bili20@o2.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 "Luksusowy kuzyn szarego mydła"? Zatem sprawię sobie odrobinę luksusu za 3,60 PLN
ANB Karol Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 A jak co będziesz sobie żałował
Tomexy Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Przeczytałem 26 stron post pod postem nie znalazłem dokładnej odpowiedzi na swoje pytanie albo jestem upośledzony. Biały jeleń do prania w pralce i co dalej? Jakiś proszek coś? czy tylko do bębna wrzucic potarkowanego Jelenia i po temacie?
clhseba Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Sam biały Jeleń starczy No chyba że dedykowane środki
czaptan Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja wrzucam do takiego plastikowego pojemniczka, co na płyny do prania jest. Można też zmieszać, ostatnio prałem w 3 nakrętkach płynu Biały Jeleń i dosypałem do pełna startego mydła. Efekt bdb.
Tomexy Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Dziękuje za szybką i dokładną odpowiedź. Pozdrawiam.
Wash4You Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 moja zona podsunela mi pomysl na wypranie Mf w tych magicznych orzechach. Az mnie korci. Testowaliscie juz taki sposób?
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wash4You, aż się boję zapytać ale w jakich orzechach?
kubik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 W magicznych orzechach wash4you
Wash4You Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tomek juz Ci przepisze tekst z opakowania. Produkt z Niemiec a po naszemu: orzechy piorace to idealny produkt dla alergików i ludzi o wrażliwej skórze. Doskonałe do prania zarówno tkanin białych jak i kolorowych. Możliwość prania w kazdym trybie programu pralek automatycznych i w pelnym zakresie temperatur od 30 do 90ºC. Wywar z orzechów posiada szeroki wachlarz innych zastosowań jak plyn do mycia naczyń, mydlo w plynie, srodek do czyszczenia bizuterii i sztućców itp. produkt firmy triumf. Moze to jakas alternatywa dla bialych łosi i jeleni.
Emek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Był test tych orzechów w Galileo na TV4 wypadły kiepsko w konfrontacji ze zwykłym proszkiem. Nie nadają sie na zaplamione materiały, tylko do odświeżenia zapachu
Marcin89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 W większości piszecie o szarym mydle jako skutecznym sposobie do prania fibr. Jak to jest ze środkami, które można znaleźć u partnerów? Używał ktoś, sprawdzają się? Myślałem nad smartwaxem clean microfibre, intersuje mnie pranie w pralce.
Mess Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Marcin89 Ja korzystam właśnie ze smartwaxa i sobie go chwalę, domywa nieźle;) Może cudów nie ma i z pomarańczowych MFek od SCS czarnego brudu do nowości nie odczyści ale są naprawdę ładnie doprane. Pady (ręcznie) nim tez atakowałem i nieźle sobie radzi. Nie mam niestety porównania do innych produktów tego typu. Jedynie Fluffy po praniu już nie jest tak Fluffy jak był nowy pewnie trzeba by go babcinym sposobem na Ocet zaatakować... Edit: Znalazłem - efekt prania: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#231201
Marcin89 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dzięki Mess , siła dopierania jak dla mnie satysfakcjonująca, a powiedz mi jak to jest z włosiem, nie skleja się po tym środku? Jest nadal puszyste i haczy o skórę?
Mess Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 haczy haczy, ale już nie jest takie "fluffy" jak na początku ale to raczej wina twardej pieruńsko wody w 3-mieście. Bo nic do zmiękczania do prania fibr nie daje więc są twardawe, ale czyste i chaczące
smalec Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 zanabyłem płyn sonusa do prania mikrofibr, wszystko fajnie super, ale po wysuszeniu nawet eurow shag jest mega "tępy" a nie puszysty w dotyku. prane ręcznie i płukane w zimnej wodzie.
rickson Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A wytrzepałeś go przed powieszeniem? U mnie, ma to mega znaczenie
smalec Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Strzepane dobrze było spróbuję patentu z octem...
daniel87 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 chciałbym przepłukać w occie kilka trochę zmęczonych MF...ile go wlać na powiedzmy 10l wody, tak żeby też nie śmierdziały za mocno i jak długo je moczyć
escimo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 daniel.ch7, nie lepiej do pralki jako płyn do płukania? Fibry śmierdzą wtedy tylko kiedy są mokre, a potem wracają do "neutralnego zapachu".
Driv3rrrr Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Ja dzisiaj swoje w pralce uprałem. Sam płyn, temp. 30 stopni i 800 obr wirowanie. Nawet ta co zawsze była twarda zrobiła się miekką po wyschnięciu
Berd Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Ja również piorę w pralce w 30 stopniach płynem do prania i dodaję płyn do płukania tkanin. Po wyschnięciu fibra bardzo miękka i pachnąca
rustin Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Ile ścieracie kostki do prania w pralce? Kostka 150g Białego Jelenia.
Pavlik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 chciałbym przepłukać w occie kilka trochę zmęczonych MF. szczotka do włosów w rękę i przeczesujemy
Rekomendowane odpowiedzi