Administrator Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 @typ2006, już powinno być wszystko w porządku. @StreamHD, pozostaje tak jak jest. Taką kolejność chciał właściciel forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 To dziwne bo posty i tematy są ważniejsze niż punkciki ale skoro tak ma być to rozumiem to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @Administrator Na razie wszystko wróciło do normy, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Panowie na telefonie tak mi wyswietla czas od napisania posta. Co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Na stacjonarnym u mnie jest dokładnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Tez tak mam na telefonie za to na laptopie jest normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 będą sygnaturki ? czy zrezygnowaliście z tego modułu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Września 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 @grabek246, @psemo, @eryk13 problem nadal występuje? Nigdzie nie zauważyłem takiego problemu. @Domel, domyślnie są wyłączone. Można je samemu włączyć w panelu użytkownika - https://kosmetykaaut.pl/settings/signature/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Tak u mnie cały czas tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 @Administrator u mnie też ten problem występuje... cały czas bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Potwierdzam to co zauważył @grabek246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Wystepuje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 3 Września 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Spróbujcie wyczyścić ciasteczka i dajcie znać czy coś pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 u mnie raz jest ok, a raz pokazuje tak jak kolegom wyżej np klikając w ikonkę powiadomień jest ok, natomiast klikając w ikonkę pw już nie pokazuje jak należy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Wyczyściłem, lecz dalej bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 a i u mnie nie pomogło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 po wpisaniu w google: BOSCH GPO 14 CE kosmetykaaut drugi wynik: Polerka dla profesjonalisty - Strona 4 - Kosmetyka aut | Pierwsze ... wyskakuje: Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Strona którą próbujesz wyświetlić niestety nie istnieje (ಠ╭╮ಠ) Kod błędu: 1S160/2 przy szukaniu czegoś na forum przez google po ostatniej aktualizacji forum co jakiś czas pojawiają się mi takie cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zniknęły różne opcje (m.in. był tam facebook, email, itp.) z "udostępnij tego posta". Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach i jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 7 Września 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 8 godzin temu, piotr@sta napisał: przy szukaniu czegoś na forum przez google po ostatniej aktualizacji forum co jakiś czas pojawiają się mi takie cuda Już wszystko działa i powinno poprawnie przekierowywać stare linki. 2 godziny temu, paperson napisał: Zniknęły różne opcje (m.in. był tam facebook, email, itp.) z "udostępnij tego posta". Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach i jest to samo Opcje są cały czas dostępne, wystarczy tylko dokładnie poszukać na dole forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 jest możliwość usuwania swoich postów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Rzeczywiście jest na dole, dodatkowo pojawiło się znowu cudownie przy postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Panowie czy licznik postów jest aktualizowany co jakiś czas? Wydaje mi się, że u mnie jakiś czas temu zatrzymał się, mimo kilku nowych postów w działach merytorycznych Chyba, że pitole ostatnio tylko w dziale Luźne rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Września 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 14 godzin temu, paperson napisał: pitole ostatnio tylko w dziale Luźne rozmowy akurat piszesz w tematach w których posty się nie naliczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Cytuj Prosimy wyłączyć Adblock'a, nasze forum korzysta jedynie z reklam statycznych. Adblock z ustawioną całą domeną na białej liście, reklamy się wyświetlają, a pasek dalej wyskakuje. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Września 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dnia 15.09.2017 o 12:50, KHOT napisał: Adblock z ustawioną całą domeną na białej liście, reklamy się wyświetlają, a pasek dalej wyskakuje. Jakieś pomysły? Sprawdzę to i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi