nie chce się przeczytać treści ostatniego posta. @StreamHD wg mnie jest jeszcze łatwiejsze rozwiązanie: dodać uprawnienia moderatora @Michał126 tylko do działu olejowego. @Administrator jest taka możliwość selekcji uprawnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 @StreamHD Jak to w IT, wsadzisz jeden addon/skrypt, pół forum się rozjedzie. Tworzenie skomplikowanych reguł specjalnie na potrzeby jednego, na dodatek słabo i pobocznie jedynie związanego z tematyką forum tematu to się mija zupełnie z celem. Niestety najprostsze rozwiązanie jest najbardziej brutalne: ignorować głupie pytania. Jeżeli ktoś pyta o rzeczy oczywiste, pisane wielokrotnie to nie robić gównoburzy, nie zaogniać tematu, zwyczajnie nie pisać nic, jakby tego głupiego pytania nie było. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 @KHOT wszystko wyjaśnił i niech każdy z Was weźmie sobie tą radę do serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 W dniu 14.08.2018 o 18:48, Administrator napisał: @KHOT wszystko wyjaśnił i niech każdy z Was weźmie sobie tą radę do serca. Bardzo ładnie powiedziane, ale pomysł @papersona jest bardzo przywzoity, a na IPS'ie jest przecież taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zniknęła lupka z głównej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 @Strus u mnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Nie ma Musze wejść w jakikolwiek dział i dopiero tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 @Strus odświeżyłem pamięć podręczną forum, sprawdź czy wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Nie wróciło. U mnie nadal nie ma lupki na głównej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @Strus spróbuj usunąć ciasteczka według instrukcji - https://kosmetykaaut.pl/topic/10356-faq-podstawowa-obsługa-forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Fenomen to jest bo nadal nie ma. Mało tego - wylogowałem się i na głównej po wylogowaniu mam szukajkę. Loguję się i szukajka z głównej znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Strus napisał: Fenomen to jest bo nadal nie ma. Mało tego - wylogowałem się i na głównej po wylogowaniu mam szukajkę. Loguję się i szukajka z głównej znika a na innych urządzeniach ? komórce ? tablecie ? innym kompie to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Na komórce mam bo szukajka wygląda inaczej niż na kompie. Innych urządzeń nie mam pod ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @Strus podaj mi jeszcze wersję przeglądarki i systemu operacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Firefox Quantum 61.0.2 Win10 Pro 1803 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Problem niewyświetlania wyszukiwarki, menu użytkownika i powiadomień leży po stronie błędu w Czatboxie. Doraźne rozwiązanie do czasu wydawania nowej wersji dodatku to włączenie opcji -> Odtwarzaj dźwięk podczas wyświetlania powiadomień przez przeglądarkę w ustawieniach powiadomień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 @Administrator robótka Panowie Na forum trafiło 25 takich "postów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Znowu pojawiły się te posty i to wszystko w dziale PSB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 @Administrator znowu jakiś robot naśmiecił: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 6 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 @paperson usunięte. Na przyszłość wystarczy skorzystać z opcji zgłoś zawartość moderatorom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @Administrator ostatnio kilka razy wyskoczył mi taki komunikat: Czy istnieje jakiś dzienny limit nowych reakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 7 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @paperson dzienny limit to 10 pozytywnych reakcji. Przy okazji w ostatnich dniach wprowadziliśmy zakładkę wideo z najciekawszymi materiałami związanymi z detailingiem - https://kosmetykaaut.pl/wideo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @Administrator widziałem. Świetny pomysł! Filmy mega profesjonalne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedo Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Wydaje mi się, że takie duże, oparte na nowoczesnym, wypasionym skrypcie forum mogłoby mieć jakieś zabezpieczenie przeciw chińskim spambotom przy rejestracji typu "ile to jest 2kotki+3pieski" czy coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 13 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 @Speedo, a zajrzałeś do formula rejestracyjnego zanim napisałeś post? W obecnej chwili na forum posiadamy cztery dodatki zabezpieczające przed rejestracją botów, a pomimo tego nadal się rejestrują z różnych adresów mailowych w tym Gmail, Yahoo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi