Moderator Streat Opublikowano 14 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 @Qlimaxss ja mam w domu do mycia 6 aut także jest co robić a taki TFR to mi sie na pewno przyda do szybkich akcji i bedzie na czym testować wiec taka 5L bańka to szybko mi zejdzie
Qlimaxss Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 @Streat Woo Panie to rzeczywiście jest co robić i co myć w takim razie sorry z ta 100 ml testerem dla twojej floty to ledwie na dwie furki
Moderator Streat Opublikowano 14 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Teraz, Qlimaxss napisał: @Streat Woo Panie to rzeczywiście jest co robić i co myć w takim razie sorry z ta 100 ml testerem dla twojej floty to ledwie na dwie furki to ja dziekuje za chęci bo warto niekiedy przetestowac przed kupnem ale patrzac na wasze testy nie obawiam sie kupna tego produktu
Qlimaxss Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 @Streat Proszę , powinieneś być bardzo zadowolony;) 1
D@ViD Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nowik dorzucił swój tescik 1 1
Lukasz-odkrywca Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jutro chcę spróbować ADBL TFR na wosku Fusso 12months podbijanym BSD Sonax-a. Jak myślicie oprysk 1:100 czy iść w mocniejszy 1:50 ?
Bapko Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jutro chcę spróbować ADBL TFR na wosku Fusso 12months podbijanym BSD Sonax-a. Jak myślicie oprysk 1:100 czy iść w mocniejszy 1:50 ? Zależy jak brudne auto
paki112 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2020 @Lukasz-odkrywca moja luźna propozycja to zacznij od 30-40 ml na litr wody Ja dzisiaj miałem 40/45ml na 1200ml wody i poszło dobrze 1
Corbi95 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Tak z czystej ciekawości. Czy próbował ktoś używać tego w pianownicy? Kupiłem ostatnio pianownice, niestety nie mam opryskiwacza i jestem ciekawy czy też dałoby rade. A po drugie, przeczytałem ten temat i chyba nie było odpowiedzi na to pytanie. Czy można to bezpiecznie używać przed każdym myciem auta? Pisaliscie, że woskow nie uszkadza niby, więc jak to jest z jakimiś chromami itp.?
Qlimaxss Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 @Corbi95 Z tego co kojarze to MxNowicki mówił na swoim filmiku że to tylko preparat do oprysku. Nie można go stosowac w formie piany. Ale sprobować możesz. Myślę ze jeżeli bedziesz stosowac steżenia producenta nic się nie powino stac☺ 1
PPatryk Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 @Corbi95 z PA wydaje się, że słabiej działa ale też dobrze ściaga 1
paki112 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Wczoraj wziąłem samochód mamy, który nie zna słów wosk/QD/ mycie ręczne. Brud na aucie miał nie wiem ile, w grudniu byłem nim na bezdotyku, bo nie dało się zamknąć bagażnika bez ubrudzenia sobie ręki. Zdjęcia przed nie mam, ale auto niegarażowane i myte "przez deszcz". Użyłem 45 ml TFR na 1000 ml wody, co daje +/- 4.3 %. Tak wygląda wacik po płukaniu, wszystkie próby są robione na dole przedniej części przednich drzwi, po dwóch stronach. Jak na auto bez żadnego zabezpieczenia, z wielotygodniowym brudem bajka@ADBL 1
BRZEZIO Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2020 Panowie i jak wiadomo coś jak to wpływa na wosk w dłuższym użytkowaniu ??
Qlimaxss Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2020 @BRZEZIO Ja nic takiego nie zauważyłem , powiem więcej dla mnie nawet dotyka. W jakimś stopniu na pewno kopa dostaje NW na przedniej szybie
Moderator Streat Opublikowano 28 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2020 5 godzin temu, Qlimaxss napisał: W jakimś stopniu na pewno kopa dostaje NW na przedniej szybie to samo zauważyłem, wiec jak dla mnie bardzo fajny srodek
Qlimaxss Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2020 @Streat Ja puki nie użyłem tego produktu wydawało mi się że NW Ultra Glaco umiera przez stan mojej szyby. Ale jak użyłem go po raz pierwszy . Szok NW praktycznie startuje zgodnie z prędkością w katalogu producenta
Qlimaxss Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 Małe 50/50 dla tych co jeszcze się nie przekonali do @ADBL TFR. Auto nie myte wgl dwa tygodnie , Ani bezdotyk, z uwagi na beznadziejne pogody brak czasu itp. Przed I po Chyba nie trzeba dalej komentować, po myciu ręcznym praktycznie czysta woda . 2
PawelKRZ Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 Nie wiem czy to tylko tak u mnie na telefonie wyglada ... same linki do jakiegoś 'banku blisko mnie'
Moderator Streat Opublikowano 5 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 @Qlimaxss chyba nikogo nie trzeba przekonywać do tego środka
D@ViD Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 @Qlimaxss i pomyśleć, że to ja ci dalem próbkę haha Super, że tak, przy pasowało
Qlimaxss Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 @PawelKRZ U mnie wszystko Oki. Pytaj innych. Czy na fonie czy na kompie. @Streat Pokazałem foty ostatnim niedowiarkom@david2888 Prawda chyba nie żałujesz , teraz jadę już na 5 litrowym baniaku
Gozdziu23 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 u mnie zdjęcia działaja, ale tekst ma podkreślenie a w nim "bank near you" Ps. nie wiedziałem ze ktoś tam kupuje w tym sklepie na końcu Wolności @Qlimaxss
Strus Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 W dniu 28.02.2020 o 11:33, BRZEZIO napisał: Panowie i jak wiadomo coś jak to wpływa na wosk w dłuższym użytkowaniu ?? Ja się ostatnio spotkałem z opinią w pewnym sklepie że jednak mało bezpieczny dla LSP
ghost Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2020 Może to ktoś wrzucić na jakiegoś delikatnego naturala jak dodo lub nattys? Będzie widać stopień agresywności
Rekomendowane odpowiedzi