Administrator Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No i już jest OK, dzięki serdeczne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dnia 2017-08-01 o 10:13, Administrator napisał: jaki styl? Jeśli ktoś napisze długą odpowiedz w temacie to ten cały tekst jest w jednej linii tak ze trzeba scrolować w poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 @kita33, może jakiś zrzut ekranu. Nic takiego nie zaobserwowałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Proszę A tutaj odp napisana przez przewozykrzys wychodzi poza ekran z prawej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Skorzystałeś z porady z tematu, który wkleiłem kilka postów wcześniej? Dokładnie kombinacja CTRL + F5 lub usunięcie ciasteczek forum z przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 tak i nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Odświeżyłem jeszcze raz pamięć podręczną forum, jeśli to nie pomoże musisz ręcznie usunąć ciasteczka forum z przeglądarki. https://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek http://help.opera.com/Linux/9.60/pl/cookies.html https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ręczne usuniecie też nie pomogło Ps. Po wybraniu Stylu który mogę zmienić na dole ekranu na Kosmetykaaut - dodatkowy wszystko jest ok. Natomiast przy wybranym stylu Kosmetykaaut - domyślny (Domyślny) właśnie strona się rozjeżdża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 @kita33, przejrzałem całe forum i nie znalazłem nigdzie błędu. Problem musi tkwić po stronie użytkowników, gdzieś muszą być przechowywane jakieś stare dane dotyczące forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jaki sens ma istnienie trzech wątków dotyczących ADBL Synthetic Spray Wax w dziale "testy"? Przecież porównanie z innymi produktami było jednym z kryteriów otrzymania testera... Niby ADBL samo namieszało rozdając ich tyle, ale dobrze byłoby mieć recenzje w jednym miejscu. Przy tym chciałbym zapytać, czy nie byłoby sensownie narzucić, aby w tytułach wątków pisać pełne nazwy produktów i producentów? To nie jest dużo pracy, a tak człowiek nieraz patrzy i zastaniawia się o co właściwie chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Michał126 napisał: Jaki sens ma istnienie trzech wątków dotyczących ADBL Synthetic Spray Wax w dziale "testy"? Przecież porównanie z innymi produktami było jednym z kryteriów otrzymania testera... Niby ADBL samo namieszało rozdając ich tyle, ale dobrze byłoby mieć recenzje w jednym miejscu. popieram. Już nie wiem który wątek śledzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 W wolnej chwili postaram się uporządkować te wątki. Będzie jeden temat tak jak to zawsze było w przypadku innych produktów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgodnie z obietnica wszystkie tematy związane z testami i porównaniami SSW znajdziecie w jednym miejscu. Przy okazji posprzątałem cały spam dot. deklaracji zrobienia testu itd. Niestety cały czas brakuje zdjęć w pierwszym teście. @Michał126, @Domel mam nadzieję,że jest czytelnie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zdjęcia już widoczne w moim teście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 @Malinek dziękuje za szybką reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A ja mam pytanie. Obserwuje nie które wątki i mam ustawione powiadomienia do nich. Z Forum korzystam na komputerze-przeglądarka. Na telefonie-Tapatalk. Teraz jak odczytam powiadomienie na komputerze i potem włączę internet w telefonie, to też dostaje to powiadomienie, a ono zostało już przeczytane. Tak samo w drugą stronę. Jak przeczytam powiadomienia na telefonie-Tapatalk. To jak wejdę na forum przez www, to ciągle widzę te powiadomienia. Czy idzie to jakoś zesynchronizować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ja nie znalazłem na to sposóbu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A gdzie wrzucać zdjęcia? jaki hosting co by od razu nie wygasły? Dziwne, że przez www na forum nie można dawać załącznika (zdjęć), natomiast przez Tapatalk można. hmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 17 minut temu, david2888 napisał: A gdzie wrzucać zdjęcia Ja na postimage daje i narazie nie znikaja. Ja na tel siedze przez www i normalnie zdjecia mozna wrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 18 minut temu, david2888 napisał: A gdzie wrzucać zdjęcia? jaki hosting co by od razu nie wygasły? Dziwne, że przez www na forum nie można dawać załącznika (zdjęć), natomiast przez Tapatalk można. hmm.. postimg.org dosyć długi mam czas zdjęcia na tym hostingu i nie wygasły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Wgrałem tam zdjecia i jak je teraz wrzucacie? Hotlink dla strony: wklejacie do teści posta? EDIT: Już sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 5 godzin temu, david2888 napisał: A gdzie wrzucać zdjęcia? jaki hosting co by od razu nie wygasły? Dziwne, że przez www na forum nie można dawać załącznika (zdjęć), natomiast przez Tapatalk można. hmm.. Ja polecam imgur, zdjęcia poprzedniego auta na Civic Klubie wiszą mi już tam ponad 2,5 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Mam nietypowy problem, spotykam się z nim po raz pierwszy. Po 1-5 minutach korzystania z forum w tytule strony dodaje się symbol "pauzy": Po czym tracę dostęp do forum na około godzinę, czasem więcej, z następującym komunikatem: Nie pomaga usuwanie ciasteczek, ani czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki. Sprawdzone na 2 komputerach, ten sam problem, oba z najnowszym Firefoxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Proponuję aby tabelki po prawej wisiały w innej kolejności. Na samej górze powinna być tabelka posty, pod nią tabelka tematy. Odrazu widać co się dzieje na forum bez przewijania w dół i namierzania właściwej tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi