zdanek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 21 minut temu, ktm950 napisał: Spróbuj My shaldan squash. Spełnia wszystkie Twoje wymagania, jest trwały. Powinien Ci przypaść do gustu. Sprawdzę, dzięki. 20 minut temu, KHOT napisał: Nie wiem jak Morning Dew, ale mam zieloną herbatę i brzoskwinię/mango z SG i są bardzo sztuczne, chemiczne. Mi zdecydowanie nie przypadły do gustu. Czyli odpada
bbielo Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Little Joe są do kupienia w Tesco na Górczewskiej w Warszawie. Osobiście nie polecam mgiełek od Tenzi - wypryskanie auta działa tylko chwilowo Zaczynam testowanie innego ludzika Mr&Mrs Fragrance pomarańczowego. Zobaczymy ile wytrzyma
Kepacz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Shell na warszawskich Bielanach - wygląda na to, że są dostępne na każdej stacji tej sieci.
Strus Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Czarny LJ mi nie podszedł. Już jest w innym aucie. Jutro New Car wpada
ziomson Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Potwierdzam LJ na shellu w Toruniu.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
a_rek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dnia 6/28/2017 o 09:53, Pływak napisał: Wszystko zależy od tego jak często jeździmy autem bo mózg przyzwyczaja się do zapachu i zaczyna go ignorować. Ja u siebie zapach zawsze mam ledwo wyczuwalny, a jak ktoś wsiada mówi, że jest zbyt intensywny Też takiego szukałem i niestety większość zapachów CS to zapachy słodkie dość "ciężkie", a znowu większość zapachów oznaczonych jako "rzeście cytrusowe" waliło jak odświeżacz do kibla. Może coś w tym jest, jak wsiadłem dziś do drugiego auta po tygodniowej przerwie to zapach jest wyczuwalne, jednak bez szału. Nie ma jakiegoś zapachu który potrafi pachnąc np. 2mce? Nawet mogło by byc coś w stylu elektrycznego air wicka.?
Pływak Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Napisał Ci @KHOT CS Corrnado Cherry potrafi wytrzymać nawet do pół roku. Z tym, że po miesiącu Ty nic nie czujesz i otwierasz kratkę na maxa, a każdy kto wsiądzie do twojego auta będzie chciał jak najszybciej je przewietrzyć U mnie Corrnado Cherry nawet po pół roku jeżdżenia w aucie jak postawiłem na półce w garażu był spokojnie wyczuwalny
xnolb Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 A myślałem że z moim Cherry jest coś nie tak wsadziłem go w sylwestra i ze dwa tygodnie temu dopiero go wymieniłem
Kepacz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dzisiaj wleciał na kratkę kupiony kilka dni temu LJ New Car. Zapach przyjemny, świeży - takie najbardziej lubię. Szczerze mogę polecić, a jak z trwałością - zobaczymy.
Strus Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Mi też nie podszedł. Tak jak Velvet. Teraz Passion siedzi
Qlimaxss Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Dziś bedąc w Tesco w łodzi na pojezierskiej ;). Napotkałem zapachy Little Joe w bardzo fajnej cenie bo po 15,49;). Także wygląda ze są to zapachy spotykane w całej sieći Tesco. Wziołem dwa New Car i Vanilia;). Niebieski ludzik pójdzie do Fiesty , a Żółty do Służbówki;)
gizbern Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 L J jest i u mnie. Ładnie się prezentuje.Zapach fajny ale tylko czuć jak chodzi wentylator i otwarta jest kratka
Strus Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Mi z tych 4 LJ które sprawdziłem podchodzi Vanilia i Passion. Aż muszę zobaczyć jakie zapachy w Tesco mają
jedrek1980 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Mi teLJ pachna troche chemicznie.Tonic śmierdzi ala kostka do WC pasion nawet trochę nie przypomina owoców tropikalnych
zdanek Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie wiem czy ktoś kojarzy jak pachną świeczki o zapachu zielonego jabłuszka z Ikei, jest taki odpowiednik zapachu do dupowozu?
jedrek1980 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Zamowiony zapach z FM Jamajka drim zobaczymy jak to pachnie.
Qlimaxss Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Strus w Tesco na pojezierskiej jest dużo New Car , Tonic, i jakiś czerowny ale nie pamietam jego nazwy I cos tam jeszcze jest. Chyba truskawa. Ja brałem ostatnia vanillie.Ogólnie strasznie ubogi wybór zapachowy, w porównaniu do allegro. Ogólnie to New Car z początku hiper intesywnie pachnie , nawet ciut głowa mnie bolała jak dłużej posiedziałem w aucie na początku, ale jak ciut zwietrzał to super;). Z kolei vanilla idealna takiej vanilli właśnie szukałem nawet lepiej niz air wick pachnie.
Gozdziu23 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Mnie także nie przypadło sg, strasznie naciągane te zapachy, a może zapachy z funky witcha guma balonowa i wiśnia dla mnie fajnie stroją
Maciej WTN Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 No własnie używał ktoś tych zapachów Funky Witch albo uzywa ktoś jeszcze zapachów Poorboys?
Qlimaxss Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Zapachy funky sa spoko (tylko wąchałem). Wiśnia przypomina mi troszke zapach natural looka stara wersje. A guma balonowa taka slodkawa.
Gold_Car Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 https://kosmetykaaut.pl/topic/8518-ciekawe-oferty-znalezione-nie-tylko-w-sieci/?do=findComment&comment=560437Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Byłem dziś w Tesco i kupiłem 2 sztuki LJ waniliowego. Na zapas Bo 10zł to naprawdę świetna cena. A z tych które przetestowałem tylko Vanilia jest świetna. Reszta niefajna albo przeciętna. Ale cieszę się bo mam idealny zapach vanilii. Taki jaki chciałem. Czereśnia nie do pobicia z CS, Stripper nie do pobicia w kategorii bez kategorii I teraz znów trzeba czegoś poszukać. JAkiś fajny new car by się przydał
mk4tdi Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Kupiłem dzisiaj LJ czerwony (chyba Passion), zapach mi się podoba, myślę żeby może kupić jeszcze ze 2 szt tylko jak z trwałością tych zapachów? Pachną tylko kilka dni od otwarcia czy wytrzymają chociaż ten miesiąc (bo na opakowaniu podają że niby 45 dni)? Jak wygląda porównanie trwałości LJ z My Shaldan, CS? Bo bez promocji wszystkie są w podobnej cenie.
cynek777 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Sugerując się tematem podjechałem do Tesco w poszukiwaniu LJ. Wziąłem na próbę new car.
Strus Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Wanilia jeszcze u mnie pachnie. Czerwony to wiśnia. Passion to taki wyblakly pomarańcz. Na pewno są ori bo sprawdzałem producenta. Jest ten sam. Opakowanie inne. Fakt
Rekomendowane odpowiedzi