kaczorw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Super zmiany!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 @kaczorw bardzo dziękujemy. Masz lajka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Po kliku dniach mogę stwierdzić że zmiana jest na duży + Już się przyzwyczaiłem i jest super Bardzo Panowie , graty dla wszystkich adminów za ogarnięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 21 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Po paru dniach i ja wszystko obcykałem jest fajnie dziala szybko itd . Dobra robota Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Moim zdaniem aktualizacja nie wyszła na dobre. Trudno jest się odnaleźć w tematach. Po kliknięciu w nazwę tematu odsyła do pierwszej strony. Trzeba szukać na początku nazwy tematu kropki i dopiero wtedy odsyła do ostatniego nieczytanego postu. Forum stało się mniej przejrzyste i osobiście straciłem ochotę do zaglądania na nie. Zmiana ogólnie jest słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 @makaba tu jest wszystko opisane jak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 21 godzin temu, Piotrek napisał: Jest dostępny drugi styl, powinien bardziej przypaść Ci do gustu Zmienić możesz gdy zjedziesz na sam dół strony Faktycznie, szukałem opcji w profilu i na górze strony, tam nie zauważyłem. Drugi styl jest zdecydowanie lepszy, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Istnieje jakiś dział w którym wrzucę na przykład zdjęcia z prania foteli z 126p ? Zdjęć nie jest dużo bo bodajże tylko 8, więc słabo zaśmiecać dział Wash&Wax Jak nie ma to może taki dział stworzyć ? Ewentualnie jakiś temat? Z pewnością nie tylko ja mam jakieś fotki z małych prac przy niekoniecznie autach, a jakichś elementach wnętrza na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 @Jacus w dziale luźne rozmowy masz temat "co dzisiaj zrobiłeś przy swoim aucie" oczywiście można tam wrzucić też co nie co z prac nad obcymi autami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 @Fredi88 o , o taki temat mi chodziło, dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Gdzie jest wątek olejowy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 6 minut temu, Michał126 napisał: Gdzie jest wątek olejowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 4 minuty temu, Gesiu_15 napisał: Nie ten. Ten w którym przed chwilą odpisywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 @Michał126, zgłosiłem do supportu ticket o pomoc w tej sprawie. Jeśli będę znał odpowiedź to od razu odpiszę w tym temacie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 takie szybkie pytanko bo nie mogę znaleźć jak wstawić coś w spoiler ?? np zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dajesz tagi spolier w nawiasie [ ] [spoiler] [/spoiler] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 14 minut temu, Pływak napisał: Dajesz tagi spolier w nawiasie [ ] [spoiler] [/spoiler] Pokaż ukrytą zawartość podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Potrzebuje pomocy. Nie moge sie doszukac moich postow. Ostatnia aktywnosc to 18 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @faraon3021, https://kosmetykaaut.pl/profile/1625-faraon3021/content/ i w zależności co potrzebujesz, wybierasz posty lub tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Przestałem dostawać powiadomienia o nowych postach. Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 44 minuty temu, Administrator napisał: @faraon3021, https://kosmetykaaut.pl/profile/1625-faraon3021/content/ i w zależności co potrzebujesz, wybierasz posty lub tematy. Tak dziekuje. Tyle ze dalej nie widze np postow, ani nawet tematu o wyborze lustrzanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 3 godziny temu, kita33 napisał: Przestałem dostawać powiadomienia o nowych postach. Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Ustaw sobie wszystko tutaj - https://kosmetykaaut.pl/notifications/options/ Sporo osób, które nie logują się od dawna na forum, miało pretensje o dostawanie powiadomień i musiałem globalne ustawienia zmienić. Po konwersji sporo wątków z automatu, zostało dodanych do obserwowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Niestety ale każdy z Was musi przejrzeć swoje ustawienia. Zweryfikujcie tematy obserwowane, ignorowane, powiadomienia. Pewne sprawy zostały odgórnie zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 A to juz wiem co sie stalo z tematem. Temat został zarchiwizowany Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi. Celowo zamkniety czy przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @faraon3021, już powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi