maskun Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pytanie do Administracji forum......czy jest możliwość zaproponowania rozbiórki jakiegoś produktu na łamach forum ? Chodzi o zakup dużego opakowania i podział do mniejszych pojemników i wysyłka do zainteresowanych forumowiczów zgodnie z listą chętnych która pojawiła by się w danym wątku. * podobne zabiegi robi się na forach z perfumami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @maskun czytałeś pkt 6 regulaminu działu sprzedaży? Cytat Wyklucza się możliwość sprzedaży jakichkolwiek próbek (poza oryginalnymi, pakowanymi i firmowanymi wyłącznie przez producenta), opakowań o nieoryginalnych pojemnościach oraz produktów przelewanych w warunkach pozafabrycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Marca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie ma takiej możliwości. Jest to niezgodne z regulaminem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 21 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @maskun przeczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maskun Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @AreK @BiałyGTi tak faktycznie 6 punkt regulaminu. Najmocniej przepraszam że samemu nie dotarłem do tego zapisu a tylko pobieżnie przeczytałem cały regulamin. Dla mnie teraz jasna sprawa - dziękuje za odpowiedź. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ten silnik forum to jakieś jaja dział luźne rozmowy znów powędrowały tym razem do działu ogłoszeń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Przepraszam ale mam mały problem z PC nie mogę wejść na forum chyba że przez serwer proxy z telefonu śmiga normalnie. Ciasteczka wyczyszczone Czy ktoś wie gdzie leży problem? Czyżby ban na moje IP? Jak coś moje IP to 185.150.236.117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 22 Marca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Co dokładnie Ci się wyświetla przy próbie wejścia na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Niestety, nie udało się odnaleźć tej strony. Nie udało się połączyć z serwerem pod adresem "kosmetykaaut.pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 22 Marca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Usuń ręcznie ciasteczka i zobacz czy coś pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Pomimo usunięcia brak poprawy. Problem występuje także w świeżo zainstalowanym chrome (normalnie używam mozili) W chrome błąd ma treść Ta witryna jest nie osiaglana Nie udało się znaleźć adresu IP serwera ze stroną kosmetykaaut.pl Teraz ten błąd wystąpił też na telefonie lecz tu pomogło odświeżenie. Wgl mam wrażenie jakby strona ladowala się dłużej, inne strony działają normalnie Dostęp do forum z PC powrócił, zmienił mi sie adres IP, więc podejrzewam, że to on był problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Tylko ja nie mogę przeglądać tematu ADBL akcesoria - pytania i odpowiedzi? Wyskakuję, że nie mam uprawnień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Marca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 3 minuty temu, KapselK napisał: Tylko ja nie mogę przeglądać tematu ADBL akcesoria - pytania i odpowiedzi? Wyskakuję, że nie mam uprawnień. Dział ADBL znajduje się w archiwum dostępnym tylko dla administracji. W dniu 22.03.2018 o 22:19, Ziółas napisał: Teraz ten błąd wystąpił też na telefonie lecz tu pomogło odświeżenie. Wgl mam wrażenie jakby strona ladowala się dłużej, inne strony działają normalnie Z jakiego internetu korzystałeś w momencie wchodzenia na forum na telefonie i PC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @Administrator Z PC łącze od lokalnego dostawcy internetu Z telefonu korzystałem z transferu danych. Czy to oznacza, że ADBL nie jest już Partnerem Forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 3 minuty temu, Administrator napisał: Dział ADBL znajduje się w archiwum dostępnym tylko dla administracji. Ponieważ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Co to się podziało z działem @ADBL ? Może wytłumaczy administracja .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Chodzi o tą ostatnią gównoburzę, która miała miejsce przy okazji nowych maszyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Może ADBL poszło droga K2, które jakiś czas temu zniknęło i po miesiącu pojawiło się znowu... oczywiście z pustym własnym działem bez zbędnych i niewygodnych dyskusji, które wcześniej tam były 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Marca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Godzinę temu, Ziółas napisał: Czy to oznacza, że ADBL nie jest już Partnerem Forum? W obecnej chwili nie. Nie nakręcajcie się niepotrzebnie i nie snujcie żadnych teorii spiskowych. Sytuacja z obecnością firmy ADBL na forum Kosmetyka Aut wyjaśni się w ciągu najbliższych dni. Wtedy poinformuje Was o wszystkim. I proszę dalej nie ciągnąć zbędnie tematu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Chyba za dużo tych zmian bo z tematy poświęcone sklepom partnerskim tez nie można wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Marca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 @Tommy Lee, zgłoszone osobie zajmującej się działami partnerskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi55 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam ! Cos mysle ze nie tak , pierwszy post , pytanie i zeby zaraz usunac !? nowi maja prawo robic bledy ? czy zaraz czytac regulamin lub ogloszenia na stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Regulamin to wypada przeczytać przy rejestracji, a dopiero później korzystać z forum. No chyba, ze zawsze zgadzasz się na coś czego warunków nawet nie przeczytałeś BTW popracuj nad składnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @Pływak dziękuję za czujność ale pozwól ,że takimi problemami zajmie się administracja. @Andi55 najpierw zapoznaj się z zasadami panującymi na forum a później miej pretensje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ok nie ma problemu, po prostu zaglądam tu od czasu do czasu czekając na odpowiedz na moje pytanie dotyczące notabene regulaminu i pomyślałem, ze odpowiem bo widać kolega był niecierpliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi