gryzon Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Ja z kolei chciał bym przestrzec przed kupnem Senso Deluxe Dr Marcus'a. Nabyłem zapach "Citrus Dream" i sam zapach jest w sumie ok, ale niestety bardzo mało intensywny, praktycznie ani razu go nie poczułem w aucie nawet gdy go postawiłem na "wierzchu" tj. koło lewarka zmiany biegów. Zabrałem do domu i to samo, zero zapachu praktycznie, dałem za niego ok. 15 zł i niestety wyrzucone w błoto Póki co przesiadłem się na zapomniany odświeżacz zakładany na kratkę nawiewu z tej samej firmy o zapachu New Car
fixerq Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Ja z kolei polecam Dr Marcus Ecolo o zapachu leśnym, czyli Pine. Naprawdę, rewelacja. Może się wydawać, że mała buteleczka nie starczy na długo, a jednak jest inaczej. Mi pachnie w całym aucie, pięknie roznosi przy otwieraniu drzwi. Cena ok. 7 zł.
Administrator Evo Opublikowano 27 Października 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 A ja wypróbowałem dzisiaj Stripper Scent od CG, jak to powiedział inny użytkownik tego forum " pachnie dziewczynami", i to w 100% oddaje charakter zapachu, mi sie bardzo podoba Powiedziałbym że to połączenie zapachu perfum, skóry i czegoś jeszcze, ciężko powiedzieć.
Aoox Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Ktoś może poleci mi zapach nowego auta do samochodu?
yacek _b Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Powiedziałbym że to połączenie zapachu perfum, skóry i czegoś jeszcze, ciężko powiedzieć. mógłbyś to bardziej rozwinąć ? ( z naciskiem na " czegoś więcej " )
spons Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Mozna by domieszac Vulve to juz wogole bedzie pachniec 'skora'
fixerq Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Ktoś może poleci mi zapach nowego auta do samochodu?Sprobuj dr marcus ecolo pine naprawdę fajnie pachnie. Nie tak intensywnie, że głowa boli, a to dlatego, że jest w buteleczce z drewnianym korkiem. Co jakiś czas przechylasz buteleczkę do góry nogami, żeby się korek nasączył i to cała filozofia. A jak dla mnie zapach jest piękny, nie to co z choinek, itp.
proximo Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Miałem truskawkowy z marcusa i również polecam Mam go od sierpnia a jeszcze zawiewa czasem truskaweczka Teraz kupie polecony ecolo pinie
Lucius Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 A jak wygląda sprawa z Poorboys Cherry , przyjemny zapach ? Ktoś próbował ? Wydaje mi się że aplikować można pod fotel jeżeli ktoś boi się odbarwień
Administrator Evo Opublikowano 29 Października 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 mógłbyś to bardziej rozwinąć ? ( z naciskiem na " czegoś więcej " Nie da się, trzeba powąchać. Tak samo jak nie jestem w stanie 100% określić czym pachnie New Car od CG
Bartek1985 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Używał ktoś tego zapachu zastanawiam się nad zakupem AREON Perfume GOLD - ekskluzywne perfumy do samochodu
marek.m Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 jest jakis zapach ktory pachnie jak PB natural look ?
conrado Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 czy jest jakiś inny sklep niż www.zapachydoauta.pl gdzie można dostać zapach California Car Scents (Coronado Cherry)??
Administrator Evo Opublikowano 18 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Czasami na Allegro bywają.
Lucius Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Czasami na Allegro bywają. Według archiwum to ostatni raz ponad rok temu ...
mecenas1981 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 a ja wam troche opowiem o moich zapachach do autka... ktoregos razu z marocco przywieziono mi w prezencie cos... cos na kształt koroalowca strukturą przypomina własnie miekki kolarowiec.. najrożniejszych kolorów... kazde cos jest nasączone zapachem... pachnie ponoc do kilku lat ładnym zapachem.. stoi sobie taki kamyczeg gdzies za podłokietnikiem a aromat roznosi sie po całym wnętrzu...
firmek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 mecenas1981, Moglbys zrobic zdjecie jak to wyglada? ewentualnie podac link.
mecenas1981 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 zdjecie wrzuce ale linka ciezko bedzie bo nie mam pojecia jak to sie nazywa przywiezione z maroko...
Administrator Evo Opublikowano 30 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Jedna uwaga na temat CG Stripper Scent. Ostatni raz aplikowałem go na dywaniki 14 listopada, czyli ponad 2 tygodnie temu. Zapach czuć było mocno do dzisiaj, tak że jak zmieniałem dywaniki na gumowe, a welury położyłem na klatce żeby podeschły, to po godzine na całej klatce było bardzo mocno czuć zapachem, tak że sąsiedzi przychodzili pytać co to Wygląda na to że zapach dużo trwalszy od pozostałych zapachów CG które miałem wcześniej.
senz Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 [...]na całej klatce było bardzo mocno czuć zapachem, tak że sąsiedzi przychodzili pytać co to I co im wtedy mówiłeś ? hehe
Administrator Evo Opublikowano 30 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Że dziewczyny przyszły
Bartosz85 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 "Chemical Guys New Car Scent Air Freshener - zapach nowego samochodu" Co myslicie o zapachach tego producenta??
Aoox Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Przeczytaj kilka postów wyżej..
Bartosz85 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Interesuje mnie dokladnie zapach limonkowy, arbuzowy albo new car, jak jest z ich trwaloscia, czytam i nic nie widze na ten temat.
Administrator Evo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mniej więcej tydzień-dwa po takiej standardowej aplikacji na dywaniki i podsufitke u mnie.
Rekomendowane odpowiedzi