Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocha jest tylko jeden specyfik do plastikow?

[ Dodano: 24 Lipiec 2013, 09:46 ]

Teraz nwm ,miałem mieć prickborta i kocha ,a przyszło coś przezroczystego i czerwonego i nwm co i jak teraz bo nie opisane

Opublikowano

Damianldz, A mówiłem już tyle razy - nie kombinuj. Odłożyłbyś 90 zł, kupił normalnie kocha i prickborta, a nie jakieś rozlewki niewiadomo teraz nawet co to za produkty przyszły i nie byłoby problemu :dontknow:

Opublikowano

No niestety ale masz rację,napewno przyszło APC Nielsena żółte i cytrusowy zapach,dzisiaj zrobię większe zakupy u kolego z forum który sprzedaje produkty nielsena

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uzywam do plastikow Koch chemie nano magic plast care, jest ok, ale mam jeden problem. Auto laguna ii, ma na drzwiach przy szybie, w miejscu gdzie lapie sie reka plastikowa listwe. Koch ladnie na niej lezy, ale niestety zostaja masakryczne odciski palcow. Macie na to jakis sposob?

Opublikowano

Witam Panowie

Planuje zakup czegoś magicznego do plastików na zewnątrz auta.

Przeczytałem 33 strony tego tematu zajęło to trochę czasu ale jeśli się chce znaleźć odpowiedz na pytanie to trzeba:)

Czytając posty wnioskuję że najbardziej polecanym i najrozsądniejszym wyborem jest

Nielsen Super a Sheen ponieważ cena jest atrakcyjna, długość działania wystarczająca i odpychanie wody w sam raz.

Ale ! mam jeszcze wątpliwość co do wspomnianego niedawno Koch Chemie Nano Magic Plast Care jest to dość drogie i czy faktycznie w porównaniu z Nielsen Super a Sheen będzie lepszym wyborem?

Opublikowano

Witam Panowie

Planuje zakup czegoś magicznego do plastików na zewnątrz auta.

Przeczytałem 33 strony tego tematu zajęło to trochę czasu ale jeśli się chce znaleźć odpowiedz na pytanie to trzeba:)

Czytając posty wnioskuję że najbardziej polecanym i najrozsądniejszym wyborem jest

Nielsen Super a Sheen ponieważ cena jest atrakcyjna, długość działania wystarczająca i odpychanie wody w sam raz.

Ale ! mam jeszcze wątpliwość co do wspomnianego niedawno Koch Chemie Nano Magic Plast Care jest to dość drogie i czy faktycznie w porównaniu z Nielsen Super a Sheen będzie lepszym wyborem?

Opublikowano

Markoss, Koch jest super wydajny, fajnie przyciemnia plastiki i bardzo dobrze zrzuca wodę. Miesięczny kropelkuje jak świeżo nałożony.

Opublikowano

Markoss, Koch jest super wydajny, fajnie przyciemnia plastiki i bardzo dobrze zrzuca wodę. Miesięczny kropelkuje jak świeżo nałożony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam czegoś trwałego. VP Dionysus potrafi u mnie zostawić zacieki. Mam 2 opcje: Koch Chemie Nano Magic Plast Care lub Auto Finesse Revive :?: Wykończenie najlepiej satyna bez zbędnego połysku ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Uzywam do plastikow Koch chemie nano magic plast care, jest ok, ale mam jeden problem. Auto laguna ii, ma na drzwiach przy szybie, w miejscu gdzie lapie sie reka plastikowa listwe. Koch ladnie na niej lezy, ale niestety zostaja masakryczne odciski palcow. Macie na to jakis sposob?

też mam taki sam problem u siebie w lalce... poszukuję czegoś co nie robi zacieków, długo leży i ładnie kropelkuje ale żeby nie zostawały na nim ślady po palcach... doradzi ktoś coś ? :cry:

Opublikowano

Koch Chemie Nano Magic Plast Care mozesz brac smialo, mega krople i fajne przyciemnienie. Zaraz po aplikacji moze troche swieci ale to krótkotrwałe, pożniej jestt tylko fajnie :)

Bardzo wydajny a to tez zaleta. Z zaciekami,palcami nie zauwazyłem problemów, moze zbyt obfita aplikacja ??

daniel.ch7 Mam litra (oczywiście Kocha :lol: bez skojarzeń Panowie :D ) więc mogę podesłać Ci coś do testów.

Opublikowano

daniel.ch7 Auto Finesse Revive ja go stosuję. Powiem Ci szczerze że jest baaardzo wydajny. Bardzo ładnie przyciemnia i kropelkuje. Plastiki są później praktycznie matowe ale takie soczyste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po przeczytaniu raczej calego tematu nie natrafilem na satysfakcjonujaca odpowiedz na temat : Valetpro Yellow Bumper Gel jaki daje efekt ? Ile wytrzymuje ? Ma ktos fotki po aplikacji ?? Bo nie wiem czego sie spodziewac bo obecnie mam car lack 68 plastic like i lipa :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Spróbować możesz, ale raczej za długo nie poleży. Nawet na plastikach zewnętrznych, do których jest stworzony lubi szybko spłynąć.

Opublikowano
Spróbować możesz, ale raczej za długo nie poleży. Nawet na plastikach zewnętrznych, do których jest stworzony lubi szybko spłynąć.

Dlugo nie polezy na plastikach? To znaczy ile jezeli samochod garazowany i dosc malo jezdzony

Opublikowano

Mój jeżdżony jakieś 60-70 km dziennie i też garażowany i po jakichś 3 tygodniach za dużo już go nie było widać. Nie robiłem 50/50 z "czystym" plastikiem, ale właśnie po mniej więcej takim czasie na moje oko już plastiki wróciły do wcześniejszego wyglądu.