Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ponoć grejpfrut długo ładnie pachnie. Przetestuje następnym razem

Bardzo długo pachnie, ale nie każdemu ten zapach podchodzi. Mój tata oddał auto na ozonowanie. Po pewnym czasie ten zapach drażni.

Opublikowano

Mi melonik pachnie calkiem niezle a uchylony na 1mm lub zamykam jak zostawiam na dluzej:-) lezy z przodu w uchwycie ba kubki:-)

Opublikowano

Ja chyba z 18 miesięcy temu kupiłęm Cesare od Mr and Mrs Fragrance. Mi przestał pachnieć po jakiś 2 miesiącach więc dałęm go znajomej bo jej sie podobała forma zapachu. I tak go wozi do dzisiaj. Ostatnio wziąłem go do ręki i przystawiłem sobie do nosa. Skubany.... jest leciutko wyczuwalna woń. W aucie oczywiście go już nie czuć ale..... chyba sobie zakupię znowu

Opublikowano

Lex450 Spróbuj żurawinki od Cs ;D na prawdę fajny pachnie ciut słabiej od wisienki . a jak zimno to nie pachnie tak mocno jabolem:p :D:D:)

Opublikowano

Jednak żadne owoce nie współgrają z zapachem skóry , która jest i jednak pachnie naturalnie w aucie. Tyle że z latami coraz słabiej stąd szukanie naturalnego zapachu skóry. Ale dziękuję za sugestię :)

Opublikowano

Kupiłem kolejny zapach mający przypominać "skórę", jak wyczyszczę swoje auto to na nim przetestuję, w pojemniku pachnie jak nowe "opinacze" - chłopaki w rurkach, jak to mówi pablogda, nie będą wiedzieć o co chodzi :D , jak przetestuję to się pochwalę co i jak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otworzyłem wczoraj puszkę Wanilii od California Scents i.. spodziewałem się zupełnie innego zapachu :o

Od zawsze wanilia kojarzyła mi się raczej ze słodkim zapachem lodów a ten zapach jest..inny. Zupełnie inny niż wszystkie zapachy waniliowe które wąchałem. Pachnie bardziej jak jakieś ciastka, a z bliska czuć taki pieprzny zapach :o

Nie jestem pewien, czy sprawdzi się u mnie w aucie, chyba będę musiał szukać dalej swojej idealnej wanilii

Opublikowano

Ja sie straszne zawiodłem na wanilii z Cs :( . Myślałem ze będzie okej jak lekko uchyle wieczko to będzie pachniał jak chociażby truskawka . A jego trzeba bylo zdjąć cale wieczko i ledwo zapach wyczuwalny;(.

Opublikowano

Jak to jest z tym CS? W niektórych opisach jest, że to są 3 kostki z drzewa cedrowego a w innych 3 kostki lnu nasączone zapachem. To jest to samo, czy któryś z nich to podróbka?

Opublikowano

Ja nigdy nie tolerowałem zapachu wanilii, więc napewno nie wypróbuję. Polecam za to zapach truskawkowy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy puszka CS może przemarznac przy tych mrozach? Pachniało mi fajnie przy minimum odkreconym wieczku a po mrozach przy całym otwarciu jest ledwo wyczuwalny :o

Opublikowano

Ja zabieram do domu żeby się ogrzała i jest ok, a w aucie stoi w takim miejscu gdzie nawiew dmucha i ładnie pachnie.

Opublikowano

Też mam w takim miejscu ale na noc to zamarza. Wezmę go dzisiaj do domu i sprawdzę jak pachnie gdy troszkę odtaja

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapach mi się podoba, ale do długodystansowców nie należy. ;) W zimę bym go nie trzymał w aucie, lepiej na wiosnę/lato.

Opublikowano

najlepszy jest i tak CS cherry :kox: trzyma bardzo długo, żurawina już taka nie jest :song:

Opublikowano

Polecam zapach skóry ale , po kilku testach różnych aromatów skóry , poniższy uważam za naturalny i super! i bardzo trwały, odpowiada przynajmniej mi.

Cartec Carfum Leather

Opublikowano
Mam pytanie odnośnie zapachu Route 66 od CS, ktoś miał i może się podzielić swoją opinią?

Mam ten zapach w służbowym aucie od około pół roku i nadal po otwarciu auta jest wyraźnie wyczuwalny.

Co do samej nuty zapachowej to 4/6; trwałość za to bardzo dobra.

Opublikowano
692643 Mam ten zapach w służbowym aucie od około pół roku i nadal po otwarciu auta jest wyraźnie wyczuwalny.Co do samej nuty zapachowej to 4/6; trwałość za to bardzo dobra.

To ja chyba jakąś złą partię miałem. :D