kamil8700 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 hmmmm.. przelewać nie przelewałem, ale zaciekawiłeś mnie bo konsystencja mojego nie jest taka jak na filmiku tylko troche rzadsza, bardziej płynna... przez co trochę mniej komfortowa w aplikacji... jutro przeleję, zobacze....
SzaKal Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 kamil8700, a nie trzymałeś produktu w zbyt ciepłym pomieszczeniu ? jeżeli tak to już masz odpowiedź dlaczego jest rzadki
kross12 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 kamil8700, u mnie też jest bardziej płynna
DaV Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A nie napisali nigdzie, żeby wstrząsnąć przed uzyciem?
kross12 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Problem w tym że nawet po wstrząśnięciu nie jest tak gęsty jak na filmie
kamil8700 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 raczej nie trzymałem w zbyt ciepłym pomieszczeniu chyba, że wygrzało się w drodze do mnie stoi w chłodnym miejscu i nawet po solidnym wstrząśnięciu konsystencja nie jest taka jak powinna.. przelałem to dziś i wygląda podobnie jak u kolegi kross12... ale nie zauważyłem żeby to wpływało jakoś na trwałość środka, nałożony ponad tydz temu, w tym czasie 2 mycia i dalej zalega na plastikach tylko mniej wygodnie aplikuje sie środek jeśli jest rzadszy...
yukon Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 kross12 przelewałem kilka racy i powinien być gęsty coś jak balsam do ciała i mieć ciemno zieloną barwę jak butelkowa zieleń
kross12 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 yukon, ale po wymieszaniu? Wyglądał tak jak mój jak dłużej stał?
yukon Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 po wymieszaniu. nie, z Twoim stało się coś dziwnego.
Piciosz Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 mój bez wymieszania też jest taki właśnie. I musze mieszac co kilka minut jak aplikuję, bo się rozdziela i zamaist gęstego mi taka woda leci : c
ble Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 witam, szukałem conieco na forum ale nic konkretnego nie mogę znaleśc na temat: ValetPRO Yellow Bumper Gel korzystał ktoś? Zależy mi na czarnych plastikach bez połysku, oraz na jak najdłuższej trwałości.
Marx Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 hej, jaki jest najtrwalszy środek do zewnętrznych plastików? Mam z autolandu, ale to trzyma nawet nie do pierwszego mycia, ale do pierwszego deszczu...
JM63 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Marx, Myślę, że 303 AP, może CarPro Pearl, chociaż ja stosuje 3M Tire restorer i też nie jest źle
Marco Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Myślę, że 303 APto nie jest opinia,może CarPro Pearlto tym bardziej niechociaż ja stosuje 3M Tire restorer i też nie jest źletu tez za wiele się nie dowiedzieliśmy...
Moderator psemo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 tu tez za wiele się nie dowiedzieliśmy... Podobnie jak z Twoich ostatnich relacji w PSB...
Marco Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 psemo, a co ma piernik do wiatraka??
Moderator psemo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Marco, w wiatraku powstaje mąka do pieczenia pierników A tak na poważnie to Marx, zadał pytanie a JM63, w odpowiedzi podał przykłady preparatów a Ty twierdzisz, że niewiele się dowiedzieliśmy... Marco, taka myśl nasunęła mi się po Twoim poście. Bez spinania pośladków i z pełnym szacunkiem do wykonanych i zaprezentowanych przez ciebie prac. Ale jaki ma sens prezentacji w PSB, skoro wrzucasz foty a nie chce się tobie zrobić opisu? Na dodatek na pytania forumowiczów nie masz ochoty odpowiadać albo odpisujesz wymijająco... Pozdrawiam i życzę wielu udanych Koniec OT z mojej strony w tym wątku.
Justyna Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 hej, jaki jest najtrwalszy środek do zewnętrznych plastików? valet pro dionysus trim glitz u mnie trzyma już 2 miesiące, auto myte raz na dwa tygodnie
Marco Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 a JM63, w odpowiedzi podał przykłady preparatów a Ty twierdzisz, że niewiele się dowiedzieliśmy... Dowiedziałeś się czegoś ??bo jak nie...valet pro dionysus trim glitz u mnie trzyma już 2 miesiące, auto myte raz na dwa tygodnieNie wiem jak to robisz ale u mnie po deszczu zostają ślady. Ale przyznać muszę ze w porównaniu z Megsowym Trim Detailerem to niebo a ziemia.Bez spinania pośladków i z pełnym szacunkiem do wykonanych i zaprezentowanych przez ciebie prac.I na tym skończmy
Justyna Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie wiem jak to robisz ale u mnie po deszczu zostają ślady. Ale przyznać muszę ze w porównaniu z Megsowym Trim Detailerem to niebo a ziemia. może to też zależy od plastików? bo u mnie zacieków nie ma
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 hej, jaki jest najtrwalszy środek do zewnętrznych plastików? Poczytaj opinie użytkowników o trwałości ValetPRO Dionysus Trim Glitz - http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0
JM63 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Marco, Oczywiście, że nie. To jest propozycja. Jeśli chcesz opinii, oto one: 303 AP- ten produkt wytrzymuje długo i zapewnia dobrą ochronę, o czym świadczyć może chociażby stosowanie go przez jedną z najlepszych firm detailingowych w kraju Zapewne mniej przekonywujące, ale zawsze jakieś, moje zdanie oparte o spostrzeżenia- 2 tygodnie temu nałożyłem na oponę i chlapacz 303 i 3M, zrobiłem w tym czasie ok 2 tyś km, a nie należę do osób jeżdżących ekonomicznie. Oba mają się dobrze, oba dają ładny efekt. Dodatkowo 3M za wytrzymałość chwalił Paul Dalton. PERL poleciłem w oparciu o opinie na DW. Może- bo osobiście nie sprawdzałem. Dodatkowo, skrytykowałeś mnie, ale sam nie pomogłeś. ble, Pamiętaj, że im lepiej przygotowana powierzchnia (czysta, odtłuszczona) tym dłużej produkt będzie się utrzymywał. Mam nadzieję, że pomogłem
Marco Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zapewne mniej przekonywujące, ale zawsze jakieś, moje zdanie oparte o spostrzeżeniaI tu się mylisz- jest najważniejsze! I na takich opiniach wszystkim zależy.
miHoo79 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 NIELSEN S.A.S. chociaz na poczatku moze draznic jego polysk.. ale kropelkuje pieknie, nie zmywa sie szybko.. i dwoma kroplami robimy pol zderzaka.... a co jakis czas tylko przetarcie w ramach odswiezenia
Inteligent Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Witam, Proszę szanownych ekspertów o jednoznaczne stanowisko czy rozciągniecie woskowania na nie lakierowane plastiki ma jakiś sens? Wydaje mi się, że mogło by to być jakąś alternatywą dla mniej wymagających użytkowników. Np. R222 100% CARNAUBA WAX jak wynika z opisu jest podobno bezpieczny dla plastików.
Rekomendowane odpowiedzi