D@ViD Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 @damiano2007 tak FX Protec Vision C-12, a na miejscu przetarlem CarPro Ech2O 1 :15 @Arek zrobił mi ochotę na bananów i cyk hah 1
Administrator AreK Opublikowano 22 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 Czas wracać do domu 1 1
rafalk Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 @AreK tylko jedno słowo, szacun
kursien Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 @david2888 a powiedz jak tam wyszło wyciąganie wgniotek?? udało się wszystko usunąć??
D@ViD Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2019 @kursien wszystko pięknie zrobione. Aż w szoku jestem, że to pod klamką wyciągnął bez uszkodzenia lakieru i jakiegoś śladu. Szczun dla kolegi, który to zrobił. #auto-tom mega robi robotę. Nie mam za dużo zdjęć. Może ktoś robił to niech się odezwie na pw. 2 2
Master kecav Opublikowano 23 Września 2019 Master Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 W dniu 22.09.2019 o 08:39, bartez32415 napisał: aczkolwiek była już potrzaskana:( Wielkie dzięki za info @Domel, @Birkhof Byłem jedynie przejazdem, ale że to przy autostradzie, więc wystarczyło tylko zjechać. Nie mogłem sobie odpuścić . Reszta moich pasażerów musiała potraktować to jako odpoczynek w podróży. Dostałem jedynie 1 godzinkę na 'zwiedzanie'. Było extra, ale wiedziałem, że jak 'zahaczę' choćby tylko jedną osobę, to pogaduszki nie skończą się w moim przydzielonym czasie. Ale co się odwlecze ... Detailing Show zrobiło wrażenie. Branżowe spotkanie w super atmosferze, którą było widać i czuć na każdym kroku. Do tego szczytny cel i wyszło połączenie jak z bajki w piknikowym nastroju. Jeszce raz chylę czoła zarówno przed @AreK i wszystkimi organizatorami, jak i wszystkimi uczestnikami.
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 @kecav nie pamiętam Cię. Rozmawialiśmy? Mam luki w pamieci chyba 2
Master kecav Opublikowano 23 Września 2019 Master Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 1 godzinę temu, AreK napisał: Mam luki w pamieci chyba To się nazywa przepracowanie. Podobno czasem, na urlopie, objaw ten ustępuje
lodowa Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 przeglądając fb i relacje na insta to az mi smutno było super sprawa mam nadzieje ze kiedyś uda mi sie uczestniczyć w takiej imprezie ! Brawa dla was
Gardor Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Panowie bardzo miło było Was poznać osobiście Arek szacunek dla Ciebie i całej Twojej ekipy.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Września 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Ja również w imieniu całej naszej załogi chciałbym podziękować organizatorom i Wam za wszystko. Od rozmów, po sugestie i miłe słowa. Jestem przekonany ,że Detailing Show na stałe zagości na mapie detailingowych imprez!
Mumins Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 @AreK czy był gdzieś podany numer konta (o ile takie konto istnieje), na które można wpłacać kasę dla Igora? Ostało się parę groszy z koszulek i chciałem je przelać
Mumins Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Nie było tematu - za pomocą dzieciom.pl wpłaciłem cegiełkę dla Igora. Dzięki Panowie za miły gest!!!Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1
Administrator AreK Opublikowano 24 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 30 minut temu, Mumins napisał: Nie było tematu - za pomocą dzieciom.pl wpłaciłem cegiełkę dla Igora. Dzięki Panowie za miły gest!!! Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Dziękujemy. Utworzyłem nowy temat w którym będziemy Was informować o dalszym przebiegu akcji. Znajdziecie tam info o licytacjach, numer konta.Będziemy się też chwalić stanem konta Już coś wiemy
Rekomendowane odpowiedzi